Magazime Editor
http://store.steampowered.com/app/596170
Gry brakujące na Bazarze
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Magazime to w sumie literówka (na logo gra nosi tytuł Magazine Editor) ale coś nie zapowiada się, żeby miało to zostać poprawione na Steamie. Gra pojawi się na Bazarze w przeciągu 24 godzin, dzięki

A.I.M. Racing:
http://store.steampowered.com/app/46200/
http://store.steampowered.com/app/46200/
Tak, po prostu przeoczyłem w wyszukiwaniu

Chyba jednak jest: https://bazar.lowcygier.pl/offer/28521
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Tak się zastanawiałem, czy rzucić tym na bazar, i sprawdzając trafiłem na ciekawą zagwozdkę.
Jest The Dream Machine 1-2, 1, 2, 3, 5 i 6.
HB dawało tę grę jako 1-3 paczke, więc nawet jak ktoś by chciał to wrzucić, to jak to po Bożemu zrobić?
Poza tym wygląda, że brakuje ep 4
Jest The Dream Machine 1-2, 1, 2, 3, 5 i 6.
HB dawało tę grę jako 1-3 paczke, więc nawet jak ktoś by chciał to wrzucić, to jak to po Bożemu zrobić?
Poza tym wygląda, że brakuje ep 4
Czy bon do gry Margonem mógłby zostać dodany?
Edit://
Na G2a.com zakupiłem 2x 10 random steam keys no i trafiłem na 3 razy Turbo Pug i w tym momencie nie mogę ich wystawić bo jedno by mi zostało.
Nadal nie robicie opcji by do 3 sztuk można było sprzedać? Dzięki temu czteropaki nie będą sprzedawane, ale właśnie trójpaki tak.
Edit://
Na G2a.com zakupiłem 2x 10 random steam keys no i trafiłem na 3 razy Turbo Pug i w tym momencie nie mogę ich wystawić bo jedno by mi zostało.
Nadal nie robicie opcji by do 3 sztuk można było sprzedać? Dzięki temu czteropaki nie będą sprzedawane, ale właśnie trójpaki tak.
- Kontakt:
Wszystkie te rzeczy są na Bazarze ale część musi zostać poprawiona: Elements - Soundtrack DLC jest jako Elements Soundtrack, dodatki do Data Hackera są bez tytułu gry (czyli zamiast Data Hacker: Initiation - Soundtrack jest jako Initiation - Soundtrack). Dzięki za zwrócenie uwagi, w przeciągu 24 godzin zmiany będą widoczne na Bazarze

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Przy próbie dodania gry:
Call of Duty: Advanced Warfare
pojawia się lista wszelakich DLC do gry, jak i gry w wersji gold, ale zwykłej bazowej wersji gry szukajka nie wyświetla nawet jak zjedzie się na sam dół listy
wg mnie gra powinna mieć pierszeństwo nad DLC, a przede wszystkim trzeba sprawdzić dlaczego się nie wyświetla/ła na liście
pojawia się lista wszelakich DLC do gry, jak i gry w wersji gold, ale zwykłej bazowej wersji gry szukajka nie wyświetla nawet jak zjedzie się na sam dół listy

wg mnie gra powinna mieć pierszeństwo nad DLC, a przede wszystkim trzeba sprawdzić dlaczego się nie wyświetla/ła na liście

- Kontakt:
Gra wyświetla się jako pierwsza, po wprowadzeniu trybu Exozombies do Advanced Warfare podstawka "zmieniła" się w Gold Edition - z tym trybem Havok i jakąś tam mapą multiplayer dla osób kupujących nową edycję. Dodałem zwykłe Advanced Warfare jako osobną pozycję bo z tego co wyczytałem, to posiadacze np. edycji Day Zero mają tylko zmienioną nazwę w bibliotece, żadnych dodatków i map nie dostali. Gra będzie widoczna na Bazarze w przeciągu 24 godzin, dziękiUfolec pisze: Przy próbie dodania gry:

- Kontakt: