Wersja gry na steam, a zwykła

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

A mnie również SEGA podesłała klucze Steam do Dawn of War a konkretnie do Winter Assault i Dark Crusade :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Dzięki za cynk z tą Segą, również mi wysłali klucze. Dostałem DoW i wszystkie dodatki, miło z ich strony.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Jeśli napiszecie do supportu Frozenbyte, to powinniście dostać klucz do Trine Enchanted Edition na Steam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 58 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Jakiś czas temu Red Faction Guerilla pozbyło się GFWL i przeszło w całości na Steam. Wysłałem wiadomość do Nordic Games ( http://www.nordicgames.at/index.php/contact ) wraz ze starym kluczem z pudełka (Platynowa Kolekcja z giermaszu :E ) i w ciągu 2 godzin dostałem maila z kluczem na Steam.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Wiadomo o tym już od jakeigoś czasu, poza tym pisałęm o tym już w innym temacie :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz

A oprócz klucza Red Faction Guerilla trzeba im coś jeszcze wysłać zdięcie itp ?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Czy trzeba to nie wiem ale na wszelki wypadek wysłałem zdjęcie box'a na tle monitora, który wyświetlał adres mojego maila :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz

A ten box to konkretnie to co to ?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

No pudełko z grą :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Napisałem do SEGI odnośnie kluczy do Warhammer Universe, The Club, Condemned Criminal Origins i Rome Total War Collection oraz do TopWare w sprawie klucza do Earth Universe, zobaczymy co odpowiedzą. Jakieś pomysły do kogo można jeszcze napisać (za wyjątkiem świętego mikołaja :E)? Dodam, że nie interesują mnie uplaye, originy i inne desury, a jedynie możliwość aktywacji na steamie.

PS. Widzę, że Universe at War zniknęło ze steama, więc chyba nie ma co pisać z prośbą o kluczyk? :E
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Swego czasu pisałem do Segi ws. dodatku do Warhammera i wymianie kilku maili (dowód zakupu, nr seryjny itd) przysłali kod steam.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

kmpt pisze: Jakieś pomysły do kogo można jeszcze napisać (za wyjątkiem świętego mikołaja :E)? Dodam, że nie interesują mnie uplaye, originy i inne desury, a jedynie możliwość aktywacji na steamie.
Do Frozenbyte o klucz do Trine, jeśli nie masz, 2K o klucz Do Civ 4 albo Civ 3,możliwe, że do Nordic Games np. po klucze do gier z Painkiller Collection, ale nie jestem pewien.
Edit. Pod jaki mail pisałeś do Topware? Może poproszę ich o klucz do Two Worlds 2.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

@serafek5
Dzięki za sugestie, zaraz napiszę do Nordików, pozostałe gry już mam. Co do TopWare to pisałem na e-mail, który podał na poprzedniej stronie tomas1359 - dhassinger@topware.com

Chciałem jeszcze pomęczyć Lucas Arts o klucze do KOTORów i Empire at War, ale prawa chyba przejął Disney, a do działu odpowiedzialnego za gry nie mogę znaleźć żadnego kontaktu :(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Kontakt:

Disney przejął LucasArts i zwolnił większość załogi, ale jako oddział - twór odpowiedzialny za licencje się został w ilości osób chyba 10 :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 105 razy
Kontakt:

Ktoś już to pisał, że żeby otrzymać kluczyk do DoW'a, to potrzebne jest zdjęcie płytki, i tu nasuwa sie moje pytanie, musi to być zdjęcie płyty, czy może być np. instrukcji z kluczem (wiem, płytka bardziej wiarygodna).
Awatar użytkownika
Robin Hood

Takie pytanko, jak napiszę do segi w sprawie klucza z Warhammera 40k: Dark Crusade to mam szansę na otrzymanie klucza steam? A jak tak to gdzie dokładnie napisać?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Lisek445 pisze: Ktoś już to pisał, że żeby otrzymać kluczyk do DoW'a, to potrzebne jest zdjęcie płytki, i tu nasuwa sie moje pytanie, musi to być zdjęcie płyty, czy może być np. instrukcji z kluczem (wiem, płytka bardziej wiarygodna).

Ja puściłem zdjęcie całości (płytka, instrukcja z kluczem i pudełko) + kartka z emailem i datą.
TruePirate pisze: Takie pytanko, jak napiszę do segi w sprawie klucza z Warhammera 40k: Dark Crusade to mam szansę na otrzymanie klucza steam? A jak tak to gdzie dokładnie napisać?
Powinni przysłać (najpierw spróbuj wbić klucz do steama, może zadziała).
https://help.sega.com
Awatar użytkownika
Robin Hood

Hambanga pisze: Powinni przysłać (najpierw spróbuj wbić klucz do steama, może zadziała).
https://help.sega.com
Z tym że tam żadnego klucza nie ma, wydanie z extra klasyki :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Zrobiłem wczoraj małą rundkę po supportach wydawców i dostałem już parę odpowiedzi.

Support TopWare po okazaniu zdjęcia płyty i cd-keya Earth Universe przysłał klucze steam do wszystkich części Earth: 2140 HD, 2150 + wszystkie dodatki, 2160. Pisałem na adres dhassinger@topware.com

Support inXile Entertainment w odpowiedzi na prośbę o klucz steam do The Bard's Tale poprosił o zdjęcie płyty. Aktualnie czekam na kluczyk, co ciekawe do wyboru był również klucz na GoG.com. Pisałem przez formularz kontaktowy na ich stronie: http://www.inxile-entertainment.com/support

GamersGate odmówiło udostępnienia klucza steam do gry Elven Legacy Collection.

FireFly Studios odmówiło udostępnienia kluczy steam do gier Stronghold i Stronghold Crusader.

Square Enix odmówiło udostępnienia klucza steam do Battlestations Midway.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 105 razy
Kontakt:

TruePirate pisze: Z tym że tam żadnego klucza nie ma, wydanie z extra klasyki :E
Ja mam wydanie XK, ale dark crusade i jest tam kluczyk, tylko to było dość dawno zakupione.
ODPOWIEDZ