Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
potwierdzam u mnie to samoGhostHound pisze:Mi się udało, klucz wyświetla się od razu na stronie, nie trzeba czekać na mailaFotelSkrzypi pisze:Możecie się zalogować? U mnie error 503.AlAshrad pisze: MAV - early access steam (ilość ok. 8000 na chwilę obecną)
https://eu.alienwarearena.com/giveaways ... s-giveaway
dzieki za info

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Czyli jadą po kolei. Ja tam nr podałem bo jedyny sposób jaki widzę na ominięcie to jakaś bramka sms. https://woorkup.com/how-to-bypass-the-t ... w-account/ tak czy inaczej kod z sms-a musisz mieć.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jakoś z rana, już nie pamiętam dokładnie przy którym konkretnie.
Edit: Możliwe, że od Bitraya, bo teraz sprawdziłem na innych altach, to tweeter działa.
Edit: Możliwe, że od Bitraya, bo teraz sprawdziłem na innych altach, to tweeter działa.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, o 18:03 przez burak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ale wcześniej jak dawali bana to była notka że wygląda na to że jesteś botem. Wystarczyło coś tam kliknąć, że się wszystko zgadza i bodajże coś na mejla przychodziło a teraz sms-y z notką że może się to wiązać z opłatą za tego sms-a (mam nadzieję, że chodzi tylko o jakieś dziwne kraje).
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Fakt, tak było. Dzisiaj od razu info, że konto zostało zablokowane i prośba o weryfikację za pomocą numeru telefonu.PiccoloPL pisze:Ale wcześniej jak dawali bana to była notka że wygląda na to że jesteś botem. Wystarczyło coś tam kliknąć, że się wszystko zgadza i bodajże coś na mejla przychodziło a teraz sms-y z notką że może się to wiązać z opłatą za tego sms-a (mam nadzieję, że chodzi tylko o jakieś dziwne kraje).