Klaryfikacja komentarza odwetowego

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 114 razy
Kontakt:

Jeśli pijesz do nabijania reputacji to wcale nie jest tak jak mówisz. Ja już przestałem zawracać moderacji 4 litery z anulowaniem ofert jeśli zdarzy się, że klucz nie działa - mnie już reputacji nie dolicza ponad magiczne 1000 punktów. I sam Seyonne też już pisał w jednym ze zgłoszeń, że to nie ma sensu ponieważ nie ma wpływu na reputację - a tylko przysparza komuś pracy w dodatkowe klikanie i anulowanie. Napisałem zatem, że przestaję to zgłaszać ponieważ to tylko nadmiarowa robota i teraz robię to sporadycznie.

snap003339a.png
snap003339a.png (79.01 KiB) Przejrzano 3733 razy

Ja wcale nie jestem taki kłótliwy jak ci się wydaje. Ale na agresję drugiej strony odpowiem tym samym. Sprawy staram się załatwiać polubownie i jak widać z załączonych w historii tego wątku screenów w większości przypadków się to udaje.

PS. Wysłałem ci wiadomość odnośnie tego na co się powołujesz w poprzednich postach (regulamin Allegro). Zerknij proszę i odpisz. Jak ci pokazałem ze zrzutu zasad Allegro sytuacja zdaje się wydawać zgoła odmiennie niż opisywałeś.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

jeśli idzie o zbanowane wycofane anulowane klucze czy inne darmówki to wolę wystawić pozytyw za nic niż anulować transakcję by mi ta konkretna gra nie wisiała w niewystawionych. Pomimo tego i tak mam już takich pudeł w niewystawionych kilkanaście tytułów bez szansy na zdobycie klucza by wystawić na bazarze (czasem przez niezauważenie że kopie wystawiałem wcześniej...) Przydał by się alert gdy wystawia się 2 raz ten sam tytuł. Może wtedy nie miałbym takiego śmietnika w niewystawionych...
ODPOWIEDZ