WIelkie dzięki za listę modów, zaczynam pobierać.
Btw zdarza ci się na Win 7 zwiecha czystej gry w vats-ie ?
bo mi się zdarzało na wersji steam goty i pirackiej goty.
Seria Fallout
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
NIe wiem, mam Viste 32bit i nie mam problemów z działaniem gry. Czasem czasem jest zwiecha i wywali do pulpitu ale to jest bardzo bardzo rzadko.
F3 ogólnie miewa problemy z działaniem na 7mce. Radzę wrzucić tego FO3 3GB moda, który rozszerza ilość pamięci jaką gra jest w stanie obsługiwać (domyślnie umie wykorzystać tylko 2GB niezależnie od tego ile masz w systemie).
Rozumiem, że linijki w Fallout.ini odnośnie ilości rdzeni procka masz poprawnie wpisane? Inaczej gra zwiesza się po kilku sekundach od uruchomienia.
Dla przypomnienia:
W pliku Fallout.ini (w Moje dokumenty/My games/Fallout3) zamieniasz:
na
Dla pewności zawsze możesz zainstalować tego nieoficjalnego patcha z Nexusa (na 1. pozycji w Top) w wersji .exe (wersja w paczce nie poprawia pliku .ini gry, konkretnie to nie dodaje ww. linijek).
F3 ogólnie miewa problemy z działaniem na 7mce. Radzę wrzucić tego FO3 3GB moda, który rozszerza ilość pamięci jaką gra jest w stanie obsługiwać (domyślnie umie wykorzystać tylko 2GB niezależnie od tego ile masz w systemie).
Rozumiem, że linijki w Fallout.ini odnośnie ilości rdzeni procka masz poprawnie wpisane? Inaczej gra zwiesza się po kilku sekundach od uruchomienia.
Dla przypomnienia:
W pliku Fallout.ini (w Moje dokumenty/My games/Fallout3) zamieniasz:
Kod: Zaznacz cały
bUseThreadedAI=0
Kod: Zaznacz cały
bUseThreadedAI=0
iNumHWThreads=2
- Ci użytkownicy podziękowali szczypiorofix za ten post:
- sergeron
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt: