Playstation Plus
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Fajnie, kolekcja ktora ogralo jakies 95% zainteresowanych, i gunwogierka ktora wstyd za darmo rozdawac, a to wszystko po podniesieniu ceny abo i zabraniu gier na ps3/vite gdzie chociaz jakies indorki wpadaly, totalnie sie oplacalo (ciekawe komu) xD
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
CDkeys i chyba Eneba mają w okolicy 160 zł. Polecam CDkeys.eraha44 pisze: 1 kwie 2020, o 11:04 Panowie mam pytanie. Gdzie kupię najtaniej PS plus? Czy są obecnie jakieś promocje w ciężkim czasie epidemii?![]()
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Obecnie taniej ciężko, ale można ewentualnie poczekać i kupić na Enebie gdzie często są promki nawet za +/- 150zł.
https://lowcygier.pl/keyshopy/roczny-ab ... -w-cdkeys/
https://lowcygier.pl/keyshopy/roczny-ab ... -w-cdkeys/
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 62 razy
- Kontakt:
https://twitter.com/PlayStation/status/ ... 6376750080
Star Wars Battlefront II and Call of Duty: WWII are your PS Plus games for June.
Star Wars Battlefront II and Call of Duty: WWII are your PS Plus games for June.
Hej, mam pytanie odnośnie PS Plus (Chcę się upewnić na 100%):
Czy jeśli aktywuję członkostwo teraz (12 miesięcy), to mogę ściągnąć CoD'a i SW:BF2, ale Farming Simulator i Cities:Skylines już przepadło? A za rok będę mógł zagrać w nowe czerwcowe gry przez jeden dzień (subskrypcja wygaśnie np. 2.06.21 w środę)?
Czy jeśli aktywuję członkostwo teraz (12 miesięcy), to mogę ściągnąć CoD'a i SW:BF2, ale Farming Simulator i Cities:Skylines już przepadło? A za rok będę mógł zagrać w nowe czerwcowe gry przez jeden dzień (subskrypcja wygaśnie np. 2.06.21 w środę)?
Możesz ściągnąć wszystkie 4 gry póki są dostępne. Będziesz mógł. Nowe gry są zawsze w pierwszy wtorek miesiąca. Więc przypadnie na 2.06.2021 bo to akurat wtorek 

- Ci użytkownicy podziękowali chmielu125 za ten post:
- MCjasiux
Można już ulepszać/kupować nowe abonamenty PS Plus Premium oraz PS Extra
Czesc,
Od niedawna jestem posiadaczem swojego pierwszego ps. Mam pytanie odnośnie subskrypcji ps plus extra. Mam aktualnie zakupiona na miesiąc, po czym chciałbym od razu przedłużyć ją na rok. Na allegro znalazłem aukcje gdzie taki abonament można dostać za ok. 200zl, problem w tym że jest on na nowe konto. Jak to dziala? Co rok muszę zakładać nowe konto psn i dodawać abonament przez co stracę gry z poprzedniego konta wraz z progresem? Czy lepiej opłaca się kupić 2x kod 200zl na promocji za jakies ~340zl i mieć święty spokój i jedno konto psn? Nie ukrywam ze wizja zakladania nowych kont co roku i tracenia biblioteki i saveów z głównego konts trochę mi nie na rękę. Z gory dzięki za info ✌
Od niedawna jestem posiadaczem swojego pierwszego ps. Mam pytanie odnośnie subskrypcji ps plus extra. Mam aktualnie zakupiona na miesiąc, po czym chciałbym od razu przedłużyć ją na rok. Na allegro znalazłem aukcje gdzie taki abonament można dostać za ok. 200zl, problem w tym że jest on na nowe konto. Jak to dziala? Co rok muszę zakładać nowe konto psn i dodawać abonament przez co stracę gry z poprzedniego konta wraz z progresem? Czy lepiej opłaca się kupić 2x kod 200zl na promocji za jakies ~340zl i mieć święty spokój i jedno konto psn? Nie ukrywam ze wizja zakladania nowych kont co roku i tracenia biblioteki i saveów z głównego konts trochę mi nie na rękę. Z gory dzięki za info ✌
Witam, 4 marca kończy mi się PS Plus Premium i chcę mieć teraz tylko wariant EXTRA więc teraz kupuje dwa doładowania po 200zł i mogę wtedy wymienić na rok ps plus extra? Czy sony poblokowalo to i ps plus można tylko bezpośrednio u nich kupić?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 787 razy
PlayStation Plus 1 miesięc: Essential - 4 zł/ Extra - 12 zł/ Premium - 20 zł (dla osób bez aktywnej subskrypcji): https://www.playstation.com/pl-pl/ps-pl ... scriptions
Do 5 marca osoby bez aktywnej subskrypcji mogą taniej wykupić 1 miesiąc PlayStation Plus:
Essential za 4 zł
Extra za 12 zł
Premium za 20 zł

Do 5 marca osoby bez aktywnej subskrypcji mogą taniej wykupić 1 miesiąc PlayStation Plus:
Essential za 4 zł
Extra za 12 zł
Premium za 20 zł

- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Sony nie sprzedaje już kart zdrapek do psplusa.Gebels pisze: 22 cze 2024, o 11:53 Witam, Panowie obecnie najtańsza opcja na PS Plus Essential na rok to 295zł na stronie Sony? czy można coś wykombinować taniej na keyshopach ?