Playfire
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Albo mieli zdobyte te acziki jak już Playfire wystartował a tylko tym którzy je zdobyli przed tym terminem nie zalicza.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
a mnie playfire dalej nie wykrywa gier i achi - niezależnie od tego co zrobie. 5 dni po napisaniu ticketa odezwał się support, stwierdzając, żebym ustawił profil steam na publiczny. Fajnie, tylko mój profil nigdy nie był prywatny ponieważ a) steamgifts b) handluje kartami
No nic - ustawięłm na prywatny, przełączyłem na publiczny, odczekaęłm 24h - bo tyle wg supportu może potrwać aktualizacja profilu... i dalej lipa. Pomijam fakt, że tego, że zainstalowałem na kompie niejaki Vulcan Playfire też nie wykrywa.

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
U mnie to samo. Napisałem do supportu, niejaka Charlene kazała mi wkleić screena ze strony z nagrodami (nie wiem po co, żeby udowodnić, że tam nic nie ma?
) i na razie cisza. Czekam od dwóch dni na odpowiedź.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Sens jakiś jest. Jeśli patrząc na powiązania z GMG.. To jak ktoś nie ma gry, to może ją kupi na GMG, a część $/c$ zostanie odzyskanych. Ale z drugiej strony, normalny użyszkodnik raczej nie będzie w stanie zdobyć aczki. Część wymaganych aczków jest na początku, czy pod koniec gry, albo na zdobycie jej potrzeba kilkudziesięciu godzin. A dają na zdobycie czasem dzień, czy kilka dni. Na dłuższą metę to nie jest dobry sposób nagradzania. Co będzie za rok, czy dwa... Na razie to jest beta, i może dlatego "testerom" płacą. Ale czy po finalnej wersji dalej będą to ciągnąć? Wątpię. Ale i tak ciężko im będzie konkurować z Raptrem. I oczywiście jest dyskryminacja tych co już mają, "bo już grali". A dla kogo ma niby być ten program?

Ostatnio zmieniony 24 sty 2014, o 14:38 przez JACKo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Użyszkodnik wykorzysta SAMa. Nie wiem czy działa on we wszystkich grach ale niektórzy korzystają z niego by nabić sobie achievementy.JACKo pisze: Ale z drugiej strony, normalny użyszkodnik raczej nie będzie w stanie zdobyć aczki. Część wymaganych aczków jest na początku, czy pod koniec gry, albo na zdobycie jej potrzeba kilkudziesięciu godzin. A dają na zdobycie czasem dzień, czy kilka dni. Na dłuższą metę to nie jest dobry sposób nagradzania.
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Mam to samo - choć do pierwszego zapytania dołączyłem screen z pustą stroną z nagrodami, przemiła Charlene poprosiła o dowód w postaci screena

- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Założyłem konto PlayFire 22 stycznia, a wczoraj przyszła kasa za newsletter. Oczywiście za podłączenie Steama i uruchomienie klienta Vulcan nic nie dostałem... Mam nadzieję, że w końcu trafię na grę, której nie uruchamiałem, bo tych zaliczonych aczików mi nie nalicza.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Czy środki z playfire są transferowane automatycznie czy trzeba coś gdzieś kliknąć? Na koncie zalega mi jeden funt i nie bardzo wiem co z nim zrobić... Na GMG też nigdzie nie widzę takiej opcji, aby sprawdzić czy jestem podpięty do playfire czy nie...
Czy playfire nagradza osiągnięcia zdobyte przed uruchomieniem tej usługi? Mam wbite osiągnięcia w TF2, a jedyne nagrody jakie otrzymałem to te za zapisanie się do newslettera i zainstalowanie klienta vulcan.
Czy playfire nagradza osiągnięcia zdobyte przed uruchomieniem tej usługi? Mam wbite osiągnięcia w TF2, a jedyne nagrody jakie otrzymałem to te za zapisanie się do newslettera i zainstalowanie klienta vulcan.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2014, o 16:27 przez kmpt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Za każdym razem jak klikniesz graj na steamie w nowy tytuł po raz pierwszy po instalacji playfire to cię informuje, że aplikacja podepnie ci osiągnięcia itd. Co innego jeśli codziennie wysyła ci z tej samej gry to pisz do supportu.