Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Kraczykruk pisze: Hej! Macie fajną promocje na PS4 z dodawaniem nowych gier tyle, że w wersji promo, czy można liczyć ze zrobicie coś takiego dla PRO?
Tak. Myślę, że to kwestia czasu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Kiedy jakieś zimobranie?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Planujecie dostosować cenę kolekcji Nathana Drake'a na ps4 do realiów rynkowych? Cenę macie dosyć zaporową a chciałem wziąć u Was razem z gtaV. Skąd taki długi czas oczekiwania (7 - 14 dni)?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

bun93 pisze: Planujecie dostosować cenę kolekcji Nathana Drake'a na ps4 do realiów rynkowych? Cenę macie dosyć zaporową a chciałem wziąć u Was razem z gtaV. Skąd taki długi czas oczekiwania (7 - 14 dni)?
Hej,

Emil, który odpowiada za ten produkt pisze:

tego towaru nie ma w naszym magazynie; jego zamoiwenie potrwałoby wlasnie ok 7-14 dni niestety. Na razie nie mozemy obnizyc ceny.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Toy Soldiers Warchest https://muve.pl/sklep/digital/strategic ... tal,222276 - ten sam klucz do aktywacji na Uplay i Steam ( gra korzysta z dwóch DRM ).
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

gnoll pisze: Toy Soldiers Warchest https://muve.pl/sklep/digital/strategic ... tal,222276 - ten sam klucz do aktywacji na Uplay i Steam ( gra korzysta z dwóch DRM ).
Postaram się dowiedzieć. Na razie się odbiłem i brak info.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Korzysta bo kupiłem i przy próbie instalacji przez Uplay pokazywało mi strone w sklepie Steam dopóki nie aktywowałem tym samym kluczem. Klucz ma postać XXXXX-XXXXX-XXXXX.

Edit

Gdzie w zakupionym FarCry Primal Apex Edition https://muve.pl/sklep/digital/akcja/far ... tal,222280 sprawdzić które się posiada dodatki bo widać tylko Ultra HD Texture Pack .
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Dlaczego "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Deluxe Edition" kosztuje 119,99 zł (podstawka razem z season pass), gdzie osobno "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4" + "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Season Pass" wychodzi 94,39 zł? W tej wersji Deluxe coś jeszcze jest dodane, bo z opisu to wychodzi to samo.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

gnoll pisze: Gdzie w zakupionym FarCry Primal Apex Edition https://muve.pl/sklep/digital/akcja/far ... tal,222280 sprawdzić które się posiada dodatki bo widać tylko Ultra HD Texture Pack .
Chyba nie mamy takiej informacji :/
Merque pisze: Dlaczego "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Deluxe Edition" kosztuje 119,99 zł (podstawka razem z season pass), gdzie osobno "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4" + "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Season Pass" wychodzi 94,39 zł? W tej wersji Deluxe coś jeszcze jest dodane, bo z opisu to wychodzi to samo.
Nie ma teraz osoby od digitala. Zwykle to jest tak, że zawartość pokrywa się z takimi samymi produktami ze Steama.
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Jest szansa na promocję Tom Clancy's Rainbow Six® Siege albo Quantum Break??
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Lui pisze: Jest szansa na promocję Tom Clancy's Rainbow Six® Siege albo Quantum Break??
To jest pytanie bez odpowiedzi. Nie ma możliwości, żeby wiedzieć z wyprzedzeniem. No i inna sprawa, że żaden sklep nie zdradza swoich planów promocyjnych.

Teraz duża promocja zimowa.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

muve.pl pisze: Teraz duża promocja zimowa.
Czy będzie powtórka na koniec promocji i kiedy się kończy?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Mam pytanie apropo promocji z masterpassem
1.Do kiedy będą te bony z masterpasa do wydania.
2.Czy żeby orzymać bon to trzeba kupić tylko rzeczy z promocji czy można dowolne rzeczy ze sklepu chodzi mi dokładniej o kody na ps plus oraz do psn czy za nie też będą bony.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

aves pisze: Mam pytanie apropo promocji z masterpassem
1.Do kiedy będą te bony z masterpasa do wydania.
2.Czy żeby orzymać bon to trzeba kupić tylko rzeczy z promocji czy można dowolne rzeczy ze sklepu chodzi mi dokładniej o kody na ps plus oraz do psn czy za nie też będą bony.
Pozdrawiam
Cześć,

1. do 31marca 2017
2. tak
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

A ja mam pytanie czy ktokolwiek otrzymał bon? płaciłem masterpassem upaid z visą i nie dostałem żadnego bonu
Awatar użytkownika
Łowca

Zakupiłem sobie I Am Alive
https://muve.pl/sklep/digital/akcja/i-a ... gital,6011

Głupi nie spojrzałem że to nie kluczyk na steam i dopiero przy aktywacji której nie mogłem
zrobić czytam"Tages Online".
Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyc co to jest za klucz i jak to ma działać?
Oczywiście na stronie nie ma żadnej informacji. W żaden sposób gry też nie można pobrać.
To jakiś żart świąteczny jest? :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Grę pobierasz przez Muve Downloader, klucz podajesz przy instalacji.
Awatar użytkownika
Łowca

serafek5 pisze: Grę pobierasz przez Muve Downloader, klucz podajesz przy instalacji.
Szkoda że na stronie jest mierna informacja odnośnie tego ale dziękuje za pomoc :macha:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Czy do tej promocji zimowej zostanie coś dołożone, bądź wróci do oferty po świętach?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 286 razy
Podziękowania: 90 razy
Kontakt:

Chciałbym dokonać zakupu dwóch gier : RollerCoaster Tycoon 3: Platinum (PC) DIGITAL oraz Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (PC) PL DIGITAL

Przy dodaniu do koszyka wyskakuje mi komunikat: "Nie wszystkie produkty mogą zostać zakupione."

Na stronie nie ma żadnej informacji o niedostępności tych produktów. Każdą z tych gier kupiłem już raz. Chciałem kupić znowu po dwie sztuki na prezent. Czyżby sklep limitował kupno do jednej sztuki każdej gry?
ODPOWIEDZ