Wyprzedaże gier w Biedronce

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Jeśli będzie GOTY Dishonored na PC za cenę 40 złoty to biorę, ale niestety pokazane jest tylko na konsole :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Jak ktoś kupi Baldura + Icewind, niech proszę napisze czy to enchanced edition na Steama.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Ten pakiecik Baldura z Icewind kusi, a jakby były na Steama to super :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Kontakt:

SKODR pisze: Jeśli będzie GOTY Dishonored na PC za cenę 40 złoty to biorę, ale niestety pokazane jest tylko na konsole :(
Od 30 sierpnia ma się pojawić w serii Premium Games. Co prawda pewnie będzie za jakieś 70 zł ale pewnie jakaś promocja 2 w cenie jednego lub coś podobnego wcześniej czy później się pojawi.

Edit: Widzę, że na muve już jest https://muve.pl/promocje/nowe-tytuly-npg
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Kontakt:

@UP
Gdyby było w Biedronce brałbym bez wahania, jeśli nie będzie to poczekam na tę promocję i oby w końcu wsadzili do 2 za 1 Fallouta New Vegas GOTY. Niestety te promocje to ostatnio rzadkość ;(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Ten pakiecik Baldura z Icewind kusi, a jakby były na Steama to super :)
Baldur na pewno DRM-Free, co do Icewinda to nie wiem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy

No właśnie też się zastanawiam co z tym baldurem i icewindem. Ktoś w innym temacie pisał, że są to wersje drm-free bez steama czy goga ale nie wiem jak jest z tym dwupakiem, jak jest tylko instalka i tylko na windę to trochę lipa :(
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

reaper pisze: Baldur i Icewind w tej edycji dodają się do GOGa?
Wersje DRM-Free.
Primo pisze: No właśnie też się zastanawiam co z tym baldurem i icewindem. Ktoś w innym temacie pisał, że są to wersje drm-free bez steama czy goga ale nie wiem jak jest z tym dwupakiem, jak jest tylko instalka i tylko na windę to trochę lipa :(
To nic nie zmienia, wersje DRM-Free :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Primo pisze: No właśnie też się zastanawiam co z tym baldurem i icewindem. Ktoś w innym temacie pisał, że są to wersje drm-free bez steama czy goga ale nie wiem jak jest z tym dwupakiem, jak jest tylko instalka i tylko na windę to trochę lipa :(
Zakupiłem i zainstalowałem BG, wersja DRM-Free. Do Steam może sobie dodać jedynie przez opcję "dodaj gre spoza steam", nie ma klucza, więc aktywacja odpada.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz

Jak to w końcu jest z tą promocją ? Byłem w 3 biedronkach drugi dzień z rzędu, w każdej były książki, ale o żadnych grach żadnych info, żadnego działu, na którym by stary, rozumiem gdyby ktoś część wykupił, no to spoko, ale w żadnej z nich nawet śladu po grach nie było...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Kontakt:

Jak zwykle u nich jest ta, że zwykle sprzedają to co jest na stanie. Czyli jedna ma z 3 szt. druga 1 itp. jak coś jest w dobrej cenie to sobie wcześniej pracownik odłoży. Zawsze możesz popytać czy na zapleczu im się coś nie wala bo ponoć jest promocja, niektórzy dzięki temu ponoć jakieś tytuły wyrwali przy poprzednich akcjach.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz

W sumie zależy mi tylko na dishonored na ps3, ale nie jest to jakieś wielkie ciśnienie bo w zasadzie zamawiając z alledrogo płace podobnie, jedynie co, to muszę doliczyć koszty wysyłki, więc w sumie lekki smuteczek że niby reklamują, potem idziesz a tak naprawde to nie ma ani jednej z tych gier wystawionych...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Szkoda ,że gierek nie można dodać do biblioteki steam :/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

U mnie sprawdzałem w dwóch biedronkach, po grach ani śladu. Co ciekawe, pan ze sklepu z grami używanymi powiedział mi, że 2 dni temu przyszedł do nich koleś z jakimiś 20 grami w foliach z biedronki :v
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

serafek5 pisze: U mnie sprawdzałem w dwóch biedronkach, po grach ani śladu. Co ciekawe, pan ze sklepu z grami używanymi powiedział mi, że 2 dni temu przyszedł do nich koleś z jakimiś 20 grami w foliach z biedronki :v
Cebulak do potęgi entej :D.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Te 60 złotych za samodzielne dodatki do GTA 4 chyba drogo? Bo szczerze to te pudełka wyglądają na świeżutko wyprodukowane ^^.

Edit. No drogo... kompletna edycja za 50 złotych, używana czy na steamie jeszcze taniej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Adadid pisze: Te 60 złotych za samodzielne dodatki do GTA 4 chyba drogo? Bo szczerze to te pudełka wyglądają na świeżutko wyprodukowane ^^.

Edit. No drogo... kompletna edycja za 50 złotych, używana czy na steamie jeszcze taniej.
Nie opłaca się :P
No chyba ,że zależy Ci na wersji pudełkowej :D
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

No właśnie akurat do GTA chciałbym mieć pudełko. ;)
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Mam prośbę. Czy mógłby ktoś zrobić dla mnie fotkę zestawu BG + ID z Biedronki? To są dwa osobne pudełka, czy jedno z dwoma grami?
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Fotki to ci teraz nie zrobię, ale to dwa pudełka osobne w zapakowane w jedną folię.
ODPOWIEDZ