to fajna darmówka xD dostał też ktoś takie coś?Aktywacja produktu na twoim koncie została cofnięta, ponieważ wystąpił problem z płatnością za ten produkt
Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Dziś rozdawali gre Drunk wizard. dostałem przed chwią wiadomość od steam:
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Długo nie nacieszyłem się +1 do steama.
A Steam Product code you activated has been removed from your account.
7 Jun - Drunk Wizards
Your recent Product code activation has been revoked due to a problem processing payment for this item. The games associated with this product code can no longer be played as a result. This could be due a problem with the payment methods you used to acquire this item from a third-party seller; or a problem with how the third-party seller acquired the Product code. Please contact the seller you acquired the Product code from for assistance.
If you would like to purchase the item, please visit the Steam Store. Otherwise you may choose to delete the local content associated with these games.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
U mnie to samoMcSnake pisze:Długo nie nacieszyłem się +1 do steama.A Steam Product code you activated has been removed from your account.
7 Jun - Drunk Wizards
Your recent Product code activation has been revoked due to a problem processing payment for this item. The games associated with this product code can no longer be played as a result. This could be due a problem with the payment methods you used to acquire this item from a third-party seller; or a problem with how the third-party seller acquired the Product code. Please contact the seller you acquired the Product code from for assistance.
If you would like to purchase the item, please visit the Steam Store. Otherwise you may choose to delete the local content associated with these games.

Powód dlaczego gra została usunięta z bibliotek.
http://steamcommunity.com/app/479170/di ... 338849666/
http://steamcommunity.com/app/479170/di ... 338849666/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Może głupie pytanie ale gdzie ten Rzym ? Przychodzi meilem jakiś link/kod czy coś ?frankcastle51 pisze: http://www.kalypsomedia.com/10years/
Podajecie email [Subscribe to newsletter] i za gratis
Imperium Romanum Gold Edition
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Mi też usunęli tę grę 
W każdym racie producent zrobił sobie super reklamę, a ludzie narzekali na tych od homofobii ;D Chyba chciał ich przebić i mu się udało
W każdym razie gra to syf więc płakać nie zamierzam, wręcz przeciwnie, bawi mnie to co Ci twórcy teraz nie wymyślą ;D

W każdym racie producent zrobił sobie super reklamę, a ludzie narzekali na tych od homofobii ;D Chyba chciał ich przebić i mu się udało

W każdym razie gra to syf więc płakać nie zamierzam, wręcz przeciwnie, bawi mnie to co Ci twórcy teraz nie wymyślą ;D
Ostatnio zmieniony 7 cze 2016, o 21:29 przez SKODR, łącznie zmieniany 1 raz.