Wyprzedaże gier w Biedronce
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Od 30 sierpnia ma się pojawić w serii Premium Games. Co prawda pewnie będzie za jakieś 70 zł ale pewnie jakaś promocja 2 w cenie jednego lub coś podobnego wcześniej czy później się pojawi.
Edit: Widzę, że na muve już jest https://muve.pl/promocje/nowe-tytuly-npg
- Podziękował: 10 razy
- Kontakt:
@UP
Gdyby było w Biedronce brałbym bez wahania, jeśli nie będzie to poczekam na tę promocję i oby w końcu wsadzili do 2 za 1 Fallouta New Vegas GOTY. Niestety te promocje to ostatnio rzadkość ;(
Gdyby było w Biedronce brałbym bez wahania, jeśli nie będzie to poczekam na tę promocję i oby w końcu wsadzili do 2 za 1 Fallouta New Vegas GOTY. Niestety te promocje to ostatnio rzadkość ;(
No właśnie też się zastanawiam co z tym baldurem i icewindem. Ktoś w innym temacie pisał, że są to wersje drm-free bez steama czy goga ale nie wiem jak jest z tym dwupakiem, jak jest tylko instalka i tylko na windę to trochę lipa 

Zakupiłem i zainstalowałem BG, wersja DRM-Free. Do Steam może sobie dodać jedynie przez opcję "dodaj gre spoza steam", nie ma klucza, więc aktywacja odpada.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
Jak to w końcu jest z tą promocją ? Byłem w 3 biedronkach drugi dzień z rzędu, w każdej były książki, ale o żadnych grach żadnych info, żadnego działu, na którym by stary, rozumiem gdyby ktoś część wykupił, no to spoko, ale w żadnej z nich nawet śladu po grach nie było...
- Podziękował: 15 razy
- Kontakt:
Jak zwykle u nich jest ta, że zwykle sprzedają to co jest na stanie. Czyli jedna ma z 3 szt. druga 1 itp. jak coś jest w dobrej cenie to sobie wcześniej pracownik odłoży. Zawsze możesz popytać czy na zapleczu im się coś nie wala bo ponoć jest promocja, niektórzy dzięki temu ponoć jakieś tytuły wyrwali przy poprzednich akcjach.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
W sumie zależy mi tylko na dishonored na ps3, ale nie jest to jakieś wielkie ciśnienie bo w zasadzie zamawiając z alledrogo płace podobnie, jedynie co, to muszę doliczyć koszty wysyłki, więc w sumie lekki smuteczek że niby reklamują, potem idziesz a tak naprawde to nie ma ani jednej z tych gier wystawionych...
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
U mnie sprawdzałem w dwóch biedronkach, po grach ani śladu. Co ciekawe, pan ze sklepu z grami używanymi powiedział mi, że 2 dni temu przyszedł do nich koleś z jakimiś 20 grami w foliach z biedronki :v
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Te 60 złotych za samodzielne dodatki do GTA 4 chyba drogo? Bo szczerze to te pudełka wyglądają na świeżutko wyprodukowane ^^.
Edit. No drogo... kompletna edycja za 50 złotych, używana czy na steamie jeszcze taniej.
Edit. No drogo... kompletna edycja za 50 złotych, używana czy na steamie jeszcze taniej.