5 dolarów paypal.

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

O, już się powoli zamulają.
Ktoś zapytał:
"Witam. Czy jest jeszcze możliwość uzyskania darmowych 5$ na konto PayPal? Parę dni temu trzeba było kliknąć w jakiegoś linka. Pozdrawiam"

Odpowiedź:
"Panie Krzysku, przykro nam, ale nie ma możliwości z promocji. Mamy nadzieje ze uda się Panu przy następnej promocji."

:trollface:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 0
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Zamiast poprawy wizerunku będzie totalna klapa... ;) Chyba też się przyłącze do "spamowania" PP o te 5$, bo też nie otrzymałem żadnego info.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Panie Michale, tak jak już informowaliśmy niestety Pana konto nie zostało wylosowane w promocji do wygrania kuponu.

‘’This offer is only valid for customers who received a direct communication from PayPal Inc. or a paypal.com offer. Offer is valid only on purchases of $6.00 or more’’.

Podsumowując, jeśli Pan otrzymał informację email o wygranej, taka wygrana zostanie zaksięgowana na Pana saldzie konta PayPal, jeśli Pan nie otrzymał wiadomości email, życzymy powodzenia w przyszłości.
Poszła ósma odpowiedź do nich. Napisałem oczywiście o tym, że taki zapis pojawił się dzień później oraz swój kupon otrzymały osoby, które takiej wiadomości nie otrzymały.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: Trzeci mail, tym razem z automatu od Pana Adriana Z. iż nie zostałem wylosowany. Poinformowalem, że będę wysyłał maile do skutku aż ktoś napisze mi nie z automatu ale od siebie :trollface:
Spoko, imiona też losują :D
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

https://www.facebook.com/PayPalPolska/p ... 4687704311

Nie mam pytań :D Chyba zapomniał dopisać, że jest potrzeba zameldowania się w Ameryce Południowej. ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 26 razy

smugglersun pisze: Trzeci mail, tym razem z automatu od Pana Adriana Z. iż nie zostałem wylosowany. Poinformowalem, że będę wysyłał maile do skutku aż ktoś napisze mi nie z automatu ale od siebie :trollface:
Mam nadzieję, ze nie masz na PP żadnych srodków bo coś czuje, ze zaraz komus konto zawieszą :P

[edit] Tak naprawdę nie wiem czego się spodziewacie, że napisza wam wprost "zrobilismy bait and switch ale gó*no nam zrobią bo jesteśmy za bogaci"? :trollface:
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 13:48 przez nerka99, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

Czy PP ma support telefoniczny? :trollface:
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

nerka99 pisze:
Mam nadzieję, ze nie masz na PP żadnych srodków bo coś czuje, ze zaraz komus konto zawieszą :P
Raz na miesiąc przynajmniej mam blokowane konto. Już nie piszę nawet do supportu w tej sprawie bo za każdym razem pisza mi "paypal losowo blokuje konta na jakiś czas, czasami na zawsze, nie ma powodów do obaw, najprawdopodobniej z pańskim kontem nic się nie stało". Uwielbiają słowo "losowość"
Awatar użytkownika
Predator

PapuT pisze: Czy PP ma support telefoniczny? :trollface:
00 1 402-935-2050

albo tu https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/websc ... tact-phone tyle, że tu odrazu będa wiedziec kto dzwoni by szybko mogli cię "losowo" zablokować :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

smugglersun pisze:
nerka99 pisze:
Raz na miesiąc przynajmniej mam blokowane konto. Już nie piszę nawet do supportu w tej sprawie bo za każdym razem pisza mi "paypal losowo blokuje konta na jakiś czas, czasami na zawsze, nie ma powodów do obaw, najprawdopodobniej z pańskim kontem nic się nie stało". Uwielbiają słowo "losowość"
Serio blokują konta? Nie miałam jeszcze takiego przypadku w ciągu 1,5 rocznej przygodzie z nimi :D Widać nie podpadłam im :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Czy opórcz PP ktoś organizował też ,,promocje,, można by z nimi też pogdac:)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Znowu usuneli wszystko z fb.
Nawet jak ktos napisał
"Proszę nie usuwajcie.
Naprawcie a jak nie możecie to napiszcie i tyle"
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

morganpl pisze: Znowu usuneli wszystko z fb.
Nawet jak ktos napisał
"Proszę nie usuwajcie.
Naprawcie a jak nie możecie to napiszcie i tyle"
Za przeproszeniem :trollface: Po prostu srają w banie i tyle, jak komuś chce się bić o te 15 złotych to polecam zrobić coś na szerszą skalę, bo samo spamowanie pytaniami i wyzwaniami na pewno nie pomoże :/ Bardzo mnie boli jednak sam fakt, że boję się o środki zgromadzone tam przez mnie. Z wypowiedzi Smugglersuna wychodzi na to, że żywnie robią co im się zachce, czyli od tak sobie zmienią regulamin, od tak pousuwają posty sprzeczne z ich uznaniem lub pozamykają konta na parę dni lub na zawsze...
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

To co, idziemy na wykop z tym? W tym momencie to perfidne olewanie użytkowników i jeszcze byłoby ok gdyby po prostu nie odpowiadali na posty zamieszczane u nich, ale oni to usuwają co chwile. Ja właśnie zostałem zablokowany na ich fanpejdżu - po zapytaniu gdzie mogę złożyć skargę na osobę odpowiedzialną za prowadzenie FP.
Awatar użytkownika
Predator

Absolutnie nic to nie da ale jak się nudzisz to czemu nie :trollface:

Prawda jest taka, że dla wielu PP to jedyna forma płatności w internecie dostepna w danym miejscu więc PP może sobie pozwolić na wiele. Skończy sie na tym, że ludzie pomruczą a i tak używać będą.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

A co do wykop?

Może urząd ochrony konsumenta? http://www.uokik.gov.pl Tylko czy oni się takim czymś mogą zająć?

Czy ktoś ma jakiś dowód, że brał udział w promocji?
Awatar użytkownika
Predator

albo http://konsument.gov.pl/

Swoją drogą gdyby PP wysłał kupony to podniósłby się jęk, że "oszukali bo karty wymagają" :trollface:
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Co by nie mówić, regulamin był jaki był, ale od zawsze widniało w nim:
PayPal and/or 3rd party merchants reserve the right to cancel offers at any time without notice.
Ciężko jest domagać się czegokolwiek, gdy w regulaminie stoi jak byk, że promocja może być w każdej chwili anulowana...
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Tyle, że promocji nie anulowali. Ludzie dostają to losowo, albo raczej - dostawali. Zachowanie konsultantów z POKu budzi ogromne zastrzeżenia bo kłamią ludziom prosto w oczy o czym przekonalismy się w tym wątku. Osoba odpowiedzialna za social media powinna zarządzać co najwyżej fanpedżem pampersów marki Tesco, a nie takiej firmy jaką jest PP. Blokowanie ludzi i uniemozliwianie im dostępu bo zadają trudne pytania to absurd. Co innego jest powiedzieć od razu wprost, co innego dostać 3 różne wersje od 3 różnych ludzi z supportu i po 12 wysłanych mailach nadal być w tym samym punkcie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

A to nie jest tak, że ta promocja miała być tylko dla tych, którzy dostali informacje o niej (i linka) na maila, ale dobre duszyczki podzieliły się linkiem z resztą internetu i promocja szybko się zakończyła? Najpierw pierwotny link zaczął przenosić na główną stronę PP, ale dobre duszyczki udostępniły nowy link do ostatniego kroku "ankiety" :E

Żeby nie było, z krytyką ekipy od "soszlaj marketingu" się zgadzam.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 14:52 przez upperi, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany