Mam nietypowe pytanie.
Pożyczyłem konto z CS:GO kumplowi (wiem, głupota...) i zdziwiłem się jego kd które było w 1 meczu na poziomie +20. Pobrałem demko, obejrzałem rundy z największą aktywnością i wniosek jest jeden... WH! Ślepy by nie zauważył. Jeśli tylko poleci zgłoszenie, to ban pewny za Overwatch. Co zrobić w takiej sytuacji? Samemu zgłosić się do Valve?
[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Jeżeli pójdzie ban to raczej ich nie będzie obchodziło czy pożyczyłeś bratu, kuzynowi, cioci, babci czy sąsiadce...używane były haxy = ban na konto, dziękuje, do widzeniaNatan pisze: Mam nietypowe pytanie.
Pożyczyłem konto z CS:GO kumplowi (wiem, głupota...) i zdziwiłem się jego kd które było w 1 meczu na poziomie +20. Pobrałem demko, obejrzałem rundy z największą aktywnością i wniosek jest jeden... WH! Ślepy by nie zauważył. Jeśli tylko poleci zgłoszenie, to ban pewny za Overwatch. Co zrobić w takiej sytuacji? Samemu zgłosić się do Valve?

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja mam ponad 170 wygranych turniejówek ze średnim MVP 5 na mecz a mam silver 1
Przed update miałem silver 5 i wychodziłem do Golda bądź wyżej a po przerwie gry i update dostałem unranked a następnie silver 1 w którym sobie siedzę ;p Więc trochę lipa.

- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Lecimy z kumplami Goldami podbijać Faceit'a 
I tutaj mam pytanie: kupować premkę czy grać normalnie? Jestem skłonny wydać te 7e/msc czy ile tam jest.
W grę wchodzi tylko Faceit, ESEA to nie ten poziom. Dzisiaj sobie graliśmy dla sprawdzenia i źle nie było, skillowo nas nie pozamiatali mimo tego że niektóry mieli 4x tyle przegranych godzin w CS:GO.
//Odnosząc się do mojego posta wyżej, żadnego bana (jeszcze) nie było, więc póki co... grajmy

I tutaj mam pytanie: kupować premkę czy grać normalnie? Jestem skłonny wydać te 7e/msc czy ile tam jest.
W grę wchodzi tylko Faceit, ESEA to nie ten poziom. Dzisiaj sobie graliśmy dla sprawdzenia i źle nie było, skillowo nas nie pozamiatali mimo tego że niektóry mieli 4x tyle przegranych godzin w CS:GO.
//Odnosząc się do mojego posta wyżej, żadnego bana (jeszcze) nie było, więc póki co... grajmy

Nie ma żadnej różnicy między darmowym FaceIt i premium (przynajmniej w Twoim przypadku), więc lepiej zostaw sobie te eurosy na csa na drugim koncie 

- Kontakt:
Ale bez wydawania euro nie ma systemu rang prawda? ;(
To znaczy, że będziemy trafiać na kompletnie niezrównoważone ekipy.
btw. kumpel twierdzi że żadnego WH nie miał, także to może była moja błędna ocena, we will see
To znaczy, że będziemy trafiać na kompletnie niezrównoważone ekipy.
btw. kumpel twierdzi że żadnego WH nie miał, także to może była moja błędna ocena, we will see

- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Moim zdaniem to jeszcze nie koniec transferów:
http://www.hltv.org/news/18419-allu-rep ... ox-in-faze
http://www.hltv.org/news/18419-allu-rep ... ox-in-faze
Natan ile Ty masz lat? Z goldem pchacie się na faceita traficie na mixujących glboali i będzie że odpaleni a faceit bee bo czity. Uważaj też na kolegę bo na faceicie szybciej wyłapie bana niż na MM.
- Kontakt:
Bez przesady, gramy całym ''teamem'' i wiemy na kogo możemy trafić, spiny żadnej robić z tego powodu nie będziemy, tym bardziej nie wyzywać od cheaterów, nie jesteśmy dziećmi. Bardziej chodzi o to, by spróbować czegoś nowego.
#UPDATE
Pierwszy mecz: 2:16