Promocje w Amazon appstore

Okazyjne ceny gier na urządzenia przenośne z systemem iOS, Android lub Windows Phone.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ci użytkownicy podziękowali zDUty za ten post:
GhostHound
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Dzięki zDUty za info. Od czasu gdy nie ma codziennych darmowych aplikacji jakoś już nie zaglądam na stronę.

Mam też pytanie odnośnie pobierania aplikacji z appstore. Podczas instalowania jakichś większych apk (tak gdzieś ponad 200 MB) wyskakuje mi, że aplikacja nie została zainstalowana. Nie mam natomiast tego kłopotu z google play, aplikacją humble bundle czy instalowaniem z pamięci telefonu/karty SD. Ktoś może wie gdzie leży problem?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Takie cuś na amaz under
http://www.amazon.com/b/ref=nav_sap_mas ... njaapps-20

Free $5 Credit with Qualifying Purchase

Download one of the below games from Underground and receive a $5 credit on applicable purchases. Not all select games may be compatible with your device. Terms and Conditions apply. Offer valid for US residents only until December 24 at 11:59PM PST.
Ci użytkownicy podziękowali morganpl za ten post:
sergeron
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

@up
próbowałem wczoraj przetestować, o ile miałem ustawione GB - opcja była w banerze, ale nie dostałem jeszcze potwierdzenia. Po zmianie na US - opcji nie ma
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Kontakt:

Ja otrzymałem kredyt na 5$ od razu po kliknięciu tylko na co go wykorzystać teraz? Macie jakiś pomysł?
Awatar użytkownika
Moderator
Discord: silas#0117
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

A jak sprawdzić czy dostałem?
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Kontakt:

simohayha pisze: A jak sprawdzić czy dostałem?
Przychodzi na @
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

To chyba coś źle robie. Zainstalowałem amazon underground, ściągnąłem grę którą wcześniej dodałem przez przeglądarkę z linku. Minęło z 30 minut i nic. Poczekam jeszcze z godzinkę.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

No bo raczej trzeba taką grę, której wcześniej nie brałeś przez przeglądarkę. Mi przyszło od razu po instalacji.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Czy można dostać te 5$ kredytków na polskim koncie ? Czy trzeba kłamać, że jest się z US ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

ja chyba też robię coś źle, dostaje maila z potwierdzeniem, nawet mam tam mam adres z US, a i tak nic.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

sergeron pisze: No bo raczej trzeba taką grę, której wcześniej nie brałeś przez przeglądarkę. Mi przyszło od razu po instalacji.
Pobrałem kilka gier przez aplikację których wcześniej nie miałem dodanych i nadal nic. Mejle z info o zakupie przyszły od razu. Może to tylko dla osób które nie miały żadnej gry z underground
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Też pobrałem te które nie miałem i nic to nie dało. Trudno
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Informacyjnie, abstrahując od tej promki, za free mamy Goat Simulator, Enigmatis 2, Strażaka Sama (wszystko po polsku). Jak ktoś nie grał polecam serdecznie urzekającą Monument Valley.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Niestety przy Monument Valley mam ten błąd o którym wspomina sucharmarian - aplikacja nie została zainstalowana. Szkoda :(
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy

Ja na starej apce mogłem wszystko pobierać, a na tej nowej chyba sprawdzają gdzie się przebywa, bo wszystkie get i install poznikały, a w vpny się bawił nie będę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: Danteveli#6257
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
sergeron pisze: No bo raczej trzeba taką grę, której wcześniej nie brałeś przez przeglądarkę. Mi przyszło od razu po instalacji.
Pobrałem kilka gier przez aplikację których wcześniej nie miałem dodanych i nadal nic. Mejle z info o zakupie przyszły od razu. Może to tylko dla osób które nie miały żadnej gry z underground
Korzystam z Amazon Underground dość często i kasę dostałem. Może problem w tym że promocja niby tylko dla kont z USA i rozpoznają jak ktoś podaje fałszywe dane?
Nie wiem czy to ma znaczenie ale Monument Valley było chyba do wczoraj objęte inną promocja ( rok nielimitowanej chmury Amazon za friko) może dlatego za ten tytuł nie dawało wam kasy?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Mi przyszło od razu i kupiłem Minecrafta: Story Mode. Idealny sposób, żeby zobaczyć, czy gra jest naprawdę taka zła :E.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

dantevelibc pisze:
PiccoloPL pisze:
Korzystam z Amazon Underground dość często i kasę dostałem. Może problem w tym że promocja niby tylko dla kont z USA i rozpoznają jak ktoś podaje fałszywe dane?
Nie wiem czy to ma znaczenie ale Monument Valley było chyba do wczoraj objęte inną promocja ( rok nielimitowanej chmury Amazon za friko) może dlatego za ten tytuł nie dawało wam kasy?
Z automatu pobrało USA bo tak mam ustawione na amazonie. Adres polskiej ambasady w USA by przepuszczało mi tamtejsze promocje i działało bez problemu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Chba nikt nie wspominał - promo na amazonie do 27.12:
http://www.amazon.com/b/ref=s9_acss_bw_ ... 2350149011
Ci użytkownicy podziękowali Fatum za ten post (w sumie 2):
morganplmru
ODPOWIEDZ