Yuplay.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Kochany, jak ktoś wsadza listy ubi dotyczące usa oraz gb w temat o ROSYJSKIM sklepie to odpowiadam z takim samym poziomem logiki jak cytowany przeze mnie kwiatek. Jakbyś opanował sztukę czytania ze zrozumieniem, o któej brak mnie podejrzewasz, to mógłbyś też odczytać moją odpowiedź jako ironię. Ironię, bo trudno powiedzieć o oficjalnym sklepie Polskiego dystrybutora keyshop, ale jak widać wstawienie "buźki" to dla niektórych jedyny sposób na odróżnienie odpowiedzi żartobliwej od śmiertelnie poważnej.frankcastle51 pisze:A jak opanujesz już czytanie to zorientujesz się że cytuję tu kolegę wyżej który najwyraźniej nie zdaje sobie sprawy że to nie są 2 listy tylko przenaczone dla wszystkich
Co za tym idzie tak, jeżeli ktoś wypisuje cytuję "gama-gama(...) gram (...) to wszystko keyshopy" to jest to farmazon.
A tłumaczenie:
to już szczyt bzdury jak dla mnie. To po co wstawiasz śmiecie skoro dla Ciebie to zachęcenie do szukania innych list?
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
W całkiem przyjemnej cenie jest dziś F1 Race Stars: http://yuplay.ru/product/14685512/
Hola przy wrzuceniu do koszyka.
Aktywuje się u nas bez problemu jako ROW: https://steamdb.info/sub/17300/
Hola przy wrzuceniu do koszyka.
Aktywuje się u nas bez problemu jako ROW: https://steamdb.info/sub/17300/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Od czego tu zacząć, może tylko odniosę się do fragmentu z czytaniem ze zrozumieniem. Bo reszta już chyba wystarczająco wyjaśniona w kwestii farmazonów także nie ma potrzeby wałkować tego jeszcze raz.oLiardi pisze: Kochany, jak ktoś wsadza listy ubi dotyczące usa oraz gb w temat o ROSYJSKIM sklepie to odpowiadam z takim samym poziomem logiki jak cytowany przeze mnie kwiatek. Jakbyś opanował sztukę czytania ze zrozumieniem, o któej brak mnie podejrzewasz, to mógłbyś też odczytać moją odpowiedź jako ironię. Ironię, bo trudno powiedzieć o oficjalnym sklepie Polskiego dystrybutora keyshop, ale jak widać wstawienie "buźki" to dla niektórych jedyny sposób na odróżnienie odpowiedzi żartobliwej od śmiertelnie poważnej.
A tłumaczenie:to już szczyt bzdury jak dla mnie. To po co wstawiasz śmiecie skoro dla Ciebie to zachęcenie do szukania innych list?
Przejrzyj i przeczytaj ze zrozumieniem dyskusję zamiast wycinać cytaty z kontekstu kogo podejrzewałem o brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Bo jeśli o Ciebie chodzi to tu mój własny cytatoLiardi pisze: Kochany, jak ktoś wsadza listy ubi dotyczące usa oraz gb w temat o ROSYJSKIM sklepie to odpowiadam z takim samym poziomem logiki jak cytowany przeze mnie kwiatek. Jakbyś opanował sztukę czytania ze zrozumieniem, o któej brak mnie podejrzewasz, to mógłbyś też odczytać moją odpowiedź jako ironię.
Gdy to zrobisz to zrozumiesz dlaczego wcześniej odnosiło się czytanie ze zrozumieniem do drugiego Pana, natomiast po twoim poście zacząłem faktycznie, nie ukrywam teraz już obu panów, z tym że drugi Pan zrozumiał błądfrankcastle51 pisze: cytuję tu kolegę wyżej który najwyraźniej nie zdaje sobie sprawy że to nie są 2 listy tylko przenaczone dla wszystkich

Natomiast tak, rzeczywiście zamieszczenie takich nie pełnych list wyjętych z kontekstu a bo przecież w naszej sytuacji nie ma dla nas znaczenia lista US czy UK tylko nasza, a potem umywanie ot tego rąk nie jest ok. Ale sądzę, że ta kwestia również została już wyjaśniona, każdy robi błędy także koniec wałkowania tego tematu

A teraz już odbiegając od tego tematu aktualnie na yuplay ciekawa promocja na The Banner Saga 2, przy zakupie (fajna cena) rabacik 300 rubli na The Banner Saga oryginalne, co nam da na jedynkę koszt 119 rubli
http://yuplay.ru/product/14759214/
Tudzież ciężko powiedzieć jak będzie z lockiem bo narazie czyste ale premiera dopiero bodaj jutro.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Orientuje się ktoś jak z tego skorzystać? Dodanie obu produktów do koszyka nie zmienia ceny. Może trzeba najpierw kupić osobno "dwójkę"?frankcastle51 pisze: A teraz już odbiegając od tego tematu aktualnie na yuplay ciekawa promocja na The Banner Saga 2, przy zakupie (fajna cena) rabacik 300 rubli na The Banner Saga oryginalne, co nam da na jedynkę koszt 119 rubli
Tudzież ciężko powiedzieć jak będzie z lockiem bo narazie czyste ale premiera dopiero bodaj jutro.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Właśnie też staram się ogarnąć jak to właściwie działa ale póki co z marnym skutkiemzibo pisze:Orientuje się ktoś jak z tego skorzystać? Dodanie obu produktów do koszyka nie zmienia ceny. Może trzeba najpierw kupić osobno "dwójkę"?frankcastle51 pisze: A teraz już odbiegając od tego tematu aktualnie na yuplay ciekawa promocja na The Banner Saga 2, przy zakupie (fajna cena) rabacik 300 rubli na The Banner Saga oryginalne, co nam da na jedynkę koszt 119 rubli
Potwierdzi ktoś brak locka Banner Sagi 2? W sensie czy aktywuje się na steamie bezproblemowo? Cena śmieszna jak za kontynuację jednej z ciekawszych produkcji ostatnich lat.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Po zakupie dostaje się kod działający tylko z podstawową wersją BS. Należy go wpisać w koszyku (mając w nim BS).zibo pisze:Orientuje się ktoś jak z tego skorzystać? Dodanie obu produktów do koszyka nie zmienia ceny. Może trzeba najpierw kupić osobno "dwójkę"?frankcastle51 pisze: A teraz już odbiegając od tego tematu aktualnie na yuplay ciekawa promocja na The Banner Saga 2, przy zakupie (fajna cena) rabacik 300 rubli na The Banner Saga oryginalne, co nam da na jedynkę koszt 119 rubli
Jeszcze nie ma kluczy, ale nie ma też locka. Liczę że będzie jak z Master of Orion i Dirt Rally - pierwsza partia kluczy bez locków. Kasa na tyle mała, że można zaryzykować

- Kontakt:
Ile czekałeś na kod? Ja swojego póki co nie dostałem, napisałem do supportu.
Na steamdb faktycznie póki co nie ma wydana RU (ID podane na stronie yuplay jest do wersji bez blokad), dodatkowo pierwszej części chyba też nie było z blokadami. Z drugiej strony nie wiem czy to standard na yuplay, ale po zakupie była informacja, że gra z lockiem RU-CIS, ale zakładam, że to tylko straszak.
- Kontakt:
Kod na zniżkę miałem na karcie zakupów natychmiast.
Faktycznie dodali SUB_ID. Jeżeli set bez locka (mój delux taki jest) to raczej taki będzie. Jak mają zmianę partii kluczy na blokowaną to zmieniają też ID (tak było z new order).
Faktycznie dodali SUB_ID. Jeżeli set bez locka (mój delux taki jest) to raczej taki będzie. Jak mają zmianę partii kluczy na blokowaną to zmieniają też ID (tak było z new order).
- Kontakt:
Jeśli ktoś liczy na zniżkę na pierwszą część to radzę się wstrzymać - ja nie dostałem kodu, support odpisał mi jakieś głupoty. Fatum sprawdzał kod który dostał i dzisiaj już nie działa.
Zobaczymy czy coś się zmieni po premierze wieczorem.
Zobaczymy czy coś się zmieni po premierze wieczorem.
- Kontakt:
Tylko karta. Mój BS2 DE też się aktywował.
Licencja:
licenses_for_app 281640
License packageID 99151:
- State : Active( flags 0 ) - Purchased : Tue Apr 19 19:10:49 2016 in "PL", CD Key
- Apps : 281640, 425440, (2 in total)
- Depots : 281641, 281642, 281643, 281644, (4 in total)
Licencja:
licenses_for_app 281640
License packageID 99151:
- State : Active( flags 0 ) - Purchased : Tue Apr 19 19:10:49 2016 in "PL", CD Key
- Apps : 281640, 425440, (2 in total)
- Depots : 281641, 281642, 281643, 281644, (4 in total)
<3 Super, warto było ryzykować kilka godzin temu .
Mi Deluxe nie udało się zakupić, miałem problem przy płatności, tylko zwykłą się udało, ale jestem mega happy i tak.
Pamiętacie jak długo trzeba było czekać na spolszczenie 1 części? Bo się zastanawiam czy od razu grać czy np. z miesiąc poczekać.
Mi Deluxe nie udało się zakupić, miałem problem przy płatności, tylko zwykłą się udało, ale jestem mega happy i tak.
Pamiętacie jak długo trzeba było czekać na spolszczenie 1 części? Bo się zastanawiam czy od razu grać czy np. z miesiąc poczekać.