[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
To mnie nawet odrobinę zdziwiło, bo Na'Vi na cobblu przed kilkoma miesiącami wyglądało wręcz katastrofalnie. W ogóle ich forma po ESL New York siadła. Jednak 2 miesiące poświęcone treningom dają efekty. Tak, jestem fanem Navi

Cobblestone here, o dziwo na alcie wypadł 

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Poprzednie z Cobbla doszły do 33/34 euro. W czerwcu powiny być po 25-30 e+jobjoxPL pisze: Wpadł Pakiet pamiątek z ELEAGUE Atlanta 2017 - Cobblestone
PS. Opłaca się zostawić?Spoiler:pokaż
(zależy ile meczy będzie na cobblu- jak max dwa dziennie to raczej będzie 30+, jak więcej zwłaszcza na pół i finałach to cena może być niższa, ale i tak wyższa niż teraz)
- Podziękował: 498 razy
- Podziękowania: 72 razy
Tak jak myślałem... Czyli zostawiamwarhameron pisze:Poprzednie z Cobbla doszły do 33/34 euro. W czerwcu powiny być po 25-30 e+jobjoxPL pisze: Wpadł Pakiet pamiątek z ELEAGUE Atlanta 2017 - Cobblestone
PS. Opłaca się zostawić?Spoiler:pokaż
(zależy ile meczy będzie na cobblu- jak max dwa dziennie to raczej będzie 30+, jak więcej zwłaszcza na pół i finałach to cena może być niższa, ale i tak wyższa niż teraz)

Widzę, że tu każdy ma więcej szczęścia ode mnie
Na razie nic 

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
No Virtusi ładnie zagrali (poza 1 rundą na cobblu). Cobblestone Souvenir Package mogą być rekordowo drogie za 5 miechów (od 0 do 4 max meczy na cobblu do końca majora). Jak będą 1-2 mecze, to ceny mogą dojść do 40-50e.