Chcemy wprowadzić, ale nie mamy oferty jeszcze na ten tytuł.
Jeżeli sprzęt się rozkręci, to będzie dużo więcej akcesoriów w ofercie.
Biorąc pod uwagę, że na stronie Kompanii jest tylko jeden wpis dotyczący zawieszenia rejestracji (a nie zamknięcia) - to uważam, że nazywanie tego "przejrzystym informowaniem" jest dosyć sporym nadużyciem... Dodatkowo - w tamtym wpisie jest podane, że "Kody z pudełek działają cały czas" - to też jest nieprawda...
Ale czekaj - uczestnictwo w Kompanii Graczy zakładało obowiązkowy zapis do newslettera. Informacja w newsletterze pojawiła się przynajmniej 3 razy. Czyli - wg zasad Kompanii Graczy każdy członek został poinformowany o zasadach.slawpe13 pisze: Biorąc pod uwagę, że na stronie Kompanii jest tylko jeden wpis dotyczący zawieszenia rejestracji (a nie zamknięcia) - to uważam, że nazywanie tego "przejrzystym informowaniem" jest dosyć sporym nadużyciem... Dodatkowo - w tamtym wpisie jest podane, że "Kody z pudełek działają cały czas" - to też jest nieprawda...
Bardziej chodziło mi o klientów, którzy jeszcze nie posiadali konta w KG, a kupili właśnie grę z kodem. Oni info z newslettera nie otrzymali (co oczywiste) i nie mogą się tam zarejestrować i dopisać kuponu...
A jaka jest w tym przeszkoda, poza decyzją biznesową? Serio pytam - przecież muve.pl umożliwia pobranie danych z konta KG (nawet pisałeś w wątku, opcja "Importuj osiągnięcia ze "starej" Kompanii Graczy"). Czy importer działa tak, że pobiera status konta KG do pewnej daty, ignorując nowsze wpisy? To chyba łatwo zmienić?Powiem więcej - myślę, że można włączyć rejestrację gier z kodów na stronie KG, sęk w tym, że nie zaimportujesz ich do Kompanii na muve.pl
W tej chwili przynajmniej to jest duży problem programistycznie. Nie znam szczegółów, ale ta baza danych jest bardzo stara i nie za bardzo przystaje do naszych standardów. No i jest za baza, żeby ją cały czas pobierać.slawpe13 pisze:A jaka jest w tym przeszkoda, poza decyzją biznesową? Serio pytam - przecież muve.pl umożliwia pobranie danych z konta KG (nawet pisałeś w wątku, opcja "Importuj osiągnięcia ze "starej" Kompanii Graczy"). Czy importer działa tak, że pobiera status konta KG do pewnej daty, ignorując nowsze wpisy? To chyba łatwo zmienić?Powiem więcej - myślę, że można włączyć rejestrację gier z kodów na stronie KG, sęk w tym, że nie zaimportujesz ich do Kompanii na muve.pl
BTW: Nowy sklep wydaje się być całkiem niezły(choć jeszcze widać "zadyszkę" po wdrożeniu
). Mam jeszcze pytanie: czy taki wygląd czcionki głównej (mało wyraźna) to Wasza wina, czy mój FF coś szwankuje?
No o tym już gadaliśmy - o jest do zmiany. Ale widzisz - trzeba było najpierw sprawdzić, jak to w ogóle działa. Zresztą - rolą społeczności jest to, żeby nieatrakcyjne wypowiedzi minusować, żeby się chowały.