Gry, w których macie 100% osiągnięć

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 122 razy
Podziękowania: 472 razy
Kontakt:

Załączniki
Barro.jpg
Barro.jpg (52.54 KiB) Przejrzano 4778 razy
Zerko.jpg
Zerko.jpg (44.04 KiB) Przejrzano 4778 razy
Ci użytkownicy podziękowali SK4ND4L za ten post (w sumie 5):
Ejdrien.QuoyquedarkwindbikkittaTakelot
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 127 razy
Kontakt:

W końcu się wziąłem za Nier Automata, całkiem fajna gra, polecam, bo za ~50zł to naprawdę dobry deal. Ciekawy ten sklep na koniec dali, przyznam że nie chciałoby mi się manualnie zbierać tych wszystkich itemów :D
123456.png
123456.png (1.43 MiB) Przejrzano 4641 razy
Swoją drogą ten achiev za oglądanie majtek lol
Ci użytkownicy podziękowali Ichigo16 za ten post (w sumie 6):
Ejdrien.QuoyqueYuviridarkwindbikkittaTakelot
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

obraz_2025-07-13_134637185.png
obraz_2025-07-13_134637185.png (188.02 KiB) Przejrzano 4473 razy
Cat Quest II i III - wbicie 100% w tych odsłonach wymaga zrobienia większości rzeczy, które gra ma do zaoferowania tj. ukończenie wątku głównego, misji pobocznych, wyczyszczenia mapy ze znaczników, zebranie wszystkich czarów i elementów ekwipunku. Nie ma żadnych osiągnięć, które można pominąć.

BTW: pierwszą część też ukończyłem, ale tam nie chciało mi się wbijać 100%, bo trzeba ukończyć grę co najmniej kilkukrotnie. Na szczęście w dwójce i trójce zrezygnowali z takich osiągnięć ;)
Ci użytkownicy podziękowali Desolator za ten post (w sumie 6):
YuviriQuoyqueEjdrien.darkwindbikkittaTakelot
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 39 razy

To mój pierwszy post w tym wątku więc wstawiam wszystko co udało się zdobyć na ten moment ;) Miałem jeszcze zrobionego The Binding of Isaac Rebirth natomiast doszły niedawno kolejne osiągnięcia w coopie które muszę nadrobić. Cyberpunk 2077 również był 100% w podstawce ale teraz muszę nadrobić DLC by odzyskać setkę :)
Załączniki
AC2.png
AC2.png (572.51 KiB) Przejrzano 4263 razy
AC1.png
AC1.png (453.17 KiB) Przejrzano 4263 razy
Ci użytkownicy podziękowali Jacobsky za ten post (w sumie 10):
alesoriusEjdrien.darkwindbikkittakrruk1YuviriQuoyquebanarooKipingTakelot
Awatar użytkownika
Łowca
Discord: Kipingo#2887
Podziękował: 27 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Troszkę tu mnie nie było, tak z rok i od tego roku wpadło kilka platyn i 100%
Zrzut ekranu 2025-07-21 001743.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 001743.png (82.62 KiB) Przejrzano 3851 razy
AC Black Flag, jak to assasyn, dużo znajdziek, ale i w tej odsłonie upierdliwy multiplayer z grindem o te levele, ale się udało
Gta V, zrobione 100% trofków, online jest zglitchowane, nie polecam, resetowanie progresu, czy czyste nie zaliczenie niektórych trofków kiedy powinny wpaść na porządku dziennym (Mastermind w online)
Zrzut ekranu 2025-07-21 001755.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 001755.png (76.56 KiB) Przejrzano 3851 razy
Wheelman - spoko gierka, taka 6/10, ale grałem za dzieciaka, to stwierdziłem, że spróbuję splatynować i się udało, nic trudnego ani wybitnego.
God of War - w końcu zacząłem nadrabiać GoWa i pierwsza część bardzo dobra, polecam.
Zrzut ekranu 2025-07-21 001807.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 001807.png (142.11 KiB) Przejrzano 3851 razy
Choć platyna ma jeden denerwujący trofek, za wyzwania, ale udało się.
Cyberpunk w końcu mnie przekonał do siebie i ograłem go na PS5, nie uświadczyłem stety, bądź niestety wersji premierowej, a w obecną grało mi się rewelacyjnie i czekam co tam redzi wymodzą w kolejnej odsłonie, a sama platynka, przyjemna, choć dużo tych cedepowych znaków zapytania jak w wiedzminie 3.
Astro z drugiej strony to naprawdę fajna gierka i przyjemna platynka jako zapoznanie się z ps5, polecam.
Zrzut ekranu 2025-07-21 001816.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 001816.png (37.78 KiB) Przejrzano 3851 razy
Red Dead Redemption, nigdy nie grałem wcześniej w pierwszą odłsonę, natomiast w drugą tak, i te gry są zdecydowanie inne od siebie, ale obie warte zagrania, polecam, a platynka prosta i przyjemna
Zrzut ekranu 2025-07-21 001848.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 001848.png (78.18 KiB) Przejrzano 3851 razy
Infamous, kolejna gra od Sony, która była myślę dobra, ale i momentami denerwująca w rozgrywce, odliczając duży grind XP w wymaganiach do platynki, to całość raczej przyjemna
Cod MW2, co tu dodać, najlepszy Codzik :) to i przyjemna platynka
No i jeszcze dochodzi PC
Zrzut ekranu 2025-07-21 003217.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 003217.png (207.72 KiB) Przejrzano 3851 razy
Crime Boss, o zgrozo, wziąłem z choica i sie zagrałem, że aż 100% zrobiłem, nawet git gierka obecnie
Zrzut ekranu 2025-07-21 003223.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 003223.png (137.16 KiB) Przejrzano 3851 razy
Nadrabianie zaległości ciąg dalszy, pierwsza styczność z "nowymi" Wolfensteinami (ktore sa juz dosc stare :trollface: ) i był to przyjemny kontakt, który zaowocował w 100% aczków
Zrzut ekranu 2025-07-21 003235.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 003235.png (252.52 KiB) Przejrzano 3851 razy
Najlepszy Postal, bez dwóch zdań... No może jednak razem z 2
Zrzut ekranu 2025-07-21 003245.png
Zrzut ekranu 2025-07-21 003245.png (182.82 KiB) Przejrzano 3851 razy
Police Stories - Spoko giereczka jak i samo 100%
Ci użytkownicy podziękowali Kiping za ten post (w sumie 11):
Yuvirikon315JacobskydarkwindEjdrien.bikkittaxardasQuoyquealesoriusbanaroo i jeszcze jeden użytkownik
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

Przyznaję się - premiera spolszczenia zmotywowała mnie do ukończenia Quantum Break od samego początku. W takiej formie, gdy cała ta pseudo-fizyczna nomenklatura jest w pełni zrozumiała dotarło do mnie jak mało gry jest w tej... grze. Jeśli ktoś chce docenić całą kreację świata, wielopoziomową konstrukcję bohaterów, różne ich motywacje oraz zrozumieć wszystkie wątki związane z postaciami pobocznymi i każdą z podróży w czasie to... Jakieś 70% czasu spędzi czytając opasłe wiadomości e-mail, notatki, dokumenty - jak nie czytacie tych tekstów, to postać choćby Martina Hatcha nie ma kompletnie sensu, bo Remedy nie umie tego wpleść w narracje, oraz oglądając serial live-action. Ten tytuł nie ma absolutnie żadnego tempa - walka, strzelaniny i ogólnie używanie mocy jest cool, ale ma to miejsce tak rzadko, że człowiek nawet nie zdąży się dobrze pobawić. Aż do zakończenia fabuła ma sens - oczywiście w konwencji, że przeszłości nie da się zmienić, mimo cofnięcia się do niej. Jednak ostatnia walka... BOŻE, to jest najgorszy end boss tej dekady, a na trudnym to idzie się nieźle wku***ć... Epilog też jest żałośnie nijaki, szczególnie, że nie ma żadnego odcinka wieńczącego serial live-action - po co budować postacie drugoplanowe, skoro nie wiemy co się ostatecznie z nimi stało?! Gdybym miał to dziś oceniać, to co najwyżej 6/10 z adnotacją o zmarnowanym potencjale :)
QB100.JPG
QB100.JPG (81 KiB) Przejrzano 3542 razy
Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post (w sumie 9):
Ejdrien.TheRedeemerQuoyqueKipingbikkittabanarooMDAdarkwindTakelot
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Stalker Zew Prypeci wersja rozszerzona
Grę znam niemal na pamięć więc poszło szybko. Choć i tak dzięki osiągnięciom zrobiłem rzeczy dotąd nietknięte jak wybór frakcji.
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali EdmundBA za ten post (w sumie 8):
KipingQuoyqueEjdrien.MDAdarkwindbikkittaTakelotkon315
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 2258 razy

Obrazek

Przygodówka sandboxowa, i to dosłownie, bo poruszamy się po świecie spowitym piaskiem.
Historia mało angażująca, ale eksploracja świata bardzo przyjemna.
Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 9):
Boberek00KipingQuoyqueEjdrien.MDAbanaroodarkwindbikkittaTakelot
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Optymalizacja lepsza niż w oryginale, fabuła ok, suchary robokopa spoko, ale lepsze były w "podstawce".
Strzelanie sprawia tyle samo satysfakcji, więc komu było mało, to idealny dodatek, bo rozwałka i nowe bronie są kapitalne. Fajna, mała przygoda, która przypomina inne czasy, kiedy devsi i wydawcy pomiędzy wielkimi tytułami wypuszczali właśnie takie fajne gry. Z minusów, to rozdziały nierowkopowe - niewiele wnosząca nuda.
I tutaj muszę pochwalić joybuggy - kupiłem za 4 dychy (jeszcze kod zniżkowy dałem radę wklepać :trollface: ), ale klucza nie cofnęli :tak:
rowokopub.png
rowokopub.png (60.83 KiB) Przejrzano 3012 razy
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 10):
QuoyqueTheRedeemerEjdrien.MDARedEvilbanaroodarkwindbikkittaTakelotkon315
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

kilka 100 się pojawiło

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Hildunio za ten post (w sumie 5):
QuoyquedarkwindbikkittaEjdrien.Takelot
Awatar użytkownika
Redaktor
Kontakt:

Nesus pisze: 2 lut 2025, o 22:09 Dawno nie wrzucałem nic w tym wątku, a sporo setek przybyło. Tym razem jednak moje najnowsze odkrycie i jeden z najlepszych indyków ze stycznia 2025. To tak jakby Soulsy miały dziecko z Dead Cells - szalenie satysfakcjonująca, wymagająca i nad wyraz uczciwa gra. Miło spędzony weekend + 100% osiągnięć, jedynie ostatni pucharek był denerwujący, bo wymagał pokonania każdego bossa aż 7 razy. Warto dodać, że polska cena Tyrant's Realm została zmieniona z 49,99 zł na 19,99 zł - w tej cenie polecam każdemu: https://lowcygier.pl/aktualnosci/wczora ... -na-steam/

Tyrant's Realmd 26A.JPG
Mała aktualizacja - 31 lipca pojawił się dodatek Forbidden Fortune DLC - dwa nowe obszary, dwóch nowych bossów, rozbudowanie systemu wyzwań, który pojawił się w ramach aktualizacji po premierze. Dla osoby, która miała już 100% w podstawce, wszystkie ulepszenia i najlepsze wyposażenie, zdobycie nowych osiągnięć z dodatku zajęło nieco ponad 4h. Czy to uczciwa stosunek czasu gry do ceny 22,99 zł (dla posiadaczy podstawki to coś około 20 zł)? Średnio - wiele indyków ma takie rozbudowanie zawartości w ramach darmowych aktualizacji, ALE to moja ulubiona gra niezależna tego roku i bawiłem się świetnie - więc nie żałuję ani złotówki i czekam na bardziej rozbudowane DLC :)
Tyrants Realmx2.JPG
Tyrants Realmx2.JPG (83.49 KiB) Przejrzano 2565 razy
Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post (w sumie 6):
QuoyquebikkittadarkwindEjdrien.alesoriusTakelot
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 171 razy
Podziękowania: 186 razy
Kontakt:

Lipiec dość spokojnie pod kątem 100% w grach. Udało się wbić dwie gry:

Obrazek

Supermarket Simulator - ogólnie kiedyś zobaczyłem sobie fragment let's playa tego na YT i stwierdziłem, że w sumie drogie wtedy nie było, więc kupię i sobie pogram. Wtedy jeszcze było to w Early Access.

Sama gra przyjemna i jest coś relaksującego w kasowaniu produktów przy kasie, rozstawianiu towaru, planowaniu rozkładu sklepu i tym podobnych rzeczach. I wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że trzeba wbić max level i kupić wszystkie upgrady do 100%.

Jak widać zajęło mi to 100h niespiesznego grania, z czego na spokojnie 40h tego myślę to gra działająca sobie w tle i ja dokupujący towar co paręnaście minut (resztę poza zaopatrywaniem sklepu można zautomatyzować).

Jak ktoś nie patrzy na osiągnięcia, to można sobie sprawdzić na promocji, ale niestety grind na 100% jest bardzo słaby tutaj.

Obrazek

EvilQuest - tu z kolei gra, którą kiedyś sobie zacząłem i nie skończyłem. Bardzo fajny retro rpg, czerpiący nieco z
Crystalis z NESa. Jesteśmy złym rycerzem, którego celem jest zemsta na świecie, zabicie boga, tego typu nieco oklepane rzeczy. Natomiast twistem jest, że jesteśmy właśnie tym złym i jest to fajna koncepcja, nie pierwsza, jaką widziałem dobrze zrealizowaną, ale tutaj jest to fajnie, lekko podane.

100% tutaj opiera się na wymaksowaniu atrybutów postaci, znalezieniu paru ukrytych rzeczy, nic skomplikowanego. Nieco grindu pod koniec gry po te atrybuty, ale jest to znośna ilość.

Ogólnie mocno polecam, ale z tego co wiem gra już nie jest oficjalnie na steamie do kupienia, ale kluczyki tanio latają.
Ci użytkownicy podziękowali Yuviri za ten post (w sumie 7):
darkwindEjdrien.HaazheelbanarooQuoyquebikkittaTakelot
Awatar użytkownika
Redaktor
Kontakt:

Skusiłem się na ostatnią paczuszkę - Humble Uncharted Realms Bundle, którą sam zachwalałem i oto rezultat:

A Short Hike - bardzo przyjemna gra, idealna do relaksu. Postanowiłem nie korzystać z żadnego poradnika i cieszyć się eksploracją - mała gra na odstresowanie bez wielkich motywów, bez ckliwych wydarzeń, ot wspinaczka na górę i czysty relaks - 7/10
Hike1.JPG
Hike1.JPG (164.57 KiB) Przejrzano 2117 razy

Moon Mystery - uhh... widać, że to gra stworzona przez kilka osób.... Osób, które powinny trzymać się z daleka od pisania scenariuszy - to jest IMO najgorsza fabuła sci-fi jaką miałem (nie)przyjemność poznawać. Jest tak głupia, naiwna i infantylna, że odbierało to radość z grania, a gameplay jest tutaj zaskakująco przyjemny - szczególnie strzelanie, gdzie rozwój postaci i zdobywanie "super mocy" daje frajdę. Ten zespół potrzebuje dobrego scenarzysty, bo w takiej formule bez wciągającej historii ani rusz - 5,5/10
Moon1.JPG
Moon1.JPG (71.97 KiB) Przejrzano 2117 razy
Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post (w sumie 6):
darkwindEjdrien.banarooQuoyquebikkittaTakelot
Awatar użytkownika
Predator
Discord: Boberek00
Podziękował: 372 razy
Podziękowania: 157 razy

Obrazek
W sumie to poza 100% w grze chciałbym się pochwalić dziwnym zjawiskiem
Ponieważ schater line było na początku grą sieciową i o dziwo dobrą grą z wieloma trybami gry po pvp, trybem rouge like, i kampanią do trzech graczy
ale graczy nie przyciągnęli zbyt dużo, po czym postanowili iść w NFT, a następnie przeszli z steama, do Epic games store, i to w wersji okrojonej z trybu pvp, ale z trybem rouge like
ale to nie koniec historii gry, bo po tym jednak wrócili na steam, ale bez pvp i trybu rouge like, a tylko z trybem kampanii coop ale teraz grasz sam
wiem, że to, co napisałem jest dziwne, ale żadnego fragmentu se nie zmyśliłem.
A plus tego jest taki, że grę łatwo teraz zrobić na sto procent, po prostu wystarczy przejść samą kampanię i zagrać każdą klasą w skrócie.
Ci użytkownicy podziękowali Boberek00 za ten post (w sumie 5):
banarooEjdrien.bikkittaQuoyqueTakelot
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 245 razy
Kontakt:

Stellar Blade
Obrazek

Yasuke Simulator
Obrazek

Mafia: The Old Country
Obrazek

Crime Scene Cleaner v2
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Ardasil za ten post (w sumie 8):
Ejdrien.YuviribikkittaQuoyquealesoriusTakelotdarkwindkon315
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 323 razy
Podziękowania: 338 razy
Kontakt:

No sporo tych znajdziek, ale kończąc fabułę z 32 godzinami na liczniku było mi mało tego świata więc eksplorowałem dalej. Ilość rzeczy do zebrania potrzebna do calaka jest naprawdę duża, ale jednocześnie łatwo się w tym odnaleźć bo chyba wszystko jest podliczane na mapie z podziałem na regiony. Ze stronami z podręcznika jest trochę gorzej, ale tutaj pomogła społeczność przygotowując Excele gdzie są one rozpisane w kolejności z gry, pozostałe znajdźki zresztą też zostały skatalogowane gdyby ktoś potrzebował sobie odhaczać. Na końcu jeszcze trzy dwugodzinne speedruny każdym z pozostałych domów do pewnego etapu i mamy 100% osiągnięć.

hogwarts-legacy.png
hogwarts-legacy.png (91.44 KiB) Przejrzano 1345 razy

Do 100% osiągnięć wymagany jest dodatek Forges of Corruption. Setka to właściwie tylko przejście podstawowej kampanii razem z DLC na najwyższym poziomie trudności oraz odnalezienie tam wszystkich sekretów i ukończenie trybu hordy, nic więcej. Gra ma wbudowane ułatwiacze w opcjach, nie mam pewności czy odblokowywane po przejściu podstawowej kampanii - nie miałem z nią problemów na poziomie Exterminatus mając do dyspozycji quicksave'y, za to w dodatku oraz w hordzie korzystałem z nich bo tam poziom trudności mocno wzrasta w arenowych segmentach - nie wyłączają zdobywania osiągnięć.

boltgun.png
boltgun.png (115.61 KiB) Przejrzano 1345 razy
Ci użytkownicy podziękowali Takelot za ten post (w sumie 8):
darkwindEjdrien.kon315QuoyquealesoriusbikkittaPostScriptbanaroo
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 182 razy
Podziękowania: 179 razy
Kontakt:

Moje ostatnie platynki na PS5.

Wcześniej już pokazywałem calaka zrobionego w Astro Bocie, dodaje jeszcze raz bo na przestrzeni ostatnich miesięcy twórcy dodali 4 mniejsze darmowe rozszerzenia (Gwiezdna Autostrada, Zimowy Cud, Ponura Pustka i Ponura Pustka 2), i trofea do nich. Wszystkie na zasadzie zręcznościowych wyzwań (oprócz Zimowego Cudu), gdzie Ponura Pustka 2 chyba zwieńcza grę, bo po przejściu dostałem wielki napis "Thank you for playing!", więc możliwe, że już twórcy nie będą nic nowego dodawać, ale zobaczymy.

Obrazek

18. Marvel's Spider-Man 2

Łatwa platyna, praktycznie polegająca na czyszczeniu mapy i zrobieniu wszystkich dodatkowych aktywności. W tej części na plus to, że zrobienie każdej serii dodatkowych aktywności (np. zagadki Prowlera, czy jakieś szukanie skradzionych przedmiotów z muzeum) wzbogaca grę fabularnie. W poprzednich dwóch częściach dostawało się tylko kostium i pucharek, tutaj jest cutscenka, która fajnie rozwija fabułę, np. pojawiają się czarne charaktery z uniwersum Pajączka. Raczej nie ma tu upierdliwych trofeów, ja jedyne co, to po przejściu gry i NG+ musiałem jeszcze trochę farmić jedno trofeum, bo w trakcie gry nie skupiłem się na nim. Chodzi o używanie umiejętności Anti-Venoma w trakcie jego szału. Jak odpalałem szał, to po prostu spamowałem atak, żeby jak najszybciej eliminować wrogów, a wystarczyło 20 razy użyć jakiejś umiejętności w trakcie szału.

Grę oceniam na 8/10, bo pomimo tego, że to nadal wyśmienity Pająk i bardzo przyjemnie się huśta po Manhattanie i dodatkowych dzielnicach dodanych w tej części, a w Marvel's Spider-Man Remastered i Milesa Moralesa grałem z 2 lata temu, to i tak czułem jakieś takie zmęczenie materiałem i troszkę się zmuszałem do grania.

Obrazek

19. Star Wars Jedi: Fallen Order

Ograłem sobie w abo EA Play za 4 ziko. :D dobry deal. Przyjemny, lajtowy soulslike w świecie Gwiezdnych Wojen. To jak porusza się postać, skacze, rzuca mieczem świetlnym i ciacha Stormtrooperów, i okoliczną faunę i florę przywodzi mi na myśl stare dobre Jedi Academy albo Jedi Outcast. Grę ukończyłem w bodajże 17 godzin a zrobienie 100% zajęło mi 29 godzin, głównie ze względu na cofanie się do wszystkich lokacji, szukanie znajdziek i odkrywanie mapy. Takie chyba najbardziej upierdliwe trofeum to było odkrycie wszystkich holomap BD-1. W grze jest dość specyficznie zaprojektowana mapa lokacji - hologram w 3D, który się robi nieczytelny przy ilości korytarzy, przejść i pomieszczeń. Trzeba odkryć 100% wszystkich map, czyli jeśli w trakcie przechodzenia gry nie wskoczyło się na jakąś całkowicie opcjonalną, pomijalną półkę skalną, to ma się 96% jakiejś lokacji i lipa. Szukaj teraz tej półki. Zdarzyło mi się tak kilka razy. Oprócz tego większość osiągnięć/trofeów wpada sama, za fabułę, znajdźki i walkę. Na koniec gry, jak już odkryłem wszystko, to musiałem jeszcze farmić pokonanie 20 wrogów eksplozjami (protip: jak spotkacie Stormtroopera z wyrzutnią rakiet, to łapcie nadlatujący pocisk i ciskajcie nim w innych Stormtrooperów, wtedy szybko wpadnie osiągnięcie), i pokonanie 25 wrogów ulepszonym spowolnieniem, bo nie zczaiłem, że jak się przytrzymuje spowolnienie, to po chwili włącza się ulepszone spowolenienie u wrogów (zabijałem po prostu spowolnionych). :) Też ocenię Jedi Fallen Order na 8/10, bo ogólnie może to nie jest przełomowa gierka, ale całkiem przyjemnie się grało i calakowało.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 sie 2025, o 12:36 przez alesorius, łącznie zmieniany 4 razy.
Ci użytkownicy podziękowali alesorius za ten post (w sumie 7):
Ejdrien.bikkittaYuviridarkwindQuoyqueTakelotbanaroo
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 27 razy
Podziękowania: 79 razy
Kontakt:

Obrazek
Świetna gra, dość łatwe i przyjemne 100%
Ci użytkownicy podziękowali Deamoon za ten post (w sumie 7):
bikkittaalesoriusYuviridarkwindEjdrien.QuoyqueTakelot
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 215 razy
Podziękowania: 122 razy
Kontakt:

Mój pierwszy post w tym temacie więc wrzucam wszystko co mam :)
setka 1.jpg
setka 1.jpg (459.25 KiB) Przejrzano 855 razy
setka 2.jpg
setka 2.jpg (475.77 KiB) Przejrzano 855 razy
setka 3.jpg
setka 3.jpg (462.82 KiB) Przejrzano 855 razy
setka 4.jpg
setka 4.jpg (514.58 KiB) Przejrzano 855 razy
setka 5.jpg
setka 5.jpg (287.91 KiB) Przejrzano 855 razy
Ci użytkownicy podziękowali muniek1555 za ten post (w sumie 13):
ArdasiloLiardiYuvirialesoriusEjdrien.darkwindbikkittabolesna prawdaForman08Kiping i jeszcze 3 użytkowników
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 127 razy
Kontakt:

Lies of P Overture. Spoko DLC fajnie ogarnęli historie, ale cena na Steam to jakiś żart. 60-70zl można dać, ale nie więcej, więc keyshopy ;)
123455.png
123455.png (992.55 KiB) Przejrzano 541 razy
Ci użytkownicy podziękowali Ichigo16 za ten post (w sumie 3):
QuoyqueTakelotbikkitta
ODPOWIEDZ