Jeśli pijesz do nabijania reputacji to wcale nie jest tak jak mówisz. Ja już przestałem zawracać moderacji 4 litery z anulowaniem ofert jeśli zdarzy się, że klucz nie działa - mnie już reputacji nie dolicza ponad magiczne 1000 punktów. I sam Seyonne też już pisał w jednym ze zgłoszeń, że to nie ma sensu ponieważ nie ma wpływu na reputację - a tylko przysparza komuś pracy w dodatkowe klikanie i anulowanie. Napisałem zatem, że przestaję to zgłaszać ponieważ to tylko nadmiarowa robota i teraz robię to sporadycznie.
Ja wcale nie jestem taki kłótliwy jak ci się wydaje. Ale na agresję drugiej strony odpowiem tym samym. Sprawy staram się załatwiać polubownie i jak widać z załączonych w historii tego wątku screenów w większości przypadków się to udaje.
PS. Wysłałem ci wiadomość odnośnie tego na co się powołujesz w poprzednich postach (regulamin Allegro). Zerknij proszę i odpisz. Jak ci pokazałem ze zrzutu zasad Allegro sytuacja zdaje się wydawać zgoła odmiennie niż opisywałeś.
Klaryfikacja komentarza odwetowego
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
jeśli idzie o zbanowane wycofane anulowane klucze czy inne darmówki to wolę wystawić pozytyw za nic niż anulować transakcję by mi ta konkretna gra nie wisiała w niewystawionych. Pomimo tego i tak mam już takich pudeł w niewystawionych kilkanaście tytułów bez szansy na zdobycie klucza by wystawić na bazarze (czasem przez niezauważenie że kopie wystawiałem wcześniej...) Przydał by się alert gdy wystawia się 2 raz ten sam tytuł. Może wtedy nie miałbym takiego śmietnika w niewystawionych...