Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-N ... -nowa/7173
"Do każdej zamówionej konsoli dodajemy torbę na konsole (kolor do wyboru) i 2 gry: Lego Batman II oraz Batman: Arkgham Origins Blackgate (same kartridże)!" 620zł Przy okazji ładowarka jest w każdym zestawie. No lepszej ceny za nówkę już raczej nie będzie, więc można śmiało polecać
No ze względu na efekt 3d który w kilku grach rzeczywiście robi wrażenie. Poza tym wersję new mają usprawnione 3d które dopasowuję się do Naszej głowy i nawet w trakcie podróży odchylimy na bok głowę to ten efekt dostosuję się do ułożenia Naszych oczu i podobno jest to przyjemniejsze bo nie boli tak głowa po tym(w starych 3dsach ten efekt się psuję gdy tylko lekko przechylimy ekran).
A mam pytanko czy na pudełku gier 3ds jest jakaś informacja o języku? (czy w ogóle zdarzają się gry które nie mają angielskiego? czy jeśli już coś jest dystrybucji francuskiej czy niemieckiej to mają więcej języków?)
Z tylu pudelka sa podane wersje jezykowe.
Co do dystrybucji niemieckiej to trzeba uwazac, bo niektore gry maja tylko jezyk niemiecki, to samo jesli chodzi o francuski. Jesli dobrze pamietam to takie "problemy" moga byc przy serii Prof Layton i chyba ktorys, jak nie wszystkie, Fire Emblem.
Najlepiej sprowadzac z uk, bo na bank jest eng.
Zakupiłem bravley second kolekcjonerkę - i nigdzie nie widzę info o języku.
Nagłówek jest en, Attention fr, wyprodukowane w jap, dystrybutor Niemcy Frankfurt, kod ma Eur... w cały świat.
Bo kolekcjonerki to troche inna historia, ale po pudelku mozna stwierdzic, ze to powinna byc wersja multi-lang.
A na pudelku kolekcjonerskim z tylu nic?
z innej beczki orientuje się ktoś jak wygląda FE fates w eshopie? tam pokazuje jako 1 produkt w cenie poj gry, zawiera w sobie 2cz? na kardridzach trzeba x2 grac. Wersja digital jest w takim razie 2x tańsza?
Tak naprawdę, to gra ma 3 części plus multum map paków, możliwe, że doszli w końcu do wniosku, że ludzie by chcieli normalną, pełną wersję gry zamiast rozwalonej na 2 dyskietki + 1 do pobrania.
Dlatego ludzie tak się rzucili na te edycję specjalną, której u nas chyba nawet 50 sztuk nie było na cały kraj, bo 3 gry były na jednym nośniku i był wybór w grze, jaki chcesz rozgrywać scenariusz. Tak przy okazji, za to "rozdrabnianie" zebrali dość sporą krytykę od ludzi, więc może poszli po rozum do głowy?
Zresztą, teraz wyszedł remake pierwszego fire emblem - lepszej okazji być nie mogło.
FE Fates w shopie działa w ten sposób, że kupujesz za cenę mniej więcej 1 częsci. W trakcie grania wybierasz czy ma być scenariusz A czy B (jeden łatwiejszy a drugi trudniejszy). Ten którego nie wybierzesz oraz scenariusz C można dokupić jako DLC (tak jak przy kupieniu kartridża). Do tego są drobne mappackowe dlc właśnie. Droga zabawa
Sam zakupiłem pudełko i powiem, że dodatki tylko na promocji. Pewnie jeszcze będzie -30% za rok, na ECHOS też poczekam na sesson pass w promocji bo cena przeraża. Zakupione i czeka na skończenie Fates, Echos będę grał 1 raz dla fabuły. Osobiście seria mnie wciągnęła i dopiero za drugim razem pewnie przechodząc całość będę się gnębił na dużym poziomie trudności jakby teraz mi było mało.
Zobacz dwa posty wyżej. Fates ma tak, że kupujesz jedną historię. Dwie pozostałe trzeba dokupić. A do tego jeszcze pojedyncze dlc z jakimiś dodatkowymi mapami.