Payday 2

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

A Sydney miała być ostatnią postacią do teamu ponoć...
W każdym razie pewnie kupiłbym na promocji... kiedyś. Dzisiaj nawet jeden z moich ulubionych aktorów - Ron Perlman nie przekona mnie by wesprzeć Overkill w jakikolwiek sposób.
No ale kiedyś Payday 2 był zabawny i każde nowe DLC dawało masę frajdy a dzisiaj to syf który więcej irytuje niż bawi.
I tak btw. uwielbiam jak pakuje mi się uptade 500 MB z trajlerem... który mogę sobie obejrzeć na YT.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Teraz to już im odwaliło kompletnie. Przecież ta gra będzie na koniec kosztowała ze wszystkim ze 200 euro... Pochrzanieni są ci Szwedzi z tego Starbreeze...
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Już teraz wszystkie DLC na Steam kosztują 141,68€.

Niezła pazerność. :E

Przecież ten nowy DLC nie zawiera nic co by zmuszało do dawania takiej ceny i w dodatku rozbijania na dwa osobne DLC.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Akurat dawanie DLC do takiej gry (nawet płatnych) to ja rozumiem bo przynajmniej co chwilę dorzucają nowy content. Gdyby zostawili tę grę bez DLC to zanudziła by graczy szybko a tak co chwilę dostają paczkę nowych misji czy broni.
Inna sprawa, że naprawdę przeginają pałę z tymi cenami, 4 euro za pakiet misji byłby jeszcze do przyjęcia ale 6? Szczególnie, że owe misje jakoś szczególne też nie są. Gdyby za 6 euro dorzucali z 4 heisty to jeszcze było by to sensowne ale 2 (czasem nawet jedna) mapki które przechodzi się w 15 minut i ostatnio nawet nie mają zmiennych to ogromna przesada.
Fakt, że niby nikt nas do zakupu nie zmusza ale jeśli chcemy grać offline/ze znajomymi to kupić musimy. Ale cieszmy się, że "usunęli" mikrotransakcje bo przecież community teraz całuje Overkill po stopach :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Nie wiem czy zauwazyliście ,ale nowy sejf (otwierany za friko) nadal sie dobrze trzyma cenowo, a ceny starych skórek lekko podskoczyły (pomimo wyprzedazy). Jeszcze miech temu schodzilo parę szt danej skorki, a teraz widzę , że po naście szt + co popularniejszych broni. To chyba efekt free sejfów i przebudowy skilii.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Te sejfy strasznie ciężko wypadają, zmusiłem się do pogrania trochę i robiłem same DW i nic nie wypadło.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

FlashGordon pisze: Już teraz wszystkie DLC na Steam kosztują 141,68€.

Niezła pazerność. :E

Przecież ten nowy DLC nie zawiera nic co by zmuszało do dawania takiej ceny i w dodatku rozbijania na dwa osobne DLC.
Prawie jak pokemony, zbierz je wszystkie :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

SKODR pisze: Te sejfy strasznie ciężko wypadają, zmusiłem się do pogrania trochę i robiłem same DW i nic nie wypadło.
A to ma znaczenie że na DW w ogóle? Mi wypadł 1... na normalu, jewelry store w 30 sekund.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@UP
Przejście misji na DW zwiększa szansę na trafienie rzadkiego przedmiotu bodajże o 13% czy jakoś tak. W każdym razie gdzieś o tym kiedyś pisali.
No i przy tych nowych skillach granie na niższych jest po prostu zbyt nudne ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Nowy sejf (można wyrwać 2 ojro), nowy update i hitboxy nóg wreszcie!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Wg steamdb PayDay2 będzie za darmo od 7 października do 16 października (prawdopodobnie z okazji crimefestu).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

ma ktoś też taki problem ?
odpaliłem dziś grę po raz pierwszy od miesiąca, i myszka ciągle zwalnia tzn. raz działa normalnie a potem ścinka gry i myszka przez jakieś maks. 5 sekund działa tak jakby nie działała, poruszam myszka po całej podkładce a w grze ona się prawie wgl. nie porusza...
Miesiąc temu działało normalnie :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Ktoś z grających może mi powiedzieć czy nadal skiny do broni polepszają statystyki czy teraz to tylko kosmetyczna sprawa? Bardzo dawno nie grałem i nie jestem w temacie.

@SKODR
Dzięki za odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 7 cze 2017, o 20:55 przez Merque, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@UP
Kosmetyka. Te staty z skórek zostały całkowicie przeniesione na boosty, które dropiesz z kart w grze/dostajesz za wykonanie tygodniowych zadań.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Wszyscy posiadacze Payday 2 mogą testować betę RAID: World War II: http://store.steampowered.com/app/41474 ... rld_War_II Beta pojawiła się jako osobna pozycja w naszej Steamowej bibliotece.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Niedawno zacząłem swoją przygodę z PayDay 2 i przyznam, że trochę nie ogarniam... Czy do przechodzenia map po cichu są jakieś specjalne tryby rozgrywki, bo co nie wejdę na jakiś serwer to wszyscy walą na aferę i mają w nosie robotę w białych rękawiczkach? Jak zdobyć większą liczbę continental coins? W jakie bronie opłaca się inwestować na początku rozgrywki? Z góry dziękuję za wskazówki ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

kmpt pisze: Niedawno zacząłem swoją przygodę z PayDay 2 i przyznam, że trochę nie ogarniam... Czy do przechodzenia map po cichu są jakieś specjalne tryby rozgrywki, bo co nie wejdę na jakiś serwer to wszyscy walą na aferę i mają w nosie robotę w białych rękawiczkach? Jak zdobyć większą liczbę continental coins? W jakie bronie opłaca się inwestować na początku rozgrywki? Z góry dziękuję za wskazówki ;)
Po cichu są tylko misje z "duchem" obok nazwy.
Do tego najlepiej dobrze dodawać skille, dużo łatwiej jest.
Continental coins można łatwo zdobywać za robienie zadań (safe house -> side jobs)
ODPOWIEDZ