Sposób na darmowe gry z HB z progu dolarowego
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Witam,
mam takie pytanie - czy po kliknięciu w "Claim now", dostaliście stellarsy od razu ? W moim wypadku nie dość, że czekam już prawie tydzień to z godzinę temu wyskoczyło wreszcie to "Claim now", ale żadne stellarsy mi nie wpłynęły...
Pozdrawiam
.
mam takie pytanie - czy po kliknięciu w "Claim now", dostaliście stellarsy od razu ? W moim wypadku nie dość, że czekam już prawie tydzień to z godzinę temu wyskoczyło wreszcie to "Claim now", ale żadne stellarsy mi nie wpłynęły...
Pozdrawiam

Ma ktoś może sposób na tego felernego facebooka, zeby komputer go zaliczył?
Nie potrzeba żadnej weryfikacji przez telefon. Sam dostałem 3,5k Stellarów zarówno na moje prawdziwe konto(na którym tak czy siak mam ok. 30 znajomych) jak i na fałszywe(ale tu mam ponad setkę znajomych
). Jedyne co może przemawiać na ich prawdziwość to to, że oba zostały założone dawno temu. Oryginalne jakoś w 2010, fałszywe może jakoś w 2011.

Ma ktos może problem ze zrobieniem zadania z wysłaniem i odzyskaniem 25 stellersów? Wysłałem je do tych kont ktore były podane jakis dzien temu i dalej ich nie dostałem. Wysłałem tez na drugie konto i nie zaliczyło mi zadania, miał ktos taka sytuacje?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja już tydzień temu założyłem konta, i na razie na jednym dostałem 900, drugim 500 i trzecim również 500, i nic więcej. Mam nadzieję że zbyt późno nie dadzą mi tych 3500, co się nie okaże, że już są bezwartościowe