Zgadnij wartość gier w Humble Choice - maj 2022
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
185,60
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
4 ostatnie odpowiedzi są już po przecieku, wiec jesli się jutro potwierdzi nie biorą udziału w zabawie o ile dobrze zrozumiałem regulamin 

- Podziękował: 89 razy
- Podziękowania: 2258 razy
Wartość Humble Choice'a wyniosła 191,72 €
Ceny poszczególnych tytułów (podane w euro):
Planet Zoo - 44,99
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - 29,99
Command & Conquer Remastered Collection - 19,99
Spellcaster University - 20,99
Surviving the Aftermath - 29,99
If Found... - 10,79
Genesis Noir - 14,99
Embr - 19,99
Najbliżej był Kropeks, który wytypował cenę 192 euro, gratuluję.
Gry jakie wybrałem na nagrody to:
- Surviving the Aftermath
- Spellcaster University
- Embr
- Genesis Noir
- SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
Film z losowania dodatkowego zwycięzcy (numerki w losowaniu to numery waszych postów):
https://sendvid.com/tygitry9
Wylosowany został nr 45, czyli Jaime, gratuluję.
himalaya nie chcę rozmyślać czy bym ci zaliczył odpowiedź, gdyby się okazało że byłbyś najbliżej, ale najprawdopodobniej nie liczyłbym już wszystkich odpowiedzi nadesłanych z całego dnia, w którym pojawił się przeciek u nas na forum, bo ciężko by było zrobić research w sieci, gdzie/kiedy pojawił się on najwcześniej. Dlatego przypominam i proszę jeszcze raz - starajcie się podać swoją cenę najwcześniej jak możecie, konkursy startują już na tydzień przed pojawieniem się nowego humble'a choice'a. Natomiast bez względu na przeciek, w losowaniu nagrody dodatkowej są liczeni wszycy, którzy podali swoją cenę do pięciu minut przed pojawieniem się HC.
Ceny poszczególnych tytułów (podane w euro):
Planet Zoo - 44,99
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - 29,99
Command & Conquer Remastered Collection - 19,99
Spellcaster University - 20,99
Surviving the Aftermath - 29,99
If Found... - 10,79
Genesis Noir - 14,99
Embr - 19,99
Najbliżej był Kropeks, który wytypował cenę 192 euro, gratuluję.
Gry jakie wybrałem na nagrody to:
- Surviving the Aftermath
- Spellcaster University
- Embr
- Genesis Noir
- SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
Film z losowania dodatkowego zwycięzcy (numerki w losowaniu to numery waszych postów):
https://sendvid.com/tygitry9
Wylosowany został nr 45, czyli Jaime, gratuluję.
himalaya nie chcę rozmyślać czy bym ci zaliczył odpowiedź, gdyby się okazało że byłbyś najbliżej, ale najprawdopodobniej nie liczyłbym już wszystkich odpowiedzi nadesłanych z całego dnia, w którym pojawił się przeciek u nas na forum, bo ciężko by było zrobić research w sieci, gdzie/kiedy pojawił się on najwcześniej. Dlatego przypominam i proszę jeszcze raz - starajcie się podać swoją cenę najwcześniej jak możecie, konkursy startują już na tydzień przed pojawieniem się nowego humble'a choice'a. Natomiast bez względu na przeciek, w losowaniu nagrody dodatkowej są liczeni wszycy, którzy podali swoją cenę do pięciu minut przed pojawieniem się HC.
- Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 3):
- himalaya • Kropeks • TheLastJedi
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
jęśli brać tylko nawet to tutaj forum za źródło przecieku a nie inne strony gdzie było podane wcześniej to nawet tutaj był godzine przed twoim wpisem o 11:44himalaya pisze: 4 maja 2022, o 10:39 Można ocenić po mojej odpowiedzi, że nie jest zainspirowana przeciekiem. O jakieś 17€ się pomyliłemPrzeciek był jakieś 2h później.
viewtopic.php?p=467063#p467063
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 44 razy
Dziękuję Arbiter Elegancji za konkurs i przepraszam, szczególnie Jaime, ale mam teraz urwanie głowy. Zupełnie nie znam tych gier, a jestem trochę podekscytowany tą wygraną i chciałbym poświęcić temu chociaż pół godzinki, której chwilowo nie mam.