Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Napisałem na pomoc@muve.pl w związku z tym Raccoon City ale wygląda na to, że nic nie da się zrobić.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

gamingman pisze: Napisałem na pomoc@muve.pl w związku z tym Raccoon City ale wygląda na to, że nic nie da się zrobić.
Wiesz - ciężko tutaj cokolwiek wykombinować. My nie mamy możliwości "odświeżania" kluczy jak Steam i stąd podobne sprawy. Dlatego zawsze dokładnie sprawdzajcie pozycję DRM na karcie produktu. :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 55 razy
Podziękowania: 126 razy
Kontakt:

Czy jest szansa na promocję Devil May Cry? W ostatnim zimobraniu chyba nie było.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

BlackJuice pisze: Czy jest szansa na promocję Devil May Cry? W ostatnim zimobraniu chyba nie było.
Jest szansa, ale jeszcze nie jest potwierdzony. Walczymy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

raistand pisze:
Raffael pisze: Zajrzałem sobie na Reddit w dział z promocjami a tam info że na wiosnobraniu na muve.cz Pillars of Eternity za 9€.
Myślę sobie, jak za 9€ jak u nas 17€ na wiosnobraniu?

A tu okazuje się, że faktycznie:

https://muve.pl/sklep/digital/role-play ... ital,80405

http://www.muve.cz/digital/rpg/pillars- ... gital/2234

Widać Polacy dużo bogatsi są od Czechów.
Czyli Czesi moga mieć przecenę 75% a my nie.
http://www.gfk.com/hu/insights/press-re ... er-europe/

" Widely varying income levels in Poland

Inhabitants of Poland have a 2015 purchasing power of €6,437 per person. Ranked 28, Poland's inhabitants have 47 percent of the average European purchasing power. The district of Tarnow has a purchasing power that approximates Poland's national average. Warsaw is the nation's district with the highest purchasing power: With €11,751, inhabitants of this district have on average almost 83 percent more purchasing power than the rest of the country. Despite this, they still have around 14 percent less than the European average.

Even so, 17 of Poland's 380 districts have a purchasing power level that is 20 percent or higher than the national average. This indicates growing affluence in some regions. But the situation is entirely different in the 90 districts that fall 20 percent or more below the national average. Inhabitants of Lubaczowski, Poland's district with the least purchasing power, have just 68 percent of Poland's per-capita average. These values are indicative of a pronounced income gap among Poland's population. This can be partly explained by the division of the country into 380 regions, which is a relatively granular demarcation compared to the other mentioned countries. More granular regions tend to exhibit a greater spread of values.

Czechs have around half of European average

Inhabitants of the Czech Republic (rank 26) have an average per-capita purchasing power of €7,313, which equates to 53.6 percent of the European average.

The Czech Republic's wealthiest district, Prague (Hlavni mesto Praha), has an average per-capita purchasing power of €9,598. This is around 31 percent more than the national average. The nation's average is represented by Plzen-sever, the region north of Pilsen. Its inhabitants have €7,297 per person. Inhabitants of the district of Bruntal have an average of just €6,006 per person. This is 18 percent below the national average and around the same purchasing power level as inhabitants of Croatia. "

Tłumaczenia muve typu "ale my walczymy straszliwie o najlepsze ceny dla was ale to zli wydawcy ustalaja ceny" trzeba brac z przymruzeniem oka. Slabe negocjacje prowadza na moje oko albo zwyczajnie wkrecaja bo gry sie i tak dobrze sprzedaja w PL przy wyzszych cenach niz w CZ, wiec gdzies maja ustalanie porzadnych przecen.

W kazdym razie tlumaczenie przedstawiciela przy kazdym problemie w stylu "ALE my walczylismy jak lwy ale no niestety klops" staly sie dla mnie stalym zrodlem lulzow :E Kompletnie porzucilem ten sklep. MM/Saturn i Empik sa czesto o wiele tansze.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Tajniki ekonomii. Każdy kombinuje by zarobić ; p I tak jak większość widzi słowo wyprzedaż to kupuje bo tanio . Na szczęście świadomi ludzie mają wybór więc aż tak nie ma co się spinać. Przez nasze narzekania z góry ustalonych cen nie zmienią. Niech lepiej wrzucą Scholar Of The First Sin w dobrej cenie o :) No i warto pamiętać, że pierwsza edycja z "brań" nie była taka zła a potem to już odgrzewane kotlety i słaby katalog.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Kolejny dzień, kolejne niespełnione obietnice Andrzeja Du... :D Znaczy muve, hehe.

Ja już się obkupiłem na poprzednich tego typu promocjach na muve. Ale faktycznie DkS2 Softs to byłby hit, o ile będzie w dobrej cenie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Na jesieniobraniu było za 75 zł. Na steam widniało już za jakieś 65 zł. Jednak wydaje mi się, że ze względu na premierę DSIII obniżki nie uświadczymy. Będąc wydawcą jednak wolałbym by ludzie przeskoczyli na nowy produkt więc czemu miałbym sobie samemu szkodzić ? DS 2 w podobnej cenie co DS 3 wiec kup se pan lepiej trójkę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Pyriel pisze: Na jesieniobraniu było za 75 zł. Na steam widniało już za jakieś 65 zł. Jednak wydaje mi się, że ze względu na premierę DSIII obniżki nie uświadczymy. Będąc wydawcą jednak wolałbym by ludzie przeskoczyli na nowy produkt więc czemu miałbym sobie samemu szkodzić ? DS 2 w podobnej cenie co DS 3 wiec kup se pan lepiej trójkę.
To byś szybko poszedł z torbami. Na fali hype'u powinni właśnie obniżać ceny starszych części, aby Ci ze słabszymi sprzętami i Ci którzy nie grali zakupili.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

No tak. Temu Dark Souls 1 po darmoszce było na zachętę :D Dobra nie ma co robić offtopa : ) Pożyjemy zobaczymy
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Aż zasięgnąłem języka w sprawie tych pillarsów - cena powinna być taka sama u nas i w Czechach. Także na powtórkę już powinno być tak samo.

A co do DS to może być tym razem ciężko.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

muve.pl pisze: Aż zasięgnąłem języka w sprawie tych pillarsów - cena powinna być taka sama u nas i w Czechach. Także na powtórkę już powinno być tak samo.

A co do DS to może być tym razem ciężko.
smuteczek : ( Dalej po cichu liczę, że jednak wrzucicie ;p
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Pro Evolution Soccer 2016 - UEFA EURO 2016 PS4 kiedy wysyłany? Przed chwilą zamówiłem i opłaciłem.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 0

https://muve.pl/sklep/digital/strategic ... ital,78504
Czy będzie to jeszcze dostępne na Wiosnobraniu?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 242 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Wiadomo już coś na temat wysyłki Battleborn?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

viscaelbarca pisze: Pro Evolution Soccer 2016 - UEFA EURO 2016 PS4 kiedy wysyłany? Przed chwilą zamówiłem i opłaciłem.
Wysyłka jutro.
Trey pisze: https://muve.pl/sklep/digital/strategic ... ital,78504
Czy będzie to jeszcze dostępne na Wiosnobraniu?
Zamówiliśmy klucze. Jeżeli wydawca podeśle to tak. Podczas ostatniego dnia.

wodny pisze: Wiadomo już coś na temat wysyłki Battleborn?
Nic nowego nie wiadomo niestety. Pingnęliśmy Cenegę, ale bez nowych informacji.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Ja oficjalnie podziękuję za Project CARS - Limited Edition Upgrade. Support cool, nie marudzą, nie odsyłają. Piszesz i masz. Dziękuję.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

vattax pisze: Ja oficjalnie podziękuję za Project CARS - Limited Edition Upgrade. Support cool, nie marudzą, nie odsyłają. Piszesz i masz. Dziękuję.
Dzięki za dobre słowo. Super motywacja dla nas! :piwo:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
vattax pisze: Ja oficjalnie podziękuję za Project CARS - Limited Edition Upgrade. Support cool, nie marudzą, nie odsyłają. Piszesz i masz. Dziękuję.
Dzięki za dobre słowo. Super motywacja dla nas! :piwo:
Czyli miałem rację myśląc, że klucz jest "wybrakowany", bo aktywuje tylko podstawkę choć na obrazku jak byk widnieje "Deluxe"? Trzeba pisać do supportu żeby dostać klucz do "Limited content"? Bo skoro zdajecie sobie sprawę z pomyłki, to powinniście zachować się honorowo i samodzielnie rozesłać ludziom klucze - przecież wiecie kto kupił, bo macie całą bazę danych klientów.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

I znowy na stronie łowcow błędne ceny są podawane, np saints row 4 8,75zł, a na muve 20,99... wczoraj tez byly błędne ceny podawane z konung 3 np ze 2,5zł a kosztował 9,99. Ktoś powinien to sprawdzać.
ODPOWIEDZ