Yuplay.ru - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 55 razy
Podziękowania: 126 razy
Kontakt:

Przecież nie ma oferty tej kolekcji w sklepie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Sorry pomyliło mi sie z Emperor Packiem ...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

frankcastle51 pisze:
oLiardi pisze:
Wynika z tej listy, że nie możemy kupować gier od ubi na gama gama, yuplay, gram, ani na muve bo to wszystko keyshopy.
A jak opanujesz już czytanie to zorientujesz się że cytuję tu kolegę wyżej który najwyraźniej nie zdaje sobie sprawy że to nie są 2 listy tylko przenaczone dla wszystkich :dziadek:
Co za tym idzie tak, jeżeli ktoś wypisuje cytuję "gama-gama(...) gram (...) to wszystko keyshopy" to jest to farmazon.
Kochany, jak ktoś wsadza listy ubi dotyczące usa oraz gb w temat o ROSYJSKIM sklepie to odpowiadam z takim samym poziomem logiki jak cytowany przeze mnie kwiatek. Jakbyś opanował sztukę czytania ze zrozumieniem, o któej brak mnie podejrzewasz, to mógłbyś też odczytać moją odpowiedź jako ironię. Ironię, bo trudno powiedzieć o oficjalnym sklepie Polskiego dystrybutora keyshop, ale jak widać wstawienie "buźki" to dla niektórych jedyny sposób na odróżnienie odpowiedzi żartobliwej od śmiertelnie poważnej.
A tłumaczenie:
mikrawiec pisze: W którym miejscu napisałem farmazony? Podałem dwie przykładowe listy, bo nie będę wrzucał dla każdego kraju. Sorry ale jak ktoś chce to niech sobie poszuka.
to już szczyt bzdury jak dla mnie. To po co wstawiasz śmiecie skoro dla Ciebie to zachęcenie do szukania innych list?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

W całkiem przyjemnej cenie jest dziś F1 Race Stars: http://yuplay.ru/product/14685512/
Hola przy wrzuceniu do koszyka.
Aktywuje się u nas bez problemu jako ROW: https://steamdb.info/sub/17300/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

oLiardi pisze: Kochany, jak ktoś wsadza listy ubi dotyczące usa oraz gb w temat o ROSYJSKIM sklepie to odpowiadam z takim samym poziomem logiki jak cytowany przeze mnie kwiatek. Jakbyś opanował sztukę czytania ze zrozumieniem, o któej brak mnie podejrzewasz, to mógłbyś też odczytać moją odpowiedź jako ironię. Ironię, bo trudno powiedzieć o oficjalnym sklepie Polskiego dystrybutora keyshop, ale jak widać wstawienie "buźki" to dla niektórych jedyny sposób na odróżnienie odpowiedzi żartobliwej od śmiertelnie poważnej.
A tłumaczenie:
mikrawiec pisze: W którym miejscu napisałem farmazony? Podałem dwie przykładowe listy, bo nie będę wrzucał dla każdego kraju. Sorry ale jak ktoś chce to niech sobie poszuka.
to już szczyt bzdury jak dla mnie. To po co wstawiasz śmiecie skoro dla Ciebie to zachęcenie do szukania innych list?
Od czego tu zacząć, może tylko odniosę się do fragmentu z czytaniem ze zrozumieniem. Bo reszta już chyba wystarczająco wyjaśniona w kwestii farmazonów także nie ma potrzeby wałkować tego jeszcze raz.
oLiardi pisze: Kochany, jak ktoś wsadza listy ubi dotyczące usa oraz gb w temat o ROSYJSKIM sklepie to odpowiadam z takim samym poziomem logiki jak cytowany przeze mnie kwiatek. Jakbyś opanował sztukę czytania ze zrozumieniem, o któej brak mnie podejrzewasz, to mógłbyś też odczytać moją odpowiedź jako ironię.
Przejrzyj i przeczytaj ze zrozumieniem dyskusję zamiast wycinać cytaty z kontekstu kogo podejrzewałem o brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Bo jeśli o Ciebie chodzi to tu mój własny cytat
frankcastle51 pisze: cytuję tu kolegę wyżej który najwyraźniej nie zdaje sobie sprawy że to nie są 2 listy tylko przenaczone dla wszystkich
Gdy to zrobisz to zrozumiesz dlaczego wcześniej odnosiło się czytanie ze zrozumieniem do drugiego Pana, natomiast po twoim poście zacząłem faktycznie, nie ukrywam teraz już obu panów, z tym że drugi Pan zrozumiał błąd :lol: :dziadek:
Natomiast tak, rzeczywiście zamieszczenie takich nie pełnych list wyjętych z kontekstu a bo przecież w naszej sytuacji nie ma dla nas znaczenia lista US czy UK tylko nasza, a potem umywanie ot tego rąk nie jest ok. Ale sądzę, że ta kwestia również została już wyjaśniona, każdy robi błędy także koniec wałkowania tego tematu :dziadek:

A teraz już odbiegając od tego tematu aktualnie na yuplay ciekawa promocja na The Banner Saga 2, przy zakupie (fajna cena) rabacik 300 rubli na The Banner Saga oryginalne, co nam da na jedynkę koszt 119 rubli
http://yuplay.ru/product/14759214/
Tudzież ciężko powiedzieć jak będzie z lockiem bo narazie czyste ale premiera dopiero bodaj jutro.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

frankcastle51 pisze: A teraz już odbiegając od tego tematu aktualnie na yuplay ciekawa promocja na The Banner Saga 2, przy zakupie (fajna cena) rabacik 300 rubli na The Banner Saga oryginalne, co nam da na jedynkę koszt 119 rubli
Tudzież ciężko powiedzieć jak będzie z lockiem bo narazie czyste ale premiera dopiero bodaj jutro.
Orientuje się ktoś jak z tego skorzystać? Dodanie obu produktów do koszyka nie zmienia ceny. Może trzeba najpierw kupić osobno "dwójkę"?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

zibo pisze:
frankcastle51 pisze: A teraz już odbiegając od tego tematu aktualnie na yuplay ciekawa promocja na The Banner Saga 2, przy zakupie (fajna cena) rabacik 300 rubli na The Banner Saga oryginalne, co nam da na jedynkę koszt 119 rubli
Orientuje się ktoś jak z tego skorzystać? Dodanie obu produktów do koszyka nie zmienia ceny. Może trzeba najpierw kupić osobno "dwójkę"?
Właśnie też staram się ogarnąć jak to właściwie działa ale póki co z marnym skutkiem
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

żeby dostać kod zniżkowy musisz najpierw kupić drugą a czy będzie lock zobaczymy jutro, ale pewno będzie bo różnica w cenie jest b. duża
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Potwierdzi ktoś brak locka Banner Sagi 2? W sensie czy aktywuje się na steamie bezproblemowo? Cena śmieszna jak za kontynuację jednej z ciekawszych produkcji ostatnich lat.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

zibo pisze:
Po zakupie dostaje się kod działający tylko z podstawową wersją BS. Należy go wpisać w koszyku (mając w nim BS).
Revan pisze: Potwierdzi ktoś brak locka Banner Sagi 2? W sensie czy aktywuje się na steamie bezproblemowo? Cena śmieszna jak za kontynuację jednej z ciekawszych produkcji ostatnich lat.
Jeszcze nie ma kluczy, ale nie ma też locka. Liczę że będzie jak z Master of Orion i Dirt Rally - pierwsza partia kluczy bez locków. Kasa na tyle mała, że można zaryzykować :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Fatum pisze: Po zakupie dostaje się kod działający tylko z podstawową wersją BS. Należy go wpisać w koszyku (mając w nim BS).
Ile czekałeś na kod? Ja swojego póki co nie dostałem, napisałem do supportu.
Fatum pisze: Jeszcze nie ma kluczy, ale nie ma też locka. Liczę że będzie jak z Master of Orion i Dirt Rally - pierwsza partia kluczy bez locków. Kasa na tyle mała, że można zaryzykować :)
Na steamdb faktycznie póki co nie ma wydana RU (ID podane na stronie yuplay jest do wersji bez blokad), dodatkowo pierwszej części chyba też nie było z blokadami. Z drugiej strony nie wiem czy to standard na yuplay, ale po zakupie była informacja, że gra z lockiem RU-CIS, ale zakładam, że to tylko straszak.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Kod na zniżkę miałem na karcie zakupów natychmiast.
Faktycznie dodali SUB_ID. Jeżeli set bez locka (mój delux taki jest) to raczej taki będzie. Jak mają zmianę partii kluczy na blokowaną to zmieniają też ID (tak było z new order).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jeśli ktoś liczy na zniżkę na pierwszą część to radzę się wstrzymać - ja nie dostałem kodu, support odpisał mi jakieś głupoty. Fatum sprawdzał kod który dostał i dzisiaj już nie działa.
Zobaczymy czy coś się zmieni po premierze wieczorem.
Awatar użytkownika
Predator

dobre promo :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

U nich da się płacić Pejpalem czy tylko karta?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Tylko karta. Mój BS2 DE też się aktywował.
Licencja:
licenses_for_app 281640
License packageID 99151:
- State : Active( flags 0 ) - Purchased : Tue Apr 19 19:10:49 2016 in "PL", CD Key
- Apps : 281640, 425440, (2 in total)
- Depots : 281641, 281642, 281643, 281644, (4 in total)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

a co z tym kodem na część pierwsza ? Dostajecie? A jeśli już to przy zakupie BS2 Deluxe czy zwykłeś też ?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

<3 Super, warto było ryzykować kilka godzin temu .
Mi Deluxe nie udało się zakupić, miałem problem przy płatności, tylko zwykłą się udało, ale jestem mega happy i tak.
Pamiętacie jak długo trzeba było czekać na spolszczenie 1 części? Bo się zastanawiam czy od razu grać czy np. z miesiąc poczekać.
Awatar użytkownika
Predator

nie dają już zniżki na część pierwszą
Awatar użytkownika
Moderator
Discord: silas#0117
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Przed chwilą zakupiłem wersję delux, aktywuje się bez problemu :) Dzięki za cynk.
ODPOWIEDZ