Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
I ja chciałbym dołączyć ponownie.
SG czyste - http://www.steamgifts.com/user/smugglersun
Wszystkie repy przyznane zgodnie z regulaminem.
Brak minusów na wszelkich profilach handlowych.
@smugglersun
Po usunięciu z grupy zdołałeś zdobyć 22 punkty dodatniej reputacji i 1 ujemny.
Na razie nie weryfikuję poprawności ich przyznania, ale kilka z nich się nie kwalifikuje.
Trochę podpytałem na SB i niby hojniaki na steagifts mam ok;) http://www.steamgifts.com/user/MyCyLy
Za transakcje na ryneczku same pozytywne opinie. A ten ujemny punkt (którego się obawiam) był za zwrócenie uwagi w 'Kodach do rozdania', że to nie miejsce na żebranie.
§1. Aby dostać się do Grupy Zasłużonych, musisz posiadać nieposzlakowaną reputację na forum (nieujemny licznik reputacji, brak aktywnych ostrzeżeń na koncie, brak informacji o banach w profilu użytkownika)...
Vector pisze: @predictablenat
Brak aktywacji wygranej.
W sumie nie wiedziałam ze jak oddam jedna pozycję koledze to już jest brane za regifting, co innego jak wygrywasz i robisz nowego gimba. Czyli już w ogóle nie mam szans na dołączenie do grupy?
Vector pisze: @smugglersun
Po usunięciu z grupy zdołałeś zdobyć 22 punkty dodatniej reputacji i 1 ujemny.
Na razie nie weryfikuję poprawności ich przyznania, ale kilka z nich się nie kwalifikuje.
dozbierane, wcześniej brakowalo 8, a były wtedy 34 repy, teraz jest 48
@Vector, prześledziłem wszystkie swoje wygrane (a nie mam ich dużo:) ) i każda jest aktywowana. Każdą też najwyżej dnia następnego odznaczałem, że gra do mnie trafiła.
Jeżeli chodzi o Grand Ages: Rome GOLD, to na Steamie jest po prostu Grand Ages: Rome. Podpytałem na czacie i każdy posiadacz tej edycji tak ma:) W razie potrzeby mogę podesłać screeny, żeby udowodnić że to gold.