Steamgifts.com - wasze wygrane oraz punkty "contribution"
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
nie jest chyba ze gra w monthly byla juz zbundlowana to wtedy jest normalnie zaliczona do tego ; podobnie jest w przypadku najwyzszego tieru z hb *(albo przedostatniego przed koszulkami
)

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
A coś się zmieniło odnośnie obniżki 95%? Gdyby cena gry była niższa niż 5% od podstawowej ceny to będzie jako bundle. Nie wiem jaka wartość rynkowa gier z Monthly była, ale musiała by być powyżej 240$ by dostać oznaczenie. A w ogóle to od kiedy SG oznacza bundle od razu? Często ma lagi w tej kwestii.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
z tego co wiem w sg swoj czas oddaja niektorzy uzytkownicy serwisu i nikt i za to nie placi ,wiec tak zdarzaja sie ze gry z bundli price bugow maja opoznienie zanim zostana tam dodane

Comments
2,305
Trade Feedback
+203 / -1
Gifts Won
171 ($1,861.29)
Gifts Sent
123 ($2,311.25)
Contributor Level
7,02
- Discord: jojoPL1987#1944
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 244 razy
- Kontakt:
Niby konto na SteamGifts mam od kilku lat ale do giveawayów zgłaszam się od 3-4 miesięcy (czasem częściej, czasem rzadziej).
Gifts Won 14 ($138.86)
Gifts Sent 116 ($787.88)
Level 4.11
Entered 3,679
Gifts Won 14 ($138.86)
Gifts Sent 116 ($787.88)
Level 4.11
Entered 3,679
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Coś tam uciągnąłem...
Gifts Won
271 ($3,713.31)
Gifts Sent
873 ($12,003.29)
LVL: 10.00
Z ciekawszych wygranych - na pewno Mad Max (jeszcze przed Humble Monthly, od Bronia), Pillars of Eternity (niedługo po premierze, jeszcze nie miałem czasu wsiąknąć), MKX Premium Edition i Alien: Isolation (w podobnym okresie co PoE, z podobnym skutkiem).
We need moar levels, cg!

Gifts Won
271 ($3,713.31)
Gifts Sent
873 ($12,003.29)
LVL: 10.00
Z ciekawszych wygranych - na pewno Mad Max (jeszcze przed Humble Monthly, od Bronia), Pillars of Eternity (niedługo po premierze, jeszcze nie miałem czasu wsiąknąć), MKX Premium Edition i Alien: Isolation (w podobnym okresie co PoE, z podobnym skutkiem).
We need moar levels, cg!
Poziom 1,37 , ale ostatnio zaczęłem wystawiac, wiec powoli rośnie , a poniżej wygrane 
Puzzle Kingdoms
Sam & Max: The Devil’s Playhouse
The Incredible Adventures of Van Helsing
Teddy Floppy Ear - Kayaking
Europa Universalis IV: Guns, Drums and Steel Music Pack
Tomb Raider III
Nebula Online

Puzzle Kingdoms
Sam & Max: The Devil’s Playhouse
The Incredible Adventures of Van Helsing
Teddy Floppy Ear - Kayaking
Europa Universalis IV: Guns, Drums and Steel Music Pack
Tomb Raider III
Nebula Online
Poszaleje trochę
Gifts Won
1 ($13.99)
Gifts Sent
1 ($9.99)

Gifts Won
1 ($13.99)
Gifts Sent
1 ($9.99)
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Chyba z obecnych wygranych najwięcej (na SG z tego co wiem jedna osoba tylko ma atm więcej winów, ale że nie jest z polszy... ;P)
Gifts Won 1,769 ($18,411.41)
Gifts Sent 1,515 ($15,947.53)
Contributor Level 10
xD
Gifts Won 1,769 ($18,411.41)
Gifts Sent 1,515 ($15,947.53)
Contributor Level 10
xD
- Kontakt:
Tak szczerze to sprawa jest prosta - tematy poruszane tu czy na SG czy gdziekolwiek indziej w większości się pokrywają. nie widzę więc jakiegoś mega-wielkiego sensu pisać tu w relatywnie małym community bo mogącym docierać tylko do osób polskojęzycznych, jeśli zna się angielski na poziomie pozwalającym uczestnictwo w community międzynarodowym z kilka poziomów większym userbase

Jeśli poprzez EV rozumiesz EW (Estimated Wins) to nie powyżej, a 18 wygranych poniżej Estimated ;p

- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
generalnie się zgadzam 
wow nizeła sinusoida
przez EV rozumiałem expected value [z innego środowiska i wykresów] ale tak, o to mi chodziło 
to ja jestem na przeciwnym szczycie obecnie [przy relatywnie mniejszej próbce]

wow nizeła sinusoida

to ja jestem na przeciwnym szczycie obecnie [przy relatywnie mniejszej próbce]

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 114 razy
- Kontakt:
U mnie przez 3 m-ce (20.05.2016 wybiło 3 m-ce) od kiedy dołączyłem do SG wygrałem 117 gier.
Czyli więcej niż jedną dziennie.
Obecnie mam 124 wygranych - minął od tego czasu tydzień - czyli statystyka się utrzymuje, Dalej mam jedną wygraną dziennie. Oddałem przy tym 176 gier.
Używam swojego systemu obstawiania - jak widać w miarę się sprawdza. Najgorsze jest tu to... że ja jeszcze w nic nie zagrałem z tego co wygrałem.
Większość moich wygranych jest z publicznych wstawek - nie cisnę się do grup.
Mój wykres jest diametralnie różny od waszych i nie mam pojęcia do czego mam go odnieść w porównaniu do ilości wygrywanych gier. PS. dlaczego przy profilu mori nie ma linku do Steam?
Czyli więcej niż jedną dziennie.
Obecnie mam 124 wygranych - minął od tego czasu tydzień - czyli statystyka się utrzymuje, Dalej mam jedną wygraną dziennie. Oddałem przy tym 176 gier.
Używam swojego systemu obstawiania - jak widać w miarę się sprawdza. Najgorsze jest tu to... że ja jeszcze w nic nie zagrałem z tego co wygrałem.
Większość moich wygranych jest z publicznych wstawek - nie cisnę się do grup.
Mój wykres jest diametralnie różny od waszych i nie mam pojęcia do czego mam go odnieść w porównaniu do ilości wygrywanych gier. PS. dlaczego przy profilu mori nie ma linku do Steam?
- Kontakt:
Twój wykres jest różny, ponieważ jesteś na SG od 3 miesięcy, my od lat (wykres pokazuje statystykę za ostatni rok) - jako że twój wykres może pokrywać tylko 4 miesiące, wykresowe "punkty przegięcia (wybacz, moje studia się odzywają - to jak bardzo 'pogięty' jest) będą dużo delikatniejsze niż w naszych :>
Dodatkowo mój wykres zawiera dużo ekstremów, bo często biorę udział w eventach. A event w danym miesiącu oznacza że mam dużo większą szansę albo dużo więcej wygrać albo dużo więcej przegrać względem przewidywań, stąd tak duże miesięczne anomalie w obie strony (zarówno największy over estimated jak i under estimated dajmy na to to oba skutki odpowiednio letniego i zimowego SimGiv ;> ).
Dodatkowo mój wykres zawiera dużo ekstremów, bo często biorę udział w eventach. A event w danym miesiącu oznacza że mam dużo większą szansę albo dużo więcej wygrać albo dużo więcej przegrać względem przewidywań, stąd tak duże miesięczne anomalie w obie strony (zarówno największy over estimated jak i under estimated dajmy na to to oba skutki odpowiednio letniego i zimowego SimGiv ;> ).