Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

rbj pisze: Czy w ofercie sklepu pojawi się PES 2016 w wersji PC?
Chcemy wprowadzić, ale nie mamy oferty jeszcze na ten tytuł.
Hambanga pisze: Szkoda, że do myszek Rocat Kone Pure Military Naval nie ma podkładki sense (jest tylko camo i desert).
Jeżeli sprzęt się rozkręci, to będzie dużo więcej akcesoriów w ofercie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam, ja mam pytanie jeszcze, zlozylem dwa osobne zamowienia, jedno na podkladke a drugie na rome 2 kolekcjonerska edycje, z tym ze podkladka juz wyslana a gra jeszcze nie, czy mogę liczyc na dzisiaj wysylke? (wczoraj kupilem i zaplacilem)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

muve.pl pisze: Jeżeli sprzęt się rozkręci, to będzie dużo więcej akcesoriów w ofercie.
Szkoda, że teraz nie ma, musiałem z desertem zamówić, coby nowa myszka już po nowej podkładce się ślizgała.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

viscaelbarca pisze: Witam, ja mam pytanie jeszcze, zlozylem dwa osobne zamowienia, jedno na podkladke a drugie na rome 2 kolekcjonerska edycje, z tym ze podkladka juz wyslana a gra jeszcze nie, czy mogę liczyc na dzisiaj wysylke? (wczoraj kupilem i zaplacilem)
Bez numeru zamówienia, nic Ci nie powiem. Ale to najlepiej do BOK-u po prostu zadzwonić.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

muve.pl pisze: Co do samej dyskusji Kompania a Kompania Graczy. Bardzo cenny feedback - dzięki. Nie będę wkładał kija w mrowisko, ale wydaje mi się, że o wszystkim dość przejrzyście KG informowała.
Biorąc pod uwagę, że na stronie Kompanii jest tylko jeden wpis dotyczący zawieszenia rejestracji (a nie zamknięcia) - to uważam, że nazywanie tego "przejrzystym informowaniem" jest dosyć sporym nadużyciem... Dodatkowo - w tamtym wpisie jest podane, że "Kody z pudełek działają cały czas" - to też jest nieprawda...
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

slawpe13 pisze: Biorąc pod uwagę, że na stronie Kompanii jest tylko jeden wpis dotyczący zawieszenia rejestracji (a nie zamknięcia) - to uważam, że nazywanie tego "przejrzystym informowaniem" jest dosyć sporym nadużyciem... Dodatkowo - w tamtym wpisie jest podane, że "Kody z pudełek działają cały czas" - to też jest nieprawda...
Ale czekaj - uczestnictwo w Kompanii Graczy zakładało obowiązkowy zapis do newslettera. Informacja w newsletterze pojawiła się przynajmniej 3 razy. Czyli - wg zasad Kompanii Graczy każdy członek został poinformowany o zasadach.

Powiem więcej - myślę, że można włączyć rejestrację gier z kodów na stronie KG, sęk w tym, że nie zaimportujesz ich do Kompanii na muve.pl.

Pamiętaj też, że Kompania Graczy i Kompania to są zupełnie dwa, niezależne inne od siebie byty. To nie jest ten sam program w nowej formie, tylko nowy program, który z chęcią przyjmie członków z Kompanii Graczy.

ps - news na Kompanii poprawiony. Kodów nie można rejestrować od poniedziałku. Wcześniej działały cały czas.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

muve.pl pisze: Ale czekaj - uczestnictwo w Kompanii Graczy zakładało obowiązkowy zapis do newslettera. Informacja w newsletterze pojawiła się przynajmniej 3 razy. Czyli - wg zasad Kompanii Graczy każdy członek został poinformowany o zasadach.
Bardziej chodziło mi o klientów, którzy jeszcze nie posiadali konta w KG, a kupili właśnie grę z kodem. Oni info z newslettera nie otrzymali (co oczywiste) i nie mogą się tam zarejestrować i dopisać kuponu...
Powiem więcej - myślę, że można włączyć rejestrację gier z kodów na stronie KG, sęk w tym, że nie zaimportujesz ich do Kompanii na muve.pl
A jaka jest w tym przeszkoda, poza decyzją biznesową? Serio pytam - przecież muve.pl umożliwia pobranie danych z konta KG (nawet pisałeś w wątku, opcja "Importuj osiągnięcia ze "starej" Kompanii Graczy"). Czy importer działa tak, że pobiera status konta KG do pewnej daty, ignorując nowsze wpisy? To chyba łatwo zmienić?

BTW: Nowy sklep wydaje się być całkiem niezły :tak: (choć jeszcze widać "zadyszkę" po wdrożeniu ;) ). Mam jeszcze pytanie: czy taki wygląd czcionki głównej (mało wyraźna) to Wasza wina, czy mój FF coś szwankuje?
Obrazek
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

slawpe13 pisze:
Powiem więcej - myślę, że można włączyć rejestrację gier z kodów na stronie KG, sęk w tym, że nie zaimportujesz ich do Kompanii na muve.pl
A jaka jest w tym przeszkoda, poza decyzją biznesową? Serio pytam - przecież muve.pl umożliwia pobranie danych z konta KG (nawet pisałeś w wątku, opcja "Importuj osiągnięcia ze "starej" Kompanii Graczy"). Czy importer działa tak, że pobiera status konta KG do pewnej daty, ignorując nowsze wpisy? To chyba łatwo zmienić?

BTW: Nowy sklep wydaje się być całkiem niezły :tak: (choć jeszcze widać "zadyszkę" po wdrożeniu ;) ). Mam jeszcze pytanie: czy taki wygląd czcionki głównej (mało wyraźna) to Wasza wina, czy mój FF coś szwankuje?
Obrazek
W tej chwili przynajmniej to jest duży problem programistycznie. Nie znam szczegółów, ale ta baza danych jest bardzo stara i nie za bardzo przystaje do naszych standardów. No i jest za baza, żeby ją cały czas pobierać.

Co do fontu: użyj proszę snapchata, to będziemy mieli dane o przeglądarce, rozdziałce itp.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

A ja powiem tak. JEżeli nie zrobicie nic ze spamem, to strona padnie. Nie ma tam praktycznie sensownych pytań i opinii. Wszystko pisane na siłe, żeby podbić punkty. Dlaczego w ogóle admini akceptują kopiowane posty lub wypowiedzi w stylu ";)"
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Gracek90 pisze: A ja powiem tak. JEżeli nie zrobicie nic ze spamem, to strona padnie. Nie ma tam praktycznie sensownych pytań i opinii. Wszystko pisane na siłe, żeby podbić punkty. Dlaczego w ogóle admini akceptują kopiowane posty lub wypowiedzi w stylu ";)"
No o tym już gadaliśmy - o jest do zmiany. Ale widzisz - trzeba było najpierw sprawdzić, jak to w ogóle działa. Zresztą - rolą społeczności jest to, żeby nieatrakcyjne wypowiedzi minusować, żeby się chowały.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Dalej nie da sie przenieść punktów ze starej kompanii graczy. Wczoraj wysłałem maila z tym problemem ale tez żadnej odpowiedzi :(
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Greg pisze: Dalej nie da sie przenieść punktów ze starej kompanii graczy. Wczoraj wysłałem maila z tym problemem ale tez żadnej odpowiedzi :(
Pozwól nam to sprawdzić. Mam nadzieję, że do końca tygodnia się uda.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Będą jakieś większe promocje na gry pudełkowe? Czaję się na Magickę 2 i nie wiem, czy jest sens czekać. Na Latobraniu pewnie będą tylko gry cyfrowe?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Po jakim czasie dostaje się złoto za zamówienie? Przed chwilą opłaciłem i zastanawiam się po jakim czasie złoto trafi na moje konto.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

aRo pisze: Będą jakieś większe promocje na gry pudełkowe? Czaję się na Magickę 2 i nie wiem, czy jest sens czekać. Na Latobraniu pewnie będą tylko gry cyfrowe?
Zawsze jakieś promocje się trafiają. Latobranie - tak, tylko digital.
kluhmen pisze: Po jakim czasie dostaje się złoto za zamówienie? Przed chwilą opłaciłem i zastanawiam się po jakim czasie złoto trafi na moje konto.
Przy realizacji zamówienia.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Jeszcze jedno. Nie będzie problemów z Edycją Kolekcjonerską Rome 2? Zamówiłem egzemplarz i opłaciłem. Jest szansa na to, że gra zostanie jeszcze dziś wysłana?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Tak z ciekawości, ilu konsultantów macie na infolinii? Wiszę już jakieś 30 min. Ciekawe, czy to wina nowego sklepu i np. błędów z logowaniem itp. czy też zawsze tak macie?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

kluhmen pisze: Jeszcze jedno. Nie będzie problemów z Edycją Kolekcjonerską Rome 2? Zamówiłem egzemplarz i opłaciłem. Jest szansa na to, że gra zostanie jeszcze dziś wysłana?
Jeżeli jej dostępność to 24h, to tak.
Hambanga pisze: Tak z ciekawości, ilu konsultantów macie na infolinii? Wiszę już jakieś 30 min. Ciekawe, czy to wina nowego sklepu i np. błędów z logowaniem itp. czy też zawsze tak macie?
Zawsze jest minimum 2.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Czy będziecie mieli Edycję Kolekcjonerską Mad Maxa?
Awatar użytkownika
Łowca

ja zamowiłem gre i nagrode kubek

i kubka nie ma w paczce a był w zamowieniu jak BYK ale co sie dziwic to cenega

teraz bede pisał miesiac o kubek
ODPOWIEDZ