Gry aktywujące się na Origin
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Wpisałeś ten, który jest na karcie produktu SIMS 2? Jeśli tak i nie działa to napisz do pomocy technicznej EA, wyrobią nowy kod http://help.ea.com/pl/contact-us/new/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Miałem kiedyś ciekawą sytuację.
Otóż posiadam wszystkie 3 części Mass Effect (kupione oddzielnie) i chciałem dokupić Pinnacle Station, lecz po wydaniu ME Trilogy usunęli to dlc ze sklepu.
Skontaktowałem się z supportem i na czacie zapytałem czy jest sposób aby zakupić oddzielnie Pinnacle Station, gdyż posiadam już 3 części i kupno Trylogii nie wchodziło w grę.
Po paru chwilach gość z supportu aktywował na moim koncie dlc
Jeżeli też macie 3 części bez Pinnacle Station piszcie może też Wam aktywują
Druga sprawa tyczy się Dragon Age 2. W wersji retail Dead Space 2 był kod na zbroję Isaaca do Dragon Age 2.
Mając DS 2 gry w wersji digital nie posiadałem tego kodu, więc był problem.
Ponownie skontaktowałem się z supportem i po chwili dodano mi tą zbrojkę do DA2
Otóż posiadam wszystkie 3 części Mass Effect (kupione oddzielnie) i chciałem dokupić Pinnacle Station, lecz po wydaniu ME Trilogy usunęli to dlc ze sklepu.
Skontaktowałem się z supportem i na czacie zapytałem czy jest sposób aby zakupić oddzielnie Pinnacle Station, gdyż posiadam już 3 części i kupno Trylogii nie wchodziło w grę.

Druga sprawa tyczy się Dragon Age 2. W wersji retail Dead Space 2 był kod na zbroję Isaaca do Dragon Age 2.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Jest to zależne tylko od tego, na kogo trafi się na czacie. Mnie w dokładnie takiej samej sytuacji niczego nie aktywowano, tylko stwierdzono, że mogę sobie kupić Trilogy.Thergal pisze: Miałem kiedyś ciekawą sytuację.
Jeżeli też macie 3 części bez Pinnacle Station piszcie może też Wam aktywują![]()
Witam
Wiem że gra Dead Space na koncie Origin była darmowa , ale za wymianę gier dodatkowo dostałem klucz do gry DEAD SPACE.
A że grę już posiadam to zapodaje klucz dalej dla tych którzy nie zdążyli odebrać swojego prezentu od ORIGIN.
Kto pierwszy ten lepszy, proszę o napisanie posta że ktoś aktywował już sobie klucz aby nie robić niepotrzebnego spamu.
KLUCZ: HDCL-EAZD-JEDG-9Q3F-UJQ4
Pozdrawiam
Wiem że gra Dead Space na koncie Origin była darmowa , ale za wymianę gier dodatkowo dostałem klucz do gry DEAD SPACE.
A że grę już posiadam to zapodaje klucz dalej dla tych którzy nie zdążyli odebrać swojego prezentu od ORIGIN.
Kto pierwszy ten lepszy, proszę o napisanie posta że ktoś aktywował już sobie klucz aby nie robić niepotrzebnego spamu.
KLUCZ: HDCL-EAZD-JEDG-9Q3F-UJQ4
Pozdrawiam
Również tak robiłem, lecz miałem taki problem, że nie udostępnili mi języka polskiego. Tzn. Z 1 konta na 2-gie przenosiłem grę (był język Pl)
Najgorsze jest to, że można trafić na jakąś osobę, która ma wyrypane itp., lecz można również trafić spoko osobę, która da Ci w prezencie np. kod -15%

*Możliwe, że od tego są specjalne rangi*
Ps. Nie wiecie czy one się sumują? Tzn. 15% + 15% = 30%? Oraz np. przecena -50% +15 = 65% + 15= 80%?
Na allegro można znaleźć kody do gry FIFA 15 wysyłane z automatu w cenie 60 zł. Razem z kuponem rabatowym -20 zł wychodzi 40 złoty. Kody wysyła Automater.pl. I teraz pytanie: kody kradzione, kupowane kradzioną kartą czy już wykorzystane? Nie zastanawiałbym się nad tą aukcją gdyby nie ten automat wysyłający klucze, jednak konto z którego wystawiono te klucze na sprzedaż ma jakąś randomową nazwę i brak jakichkolwiek komentarzy.. Ma ktoś coś do powiedzenia w tej sprawie?
http://allegro.pl/fifa-15-origin-swiate ... mojeaukcje
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Wiesz... ja mogę sobie napisać, że automatyczną wysyłkę kodów zapewnia Barack Obama. Zatem oczekuj maila z Białego Domu.
Nie twierdzę, że to ściema, chociaż na 98% tak, po prostu gość ma zerową reputację i od razu wbija z superofertą... Resztę można sobie samemu dośpiewać. "Kodów" nie zabraknie, więc wystarczy poczekać na opinie pierwszych klientów.
Nie twierdzę, że to ściema, chociaż na 98% tak, po prostu gość ma zerową reputację i od razu wbija z superofertą... Resztę można sobie samemu dośpiewać. "Kodów" nie zabraknie, więc wystarczy poczekać na opinie pierwszych klientów.
Do ktorego mass effect jest to Pinnacle Station? Ja kupilem na wiosne trylogie i nie wiem czy mam to dlc czy nie mam...Thergal pisze: Miałem kiedyś ciekawą sytuację.
- Kontakt:
Jak sie odwazysz to daj znacpepesi pisze: Na allegro można znaleźć kody do gry FIFA 15 wysyłane z automatu w cenie 60 zł. Razem z kuponem rabatowym -20 zł wychodzi 40 złoty. Kody wysyła Automater.pl. I teraz pytanie: kody kradzione, kupowane kradzioną kartą czy już wykorzystane? Nie zastanawiałbym się nad tą aukcją gdyby nie ten automat wysyłający klucze, jednak konto z którego wystawiono te klucze na sprzedaż ma jakąś randomową nazwę i brak jakichkolwiek komentarzy.. Ma ktoś coś do powiedzenia w tej sprawie?

Widzialem te aukcje. Koles ma jeszcze CSGO za ok 17zl
- Kontakt:
Podpięli mi do konta Origin, 2 boxowe stare gry od EA które kiedyś bardzo dawno temu zakupiłem (jeszcze w latach '90) - Alpha Centauri i Lands of Lore III.
Pierwszy konsultant z chatu powiedział, że nie ma takiej możliwości, ale się nie poddałem i napisałem na ich forum, że SEGA dała mi nowe klucze do Steama do mojej boxowej edycji Dawn of War a EA chyba nie jest od nich gorsze i też pewnie mogło by to zrobić, no i następnego dnia gry były już na Originie.

Pierwszy konsultant z chatu powiedział, że nie ma takiej możliwości, ale się nie poddałem i napisałem na ich forum, że SEGA dała mi nowe klucze do Steama do mojej boxowej edycji Dawn of War a EA chyba nie jest od nich gorsze i też pewnie mogło by to zrobić, no i następnego dnia gry były już na Originie.

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
Też chciałbym, żeby mi aktywowali trochę starszych gier, w tym medal of honor allied assault, ale zawsze, kiedy o to proszę, to mi mówią, ze się nie da
. Ale kilka innych gier aktywowali
. Mój kolega, jak kiedyś poprosił o aktywację Crysisa 1 dostał... Trylogię! A kiedyś, kiedy kupił Warpa na steamie, ja pobrałem go z Family Sharing, i jego, aktywowany już klucz Origin, aktywował mi grę na moim koncie.

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
http://www.gram.pl/news/2015/01/23/the- ... igin.shtml
czyli kolejny okres próbny, tym razem dla Simsów
czyli kolejny okres próbny, tym razem dla Simsów
- Ci użytkownicy podziękowali smugglersun za ten post:
- sergeron
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
https://www.origin.com/pl-pl/store/deal ... elebration
Urodzinowa wyprzedaż Sims, ale słaba - bo max 50%.
Urodzinowa wyprzedaż Sims, ale słaba - bo max 50%.
- Kontakt:
Podobno na Originie jest dziś KOTOR I za darmo - niestety, nie mogę tego teraz potwierdzić, bo promocja jest widoczna tylko w kliencie, a jestem aktualnie za proxy...
Źródło: http://www.wykop.pl/wpis/11393178/cebul ... e-kotor-i/
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Kliknięcie na zagraj teraz przenosi na : https://account.swtor.com/play-free?utm ... o4f-portalslawpe13 pisze: Podobno na Originie jest dziś KOTOR I za darmo - niestety, nie mogę tego teraz potwierdzić, bo promocja jest widoczna tylko w kliencie, a jestem aktualnie za proxy...
*SWTOR'S FREE-TO-PLAY OPTION CONTAINS SOME GAMEPLAY RESTRICTIONS THAT LIMIT ACCESS TO CERTAIN FEATURES AND CONTENT czyli jest to jakaś okrojona wersja
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Możliwe, że ten temat był już wałkowany. Nie pamiętam.
Czy Originowy Bulletstorm jest wykastrowany z GfWL albo ten "majkrosoftowy" szit jeszcze jakieś problemy robi? Zacząłem pobierać i nie wiem, a wolę być nastawiony z góry na takie "przyjemności".
Czy Originowy Bulletstorm jest wykastrowany z GfWL albo ten "majkrosoftowy" szit jeszcze jakieś problemy robi? Zacząłem pobierać i nie wiem, a wolę być nastawiony z góry na takie "przyjemności".