Zagadki filmowe
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Informacja zanim zaczne: ze względu na nadchodzący Nowy rok zagadki które wymysliłem będą dość wyjątkowe(przynamnie 2 ostatnie z 3). Lecz niestety nagrody będą słabsze szczególnie ta pierwsza(beta do Windbourne),ale mam nadzieje,że nie będziecie mieć mi tego za złe 
Edit: Oto pierwsza zagadka(do wygrania wyżej wymieniony kod do bety Winbourne[na Steama])

Edit: Oto pierwsza zagadka(do wygrania wyżej wymieniony kod do bety Winbourne[na Steama])

- Kontakt:
Nie no dlużej niż myślałem ;P 3 minuty ;P. Brawo teraz coś mega trudnego ;P
Edit: Teraz 2 zagadka: Kto to jest,Z jakiego filmu zasłynął? I skąd o nim słyszałęś(to akurat z ciekawości)

A i do wygrania Puzzle Kingdoms
Edit: Teraz 2 zagadka: Kto to jest,Z jakiego filmu zasłynął? I skąd o nim słyszałęś(to akurat z ciekawości)

A i do wygrania Puzzle Kingdoms
- Kontakt:
Cholera i mam dylemat,bo RejQ napisał coś co mogłbym uznać,ale idealną odpowiedź podał mi Smugglersun
Dobra wygrał Smugglersun,bo podał imie i nazwisko aktora
Dobra wygrał Smugglersun,bo podał imie i nazwisko aktora
- Kontakt:
w ostatniej chwili podałem w poście z zagadką ;P
Ostatania zagadka do wygrania Aztaka(kod do strony Shinylot,w które dostajesz kod na steama i wersje DRM-free):

Z jakim filmem kojarzą wam się te obrazki?
Ostatania zagadka do wygrania Aztaka(kod do strony Shinylot,w które dostajesz kod na steama i wersje DRM-free):

Z jakim filmem kojarzą wam się te obrazki?
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 87 razy
- Kontakt:
Birdemic?
Edit:
Dzięki wielkie za klucz
Edit:
Dzięki wielkie za klucz

Ostatnio zmieniony 30 gru 2013, o 09:26 przez IllestAlexander, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
brawo
a tu scena która przychodzi na myśl gdy widze wieszaki 
https://www.youtube.com/watch?v=LrxZblVUkMU
Dobra to juz koniec zagadek do zobaczenia w przyszłym roku
i życze wam szczęśliwego Nowego Roku 

https://www.youtube.com/watch?v=LrxZblVUkMU
Dobra to juz koniec zagadek do zobaczenia w przyszłym roku

- Kontakt:
Gdyby ktoś był ciekawy jak tam zagadki filmowe to niestety z powodu problemów z kontem Steam nie miałem czasu na zebraniu nagród do wygrania,zatem jeśli mi sie uda coś w swojej sprawie zrobić,to wznowie zabawe
Jeśli ktoś ciekawy o co chodzi to niech wejdzie na ten temat :
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=2743
Edit:spróbuje wznowić za tydzień,ale nie obiecuje
Jeśli ktoś ciekawy o co chodzi to niech wejdzie na ten temat :
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=2743
Edit:spróbuje wznowić za tydzień,ale nie obiecuje
Witam. Wiem, że pewnie wielu z was odgadnie ale co tam
Chcę pokazać jak można zapobiegać wyszukaniu grafiki w google. Nagroda: buziaczek "
"
Hint : fragment plakatu

- Kontakt:
Tu mnie zagiołeś 
1. mam obejrzane na oko koło 600 filmów i nie przypominam sobie co to za plakat
2. w jaki sposób uniemożliwiłeś wyszukanie obrazu?(tak na przyszłość mi się przyda
)

1. mam obejrzane na oko koło 600 filmów i nie przypominam sobie co to za plakat
2. w jaki sposób uniemożliwiłeś wyszukanie obrazu?(tak na przyszłość mi się przyda