Tremor Games
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
ja przy tej stronce posiedziałem trochę pod koniec wakacji i dość sporo udało mi się wtedy uzbierać (bez achievementów z gier, na polskim ip). teraz wszedłem tam tylko dlatego, że przypadkiem zauważyłem, że napisaliście o tej ofercie za ponad 1800 i dzięki temu wziąłem Insanely Twisted Shadow Planet bez konieczności kupowania bundla za ponad 4$. łączenie uzbierałem tam ponad 70tys coinsów, co wystarczyło na prawie 30 gier/bundli z tych, które są tam do wyboru (w tym kilka dla znajomych), między innymi Don't Starve, Season Pass do Borderlands 2, nowy Mortal Kombat, Payday, Reus, Monaco, The Walking Dead i jeszcze trochę mniejszych pozycji. warto jeśli ma się trochę wolnego czasu albo wie które oferty robić (pomocne jest tamtejsze polskie forum, na którym w sumie też się udzielałem swego czasu). 

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
teoretycznie nie opłaca się brać gier, chyba, ze ktoś ma mało pkt i chce wziąć klucz - wtedy może wziąć kilka gierek z kartami, gdzie za 2 tys pkt za 6 gier udało mi się na steam wallet zarobić coś koło 5 euro, a tak to brać klucze tf2 jak będą lub inne przedmioty np z cs go czy tf2, które można sprzedać na steamie i za kasę kupować klucze na wyprzedaży. Przykładowo u kilego 70 tys pkt dawało 40 kluczy tf2, które np po sprzedaży dawały 60 euro, ale lepiej zostawić klucze i wymieniać za gry - trochę kombinowania dla cierpliwych jest, ale to chyba lepsze niż ślęczenie nad 20 kontami z tf2 i craftowaniu itemów 

- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 72 razy
- Kontakt:
Jest nowa oferta ale za 420coinsów - PaymentWall - Make crystal clear calls with Telzy.
Przy wyborze płatności wybieramy PayPal,przekieruje nas na stronę logowania,zamykamy zakładkę i czekamy na coinsy.
Przy wyborze płatności wybieramy PayPal,przekieruje nas na stronę logowania,zamykamy zakładkę i czekamy na coinsy.

- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 72 razy
- Kontakt:
Takie oferty raz na jakiś czas są tylko ale ostatnio muszę przyznać że coinsy mi wpadają,od 29 listopada do dzisiaj ukulałem 13k coinsów nie wiem jakim cudem ;d
Całkiem nieźle, muszę załatwic sobie jakiś starter, bo robienie ofert "nietelefonicznych" jest mało opłacalne i czasochłonne.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Filmbox aktywowałem kiedyś po zakupie telewizora na miesiąc. Przy aktywacji musisz podać dane karty płatniczej, ale możesz w każdej chwili zrezygnować z abonamentu poprzez wysłanie maila (automat dezaktywuje pakiet)
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Mi nie przypisalo punktów w nim, ale idzie spokojnie usunąć odnawianie. Polecam zamówic darmowe startery play i redbull mobile, na starter idzie zrobić z 6-8 tysięcy pkt
Ja tam zarobiłem gry za ok. 400$ (w tym postal 2 complete gift steam :3)
ale takto teraz nic mi nie dziala poza instalacją apek na androidzie,odkad tylko wyrwałem bana na SponsorPay za zrobienie 5 ticketow w 2 godziny ;P
+ ktos sie pytal o karty - tu macie screen

@EDIT - Ktoś może wyrwał bana na ip u SponsorPay i się odwoływał? Porady?
ale takto teraz nic mi nie dziala poza instalacją apek na androidzie,odkad tylko wyrwałem bana na SponsorPay za zrobienie 5 ticketow w 2 godziny ;P
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Supersonic - Sign up for free to earn Tremor Coins! - 381 TC
BLVD - Wygraj 450€ na Zakupy PL - 331TC
BLVD - Wygraj Swoje Ulubione Produkty Firmy Apple PL - 331TC
wszystkie oferty wykonuje się tak samo
trzeba wykonać dwie oferty - najszybciej można zamówić majtki i skarpetki
BLVD - Wygraj 450€ na Zakupy PL - 331TC
BLVD - Wygraj Swoje Ulubione Produkty Firmy Apple PL - 331TC
wszystkie oferty wykonuje się tak samo
trzeba wykonać dwie oferty - najszybciej można zamówić majtki i skarpetki

Jak już zrobię zadanie to muszę je zostawić włączone czy coś? Zrobiłem ~15 zadań i zaliczyło mi może 2. Robię tylko te na telefon komórkowy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
,,SPOSÓB NA BRAK OFERT w SuperRewards i SponsorPay:FataleS pisze: Ja tam zarobiłem gry za ok. 400$ (w tym postal 2 complete gift steam :3)
SuperRewards - wysyłamy do nich następującego maila na adres: POINTS@SRPOINTS.COM
SponsorPay - wysyłamy do nich tego samego maila tylko zmiencie początek na "Dear SponsorPay"

E-mail: customersupport@sponsorpay.com
Tytuł: No offers and surveys
Treść:
Dear Super Rewards,
I have a problem with completing surveys and offers on the 'Earn' tab.
It's been for long now. It says 'There are currently no items to display'.
I think I am banned so please do something, so I can do more offers and surveys.
Thank you.
''
U mnie pomogło,mam nadzieje że i Tobie pomoże

Ogólnie się zgadzam, ale lepiej kupować "Tour of Duty Ticket", sprzedać go i potem dopiero kupić klucz TF.smugglersun pisze: teoretycznie nie opłaca się brać gier, chyba, ze ktoś ma mało pkt i chce wziąć klucz - wtedy może wziąć kilka gierek z kartami, gdzie za 2 tys pkt za 6 gier udało mi się na steam wallet zarobić coś koło 5 euro, a tak to brać klucze tf2 jak będą lub inne przedmioty np z cs go czy tf2, które można sprzedać na steamie i za kasę kupować klucze na wyprzedaży. Przykładowo u kilego 70 tys pkt dawało 40 kluczy tf2, które np po sprzedaży dawały 60 euro, ale lepiej zostawić klucze i wymieniać za gry - trochę kombinowania dla cierpliwych jest, ale to chyba lepsze niż ślęczenie nad 20 kontami z tf2 i craftowaniu itemów
Klucz tf2 - 1795pkt i sprzedamy go za ~1,74E, czyli 1,52E idzie do nas.
3x "Tour of Duty Ticket" - 495 pkt x 3 = 1485pkt i sprzedamy je za ~0,74E, czyli 0,65E idzie do nas. 0,65E x 3 = 1,95E
Podsumowując jesteśmy 0,43E i 310pkt do przodu

- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Co robic gdy jest informacja,że oblicza wynik? tzreba czekać czy zamknąc strone i już mam zaliczone
?
EDIT: Już przyjeło: dzięki !!!
Uptade: Czy działa wam Tremor games??
niektóre.'