Gry aktywujące się na steam

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

MercilessSinner pisze: Który dział?
takie info to do http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... ry+darmowe choć akurat o tych grach to już wszyscy wiedzą i klucze już zdobyli :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

bobule pisze:
MercilessSinner pisze: Który dział?
takie info to do http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... ry+darmowe choć akurat o tych grach to już wszyscy wiedzą i klucze już zdobyli :)
W takim razie przepraszam za offtop i dzięki za info :tak:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz

Ktoś się orientuje, czy do metro last light complete da się zakupić gdzieś dwa dodatki dlc, w sensie karabin rpk i jeszcze jeden był ? Bo chciałem zakupić complete, a widzę, że w jednym sklepie dodają dodatkowo ten karabin rpk.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Czy COD: Ghosts ma PL tylko w wersji pudełkowej?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

@up: i to tylko polskiej podstawce. Wszystkie Hardened itp. tylko po angielsku.
Awatar użytkownika
Łowca

serafek5 pisze: Czy COD: Ghosts ma PL tylko w wersji pudełkowej?
Na keye.pl masz sam klucz w PL.
Awatar użytkownika
Łowca

Brał ktoś Fallouta 4 przez VPN? Różne źródła , różnie piszą na temat znajdujących się języków w grze.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

szark pisze: Brał ktoś Fallouta 4 przez VPN? Różne źródła , różnie piszą na temat znajdujących się języków w grze.
Lock na aktywację + lock na grę.
Awatar użytkownika
Łowca

http://store.steampowered.com/app/24347 ... 016_616_12

Krótkie pytanie odnośnie gier Ubisoftu na Steamie.
1) Czy jeżeli kupię teraz np. Watch_dogs complete edition na Steamie, to tym samym kluczem który kupię na Steamie, będę mógł dodać grę na koncie Uplay?
Jeżeli tak 2) to czy będę mógł potem grać w tego Watch_dogs mając uruchomiony TYLKO uplay?

Dzięki z góry za odpowiedź, Michał
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Gry UBI, zakupione via steam korzystają z dwóch drm - Steam i Uplay, więc będziesz mieć je przypisane do obu platform, ale żeby zagrać via Uplay będziesz musiał grę Pobrać przez klienta Uplay, a jeśli będziesz chciał grać via Steam, to będziesz musiał pobrać grę na Steamie :D
Właśnie "paczałem", bo mam Far Cry 4 na Steamie i na Uplayu i mimo tego, że grę mam nadal na dysku, to w kliencie Uplay mam nadal aktywny button Pobierz ..... jeżeli nie zależy Ci na +1 do biblioteki Steam, to WD możesz dostać taniej poza Steamem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Nie wiem jak teraz ale jakoś przed świętami WD przez kanadyjski store był za jakieś dwie dyszki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No ja sobie poczekam na letnią wyprzedaż, powinno być wtedy taniej i do tego czasu pokończę na steamie, to co mam zaczęte, a WD chętnie sobie przypomnę (+ zaliczę dlc w które nie grałem) bo robią już WD2! ;-)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

TomHa pisze: Gry UBI, zakupione via steam korzystają z dwóch drm - Steam i Uplay, więc będziesz mieć je przypisane do obu platform, ale żeby zagrać via Uplay będziesz musiał grę Pobrać przez klienta Uplay, a jeśli będziesz chciał grać via Steam, to będziesz musiał pobrać grę na Steamie :D
Nope. Jeśli klikniesz "pobierz" w uplayu, uruchomi się steam i to on zacznie pobierać grę. To samo dotyczy uruchamiania - jakbyś nie próbował (z uruchamianiem bezpośrednio z .exe włącznie) do działania wymagany jest i steam i uplay.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Najgorzej jest i tak w przypadku jak grę już się wczesniej na uplayu posiadało i przy ponownym zakupieniu gry na platformie steam gra nie chce się uruchomić.. Taką sytuację miałem m.in. przy FC3:BD. Skońcyzło się na tym, że założyłem drugie konto na uplay...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

@UP ja posiadam SC Blacklista kupionego na uplayu oraz na steamie i oba podpiete sa pod 1 konto uplay i uplay je rozroznia bez problemu
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Nie twierdzę, że tak jest w każdym przypadku, jednak w wyżej opisanym tak było i też mnie to zdziwiło. Mam tylko nadzieję, że jak kupię WD na Steamie to nie będzie takiej sytuacji. ;P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Mam Blood Dragona kupionego na uplej i na sztimie, zero problemów. Problem leży po Twojej stronie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

knrdz pisze:
TomHa pisze: Gry UBI, zakupione via steam korzystają z dwóch drm - Steam i Uplay, więc będziesz mieć je przypisane do obu platform, ale żeby zagrać via Uplay będziesz musiał grę Pobrać przez klienta Uplay, a jeśli będziesz chciał grać via Steam, to będziesz musiał pobrać grę na Steamie :D
Nope. Jeśli klikniesz "pobierz" w uplayu, uruchomi się steam i to on zacznie pobierać grę. To samo dotyczy uruchamiania - jakbyś nie próbował (z uruchamianiem bezpośrednio z .exe włącznie) do działania wymagany jest i steam i uplay.
Sorki zatem za mój błąd, kierowałem się tym, że w jednym kliencie było 'Graj', a w drugim 'Pobierz' - to jeśli chodzi o FC4 - w przypadku drugiej gry multi-drm, 'Graj' jest już w obu klientach :D
No to wszystko jasne ;]

Obrazek

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ