Gamefly

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Upaly zalicza wpadkę za wpadką. Mnie już takie błędy przestają dziwić. Jeśli macie wybór korzystajcie z innej platformy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja mam wrazenie ze to raczej GF nie wie co sprzedaje i wersje bogatsza Complete sprzedaja jako ubozsza Gold za mala kase :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

A ja postawiłbym diamenty przeciw orzechom, że to uplay namieszał z kluczami. Samo to że musiałeś wpisywać klucz najpierw w kliencie a później w samej grze żeby odblokować zawartość świadczy o ich niekompetencji.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

No moze jest jak piszesz, fakt jednak ze mam odblokowane wszystkie kampanie jednym kluczem.

A tak nawiasem, spotkal mnie jednak w zwiazku z ta gra mega zawod - nie mozna tworzyc wielu profili gracza, zeby wlasna gre i wlasny rozwoj w grze posiadala wiecej niz jedna osoba, np. ja i zona. W HoMM V byla jeszcze taka mozliwosc, w VI gra jest powiazana z kontem UPlay, zeby mogly grac dwie osoby trzeba kupic dwie gry. Masakra, zeby gra byla przypisana do uzytkownika a nie do komputera :/
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wczoraj dostalem odpowiedz z GF dotyczaca HoMM VI Gold Edition, napisali ze to UbiPlay zle podstawil okladke do gry, dlatego widac SoD zamiast Gold Edition. Co ciekawe, tak jak pisalem wczesniej, to co sciaga sie przez klienta GF to wlasnie Shades of Darkness, wiec oni chyba juz sie kompletnie pogubili w tym co sprzedaja i co oferuja do sciagniecia ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

@MichalR

Sam miałem podstawkę H6, zanim kupiłem kompletną wersję z GMG. Miałem okładkę z SoD, po prostu SoD jest w patchu 2.1; dlatego patch zajmuje 2GB, ja mając wszystkie patche wgrane do Heroesa 6 podstawki, w grze wklepałem kod na wersję kompletną i nic więcej nie ściągasz, wszystko zostaje odkryte.
sla
Awatar użytkownika
sla
Łowca

Pojawił się dzisiaj Far Cry 3 w fajnej cenie i widzę, że łowcy dają dodatkowo kod zniżkowy. Niestety nie mogę dodać tego do koszyka już na stronie, bo mi wywala błąd związany z blokadą regionalną - da to radę jakoś obejść?? Czy zmieniać Billing address na jakiś UK?
Awatar użytkownika
Łowca

Witam. Orientuje się ktoś może jak skasować konto z gamefly.co.uk ?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Gamefly wycofał płatność Paypalem? Teraz jedyna opcja to karta kredtowa?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Keth pisze: Gamefly wycofał płatność Paypalem? Teraz jedyna opcja to karta kredtowa?
Wygląda na to, że tak.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Dzięki, myślałem, że to coś u mnie. Zapłaciłem w końcu kartą kredytową, to sobie zażądali potwierdzenia telefonicznego...
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Mnie tez ciekawi jak usunąć konto, bo po co mi konto w sklepie, w którym nie kupie nic przez paypala...
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Brak PP to jedno, ale drugie to brak możliwości usunięcia danych karty kredytowej + telefoniczne potwierdzenie... Coś mi się wydaje, że dzisiaj dokonałem ostatniego zakupu w tym sklepie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Swoją drogą to trochę sprawa ze sklepami się skomplikowała. GMG podnosi ceny, zmienia walutę i zasady działania kuponów, teraz Gamefly likwiduje płatność za pomocą PayPala. Powoli zaczyna brakować na rynku jakiś alternatyw.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Keth pisze: Brak PP to jedno, ale drugie to brak możliwości usunięcia danych karty kredytowej + telefoniczne potwierdzenie... Coś mi się wydaje, że dzisiaj dokonałem ostatniego zakupu w tym sklepie.
Miałem to kilka dni temu przy promocji na dlc metra LL, zignorowałem kompletnie ich "prośbę" o podanie numeru telefonu i czekałem co z tego będzie. Wczoraj dostałem kod na dlc z podziękowaniem za potwierdzenie telefoniczne. Cholera wiec co oni kimbinują.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Wydawało mi się, że ja coś narobiłem, że mnie weryfikują ;) Przed Faktami dałem do koszyka, a po Faktach zatwierdziłem płatność :)
Mój telefon już jakoś wcześniej mieli (wymóg przy karcie?). Karta już dawno była podpięta - wcześniejsze zakupy. Też chcieli ode mnie potwierdzenia telefonicznego.. i dalej czekam na kod do Lego.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

RoyKeane pisze:
Keth pisze: Gamefly wycofał płatność Paypalem? Teraz jedyna opcja to karta kredtowa?
Wygląda na to, że tak.
Nieprawda.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

buck pisze:
RoyKeane pisze:
Wygląda na to, że tak.
Nieprawda.
A coś więcej? Przynajmniej u mnie i jak widać u Ketha opcja płatności PayPalem po prostu zniknęła.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

@up:
zazdroszcze.
U mnie miesiac temu pojawila sie zolta kartka na LG i - jak widac - nie chce zniknac...
Ad rem:
Podeslac potwierdzenie zakupu na priv?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

buck pisze: @up:
Podeslac potwierdzenie zakupu na priv?
Nie, nie trzeba. Dziwna sprawa ze strony Gamefly, kilka dni temu miałem dostępną opcję płatności PayPal, bo nawet robiłem u nich zakupy, a dziś, kiedy chciałem nabyć Lego już wyboru nie mam, tylko karta.
ODPOWIEDZ