Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

muve.pl KOCHAM WAS!
Macie Pipboy Edition i Antologię Fallouta z bombą! Już zamówione, spóźniony o 4 dni prezent na urodziny :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Będzie taka sama promocja na wersję digital?
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Przy importowaniu danych ze starej kompanii wystąpił błąd - pewnie złe hasło, bo dawno się tam nie logowałem. Mogę jeszcze jakoś spróbować dokonać importu, czy już przepadło?

Edit.

Ok, już się odnalazłem. ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Dark Souls II: Scholar of the First Sin PL za 99zł na PC? Pomyłka czy taka cena ma być?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

GThoro pisze: muve.pl KOCHAM WAS!
Macie Pipboy Edition i Antologię Fallouta z bombą! Już zamówione, spóźniony o 4 dni prezent na urodziny :D
Też zamówiłem Fallouta z Pip boyem. Czy jeżeli teraz zamówiłem i opłaciłem to znaczy że na 100% dostanę? Bo z tego co czytam to jest jakieś szaleństwo z tą edycją i wszystko wykupują.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

sitek4h pisze:
GThoro pisze: muve.pl KOCHAM WAS!
Też zamówiłem Fallouta z Pip boyem. Czy jeżeli teraz zamówiłem i opłaciłem to znaczy że na 100% dostanę? Bo z tego co czytam to jest jakieś szaleństwo z tą edycją i wszystko wykupują.

Tak. Dostaniesz.
Merque pisze: Dark Souls II: Scholar of the First Sin PL za 99zł na PC? Pomyłka czy taka cena ma być?
Taka ma być.
Awatar użytkownika
Łowca

Z tego co widziałem to tą kolekcjonerkę(Fallout 4) można kupić tylko kupić płacąc z góry ? Czy jeżeli zostawię ją w koszyku uchowa mi się do premiery czy raczej nie ? Albo dodanie zostanie opcja płatności przy dostawie ?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Konradfus pisze: Z tego co widziałem to tą kolekcjonerkę(Fallout 4) można kupić tylko kupić płacąc z góry ? Czy jeżeli zostawię ją w koszyku uchowa mi się do premiery czy raczej nie ? Albo dodanie zostanie opcja płatności przy dostawie ?
Na pewno nie. Koszyk nie blokuje produktu. Nigdy nie blokował też. A to że z góry tylko, to właśnie przez ograniczoną dostępność i późniejszy brak potwierdzeń zamówień i zwroty.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Podczas trwania bety miałem 690 pkt ze starej kompanii, które normalnie przeszły, ale kilka dni po wystartowaniu bety dołożyłem jeszcze 60 pkt do starej kompanii i razem był 750, których w tym momencie nie mam, czy te 60 pkt jeszcze dojdzie?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

paczek263 pisze: Podczas trwania bety miałem 690 pkt ze starej kompanii, które normalnie przeszły, ale kilka dni po wystartowaniu bety dołożyłem jeszcze 60 pkt do starej kompanii i razem był 750, których w tym momencie nie mam, czy te 60 pkt jeszcze dojdzie?
Niestety już nie. generalnie rejstrowanie punktów w KG powinno się zakończyć w styczniu. Ale nie blokowaliśmy na sztywno do tej pory.
Awatar użytkownika
Łowca

Witam, też skorzystałem z zamówienia F4 z pip boyem(potwierdziłem zamówienie), jednak kasa na konto wpłynie mi w przyszłym tygodniu. Jak dużo czasu mam na dokonanie płatności by być pewnym że dostane grę?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

fero323 pisze: Witam, też skorzystałem z zamówienia F4 z pip boyem(potwierdziłem zamówienie), jednak kasa na konto wpłynie mi w przyszłym tygodniu. Jak dużo czasu mam na dokonanie płatności by być pewnym że dostane grę?
Na dokonanie płatności jest 14 dni.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Czy jedna osoba może zamówić F4 EK na PC i PS4 po jednej sztuce?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Dj_Andzia pisze: Czy jedna osoba może zamówić F4 EK na PC i PS4 po jednej sztuce?
Tak. Jest ograniczenie. 1 sztuka na 1 konto.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Pipboy edition i bomba atomowa falloutów zamówiona :tak:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Jak przenieść punkty ze starej Kompanii Graczy do tej nowej wersji sklepu Muve? Czy jeśli mam już stare konto Muve to muszę zakładać nowe?

Czy mogę po prostu zalogować się przez Facebooka i wciąż będę mógł uzyskać moje zakupione gry ze starej wersji Muve i starej Kompanii Graczy?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: Pipboy edition i bomba atomowa falloutów zamówiona :tak:
Jak zmówiłeś bombke atomową jak już jest niedostępna? Jakaś limitowana ilośc była czy cos :( ?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

kamil950 pisze: Jak przenieść punkty ze starej Kompanii Graczy do tej nowej wersji sklepu Muve? Czy jeśli mam już stare konto Muve to muszę zakładać nowe?

Czy mogę po prostu zalogować się przez Facebooka i wciąż będę mógł uzyskać moje zakupione gry ze starej wersji Muve i starej Kompanii Graczy?
Nie musisz zakładać nowego konta.
https://muve.pl/kompania/aktualnosci/kg-info
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Da się jeszcze rejestrować kody z pudełek do nowej kompania aby otrzymać punkty ? Gdzie można przejrzeć gry do tej pory zarejestrowane ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Kontakt:

Widze jakieś problemy małe są z importem albo ja coś robie nie tak. Ciągle wyskakuje mi "Wystąpił problem podczas importu danych", mimo że hasło i mail wipsuje poprawne. Spróbuje póżniej ;)
ODPOWIEDZ