Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Realizowaliście już przesyłki F4 ze steelbookiem? Pytam, ponieważ chciałbym anulować zamówienie.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

niemalimitów pisze: Realizowaliście już przesyłki F4 ze steelbookiem? Pytam, ponieważ chciałbym anulować zamówienie.
Wysyłka cały czas trwa. Musisz pisać na pomoc@muve.pl, ale prawdopodobnie już poszło.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Co zrobić jeśli wysłaliście mi Fallouta do paczkomatu w innym mieście? :gwizdany:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Shalespine pisze: Co zrobić jeśli wysłaliście mi Fallouta do paczkomatu w innym mieście? :gwizdany:
Życzę zdrowia i to najlepszego. Przy paczkomatach inpostu szybciej jest wysłać 2 paczkę niż zmienić adres docelowy (doświadczenie z allegro)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Shalespine pisze: Co zrobić jeśli wysłaliście mi Fallouta do paczkomatu w innym mieście? :gwizdany:
Pisać na pomoc@muve.pl.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
Xaxa pisze: Możecie zaktualizować ten opis lub potwierdzić go? https://muve.pl/sklep/pc/fallout-4-pip- ... -pl,145065
"Wymagania sprzętowe

Uwaga gra do instalacji i działania wymaga pobrania ok 30. GB danych przez internet."
Postaram się potwierdzić.
Czy już coś wiadomo?
Awatar użytkownika
Łowca

Witam.

Sam nie dostałem jeszcze powiadomienia o wysyłce mojej PipBoy Edition. Czy wszystkie zamówienia zostaną dziś zrealizowane, bo powoli zaczynam się niepokoić...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Z tego co ludzie piszą na fejsie to muve miało aktualizować statusy po godzinie 17-stej, pewnie dlatego teraz nikt nie odpisuje.

Edit. Nie sugerujcie się tym co jest na stronie z zamówieniami muve. Najwyraźniej nie wyrabiają z aktualizacją statusów, właśnie wszedłem na pocztę i zobaczyłem maila z Inpostu o nadaniu przesyłki ;)
Ostatnio zmieniony 9 lis 2015, o 19:17 przez Przygi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Właśnie dostałem klucz do cyfrowego Fallouta 4, także można już kupować, trochę późno, ale lepiej późno, niż jutro:)
Awatar użytkownika
Łowca

Sprawdźcie swoje skrzynki pocztowe, ja właśnie dostałem potwierdzenie wysłania mojego Pip-Boya :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

U mnie dalej nie ma, chyba kto im wcześniej zamawiał ten później dostanie info :P Z tego co widzę to na FB narzekają głównie ci, którzy zamawiali jeszcze w lipcu :U.

@McSnake poniżej - :piwo: rozładowało mi to trochę stresa :tak:

// Dopisek
Jest po 9 następnego dnia i dalej żadnej informacji :(
Ostatnio zmieniony 10 lis 2015, o 09:19 przez GThoro, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca

Standardowo najpierw wysyłają gry zamówione niedawno, a na samym końcu pre-ordery złożone na początku.

Natomiast niedługo przyjdzie przedstawiciel będzie mydlił oczy że to nie ma znaczenia i będzie przepraszał że mieli tyle dziesiątek tysięcy zamówień że się nie wyrobili.

To pokazuje że nie warto składać pre-orderów i za nie płacić i dawać kasy sklepowi który przez parę miesięcy sobie te pieniądze inwestuje i na nich zarabia, a później przy premierze grę szybciej otrzyma osoba która kupiła grę 1 dzień przez premierą.

Ja pre-order zamówiłem w lipcu, nadal nie wysłane. Kolega zamówił 2 dni temu i dzisiaj o 9 już kurier mu grę dostarczył, a info o wysyłce otrzymał wczoraj.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

@Up Spokojnie napisali, że udało im się wszystkie paczki wysłać. U mnie status tez zmienił się dopiero po 22:00 dnia wczorajszego.

Pytanie do przedstawiciela: przeczytałem w regulaminie, że w grudniu traci ważność srebro ze "starej" kompanii, ale można je wymienić na złoto. Jak to zrobić? Poza tym, nie wiem czy temat był już poruszany, ale proszę Was dodajcie na stronie muve możliwość sortowania opinii i pytań. Od najnowszych\najstarszych, odpowiedzianych\nie odpowiedzianych najpopularniejszych itp... To bardzo ułatwi nawigowanie na stronie.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

yaper pisze: Witam.

Sam nie dostałem jeszcze powiadomienia o wysyłce mojej PipBoy Edition. Czy wszystkie zamówienia zostaną dziś zrealizowane, bo powoli zaczynam się niepokoić...
Wszystko powinno wyjść wczoraj.
GThoro pisze: U mnie dalej nie ma, chyba kto im wcześniej zamawiał ten później dostanie info :P Z tego co widzę to na FB narzekają głównie ci, którzy zamawiali jeszcze w lipcu :U.

@McSnake poniżej - :piwo: rozładowało mi to trochę stresa :tak:

// Dopisek
Jest po 9 następnego dnia i dalej żadnej informacji :(
W Twoim przypadku - zamówiłeś F4 i Fallouta Antologię, zatem zamówienie wyjdzie dopiero, jak obie gry będą gotowe.
Johnsoss pisze: Standardowo najpierw wysyłają gry zamówione niedawno, a na samym końcu pre-ordery złożone na początku.

Natomiast niedługo przyjdzie przedstawiciel będzie mydlił oczy że to nie ma znaczenia i będzie przepraszał że mieli tyle dziesiątek tysięcy zamówień że się nie wyrobili.

To pokazuje że nie warto składać pre-orderów i za nie płacić i dawać kasy sklepowi który przez parę miesięcy sobie te pieniądze inwestuje i na nich zarabia, a później przy premierze grę szybciej otrzyma osoba która kupiła grę 1 dzień przez premierą.

Ja pre-order zamówiłem w lipcu, nadal nie wysłane. Kolega zamówił 2 dni temu i dzisiaj o 9 już kurier mu grę dostarczył, a info o wysyłce otrzymał wczoraj.
To nie jest prawda. Zamówienia wyszły wczoraj. Spośród ogromnej liczby zamówień, zostało na stanie chyba 16. Ale działamy. W razie konkretnych pytań - piszcie na pomoc@muve.pl.

Kraczykruk pisze: @Up Spokojnie napisali, że udało im się wszystkie paczki wysłać. U mnie status tez zmienił się dopiero po 22:00 dnia wczorajszego.

Pytanie do przedstawiciela: przeczytałem w regulaminie, że w grudniu traci ważność srebro ze "starej" kompanii, ale można je wymienić na złoto. Jak to zrobić? Poza tym, nie wiem czy temat był już poruszany, ale proszę Was dodajcie na stronie muve możliwość sortowania opinii i pytań. Od najnowszych\najstarszych, odpowiedzianych\nie odpowiedzianych najpopularniejszych itp... To bardzo ułatwi nawigowanie na stronie.
Srebro na złoto - będzie to prawdopodobnie nagroda w Kompanii do kupienia, czyli złoto za srebro.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

muve.pl pisze: W Twoim przypadku - zamówiłeś F4 i Fallouta Antologię, zatem zamówienie wyjdzie dopiero, jak obie gry będą gotowe.
No bez jaj? Super... po prostu brak mi słów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

Czyli wychodzi, że zamówienie łączone to kpina z klienta, który zamówił bardzo wcześnie, wydał 800zł i jeszcze i jedno i drugie ma dużo później niż inni. Mnie to nie dotyczy, mój Pip-Boy już doszedł, ale czytam jak potraktowaliście kolegę GThoro i nie wierzę w co widzę.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

sitek4h pisze: Czyli wychodzi, że zamówienie łączone to kpina z klienta, który zamówił bardzo wcześnie, wydał 800zł i jeszcze i jedno i drugie ma dużo później niż inni. Mnie to nie dotyczy, mój Pip-Boy już doszedł, ale czytam jak potraktowaliście kolegę GThoro i nie wierzę w co widzę.
To akurat jest błąd systemu w tym konkretnym przypadku. Natomiast, przy łączonych zamówień, jest to absolutnie standardowa procedura.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

GThoro pisze:
muve.pl pisze: W Twoim przypadku - zamówiłeś F4 i Fallouta Antologię, zatem zamówienie wyjdzie dopiero, jak obie gry będą gotowe.
Będzie do Ciebie dzwonić i powinno się udać coś poradzić.
Awatar użytkownika
Łowca

muve.pl pisze:
GThoro pisze:
Będzie do Ciebie dzwonić i powinno się udać coś poradzić.
Nie martw się GThoro coś poradzą i wyślą Ci zamówienie po święcie, więc gry dojdą w czwartek/piątek :macha:
Ale to tylko błąd systemu don't worry be happy :macha:
ODPOWIEDZ