Gamefly
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
A ja postawiłbym diamenty przeciw orzechom, że to uplay namieszał z kluczami. Samo to że musiałeś wpisywać klucz najpierw w kliencie a później w samej grze żeby odblokować zawartość świadczy o ich niekompetencji.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
No moze jest jak piszesz, fakt jednak ze mam odblokowane wszystkie kampanie jednym kluczem.
A tak nawiasem, spotkal mnie jednak w zwiazku z ta gra mega zawod - nie mozna tworzyc wielu profili gracza, zeby wlasna gre i wlasny rozwoj w grze posiadala wiecej niz jedna osoba, np. ja i zona. W HoMM V byla jeszcze taka mozliwosc, w VI gra jest powiazana z kontem UPlay, zeby mogly grac dwie osoby trzeba kupic dwie gry. Masakra, zeby gra byla przypisana do uzytkownika a nie do komputera :/
A tak nawiasem, spotkal mnie jednak w zwiazku z ta gra mega zawod - nie mozna tworzyc wielu profili gracza, zeby wlasna gre i wlasny rozwoj w grze posiadala wiecej niz jedna osoba, np. ja i zona. W HoMM V byla jeszcze taka mozliwosc, w VI gra jest powiazana z kontem UPlay, zeby mogly grac dwie osoby trzeba kupic dwie gry. Masakra, zeby gra byla przypisana do uzytkownika a nie do komputera :/
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Wczoraj dostalem odpowiedz z GF dotyczaca HoMM VI Gold Edition, napisali ze to UbiPlay zle podstawil okladke do gry, dlatego widac SoD zamiast Gold Edition. Co ciekawe, tak jak pisalem wczesniej, to co sciaga sie przez klienta GF to wlasnie Shades of Darkness, wiec oni chyba juz sie kompletnie pogubili w tym co sprzedaja i co oferuja do sciagniecia 

- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
@MichalR
Sam miałem podstawkę H6, zanim kupiłem kompletną wersję z GMG. Miałem okładkę z SoD, po prostu SoD jest w patchu 2.1; dlatego patch zajmuje 2GB, ja mając wszystkie patche wgrane do Heroesa 6 podstawki, w grze wklepałem kod na wersję kompletną i nic więcej nie ściągasz, wszystko zostaje odkryte.
Sam miałem podstawkę H6, zanim kupiłem kompletną wersję z GMG. Miałem okładkę z SoD, po prostu SoD jest w patchu 2.1; dlatego patch zajmuje 2GB, ja mając wszystkie patche wgrane do Heroesa 6 podstawki, w grze wklepałem kod na wersję kompletną i nic więcej nie ściągasz, wszystko zostaje odkryte.
Pojawił się dzisiaj Far Cry 3 w fajnej cenie i widzę, że łowcy dają dodatkowo kod zniżkowy. Niestety nie mogę dodać tego do koszyka już na stronie, bo mi wywala błąd związany z blokadą regionalną - da to radę jakoś obejść?? Czy zmieniać Billing address na jakiś UK?
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Brak PP to jedno, ale drugie to brak możliwości usunięcia danych karty kredytowej + telefoniczne potwierdzenie... Coś mi się wydaje, że dzisiaj dokonałem ostatniego zakupu w tym sklepie.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Swoją drogą to trochę sprawa ze sklepami się skomplikowała. GMG podnosi ceny, zmienia walutę i zasady działania kuponów, teraz Gamefly likwiduje płatność za pomocą PayPala. Powoli zaczyna brakować na rynku jakiś alternatyw.
Miałem to kilka dni temu przy promocji na dlc metra LL, zignorowałem kompletnie ich "prośbę" o podanie numeru telefonu i czekałem co z tego będzie. Wczoraj dostałem kod na dlc z podziękowaniem za potwierdzenie telefoniczne. Cholera wiec co oni kimbinują.
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Wydawało mi się, że ja coś narobiłem, że mnie weryfikują
Przed Faktami dałem do koszyka, a po Faktach zatwierdziłem płatność 
Mój telefon już jakoś wcześniej mieli (wymóg przy karcie?). Karta już dawno była podpięta - wcześniejsze zakupy. Też chcieli ode mnie potwierdzenia telefonicznego.. i dalej czekam na kod do Lego.

Mój telefon już jakoś wcześniej mieli (wymóg przy karcie?). Karta już dawno była podpięta - wcześniejsze zakupy. Też chcieli ode mnie potwierdzenia telefonicznego.. i dalej czekam na kod do Lego.