[PC] Heroes of the Storm

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Można sobie samemu wylevelować konta do 10 poziomu, bo od dziś jest bonus do expa. 10 leveli wbija się całkiem szybko na smurfach, zwłaszcza, że rotacja jest całkiem dobra. Można też uderzać do nowych grając mecze przeciw najłatwiejszej SI i liczyć, że klikną w Twój reflink^^
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Ciagle oferuje pomoc w zdobyciu Chogall'a. Jesli ktos jest chętny niech pisze tutaj prywatna wiadomosc albo na battlenecie Hubsi #2300
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

segrand pisze: Do wszystkich tych, którzy jeszcze nie rozpoczęli przygody w Nexusie. Macie doskonałą okazję, aby na start zdobyć dwójkę naprawdę konkretnych bohaterów.
Jak to działa? W skrócie. Musicie zostać zrekrutowani przez kogoś, kto już gra w grę. I przez wbicie konkretnego poziomu na waszym koncie, otrzymacie darmowe prezenty.
Trzeba przyznać, że ciekawa inicjatywa. Nowi dostają bohaterów, starzy wyjadacze dostają portret i wierzchowca świetnego. Szkoda tylko, że wszyscy znajomi grają już w tą grę...
https://www.youtube.com/watch?v=6xs8olSPvhw

Blizz strzelił sobie w stopę z tym RAFEM bo o wiele późno go wprowadzili, a powinien już być chociaż pod koniec bety. Fajnie było by dorwać Vultura, ale jeśli mam LVL'ować smurfy to spassuje, a nie mam nikogo, komu mógłbym pomóc zdobyć ten 10 poziom. A mam jeszcze stymulator z eventu świątecznego przez 6 dni.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

jak można odblokować chogall'a?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Xardix pisze: jak można odblokować chogall'a?
wygywając 2 mecze we wspólnej grze z osobą, która go posiada. Nie wiem czy jest ta opcja jeszcze dostępna, bo event niby sie skonczył, ale że chogala nie da sie kupic w sklepie to mozliwe ze ciagle zdobywa go sie w taki sposób
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Szukam chętnych do pomocy którzy pomogą odblokować chogall'a
Awatar użytkownika
Łowca

Może mi ktoś powiedzieć ile mniej więcej trzeba mieć walk bez stymulatora, żeby postać osiągnęła 10lvl?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Powiedziałbym, że około 75 gier. Warto jednak grać ze znajomym ( bonus XP ).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Jakie 75 gier, wystarczy wygrać jakieś 10-15 meczy ze znajomym i masz 10 lvl, można też ustawić szkolenie na SI, i boty same wygrywają grę po jakichś 15 minutach, z tym, że tutaj dostaje się mało expa, ale można sobie robić w międzyczasie coś innego.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja grałem na botach ale z innymi ludźmi w teamie i szedł poziom nawet dobrze. Ale lepiej szedł jak Blizz aktywował exp weekendy, jak choćby w Odwiecznym Konflikcie evencie.

Btw. Greymane już dostępny. Szczerze? Nawet nawet, ale Blizz powinien zrobić przerwę z herosami z Warcrafta, i dać kogoś z Diablo albo Starcrafta. Marzy mi się Alarak.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 110 razy

Jest ktoś chętny do zrobienia ekipy na rankedy? :mrgreen: Bo w dwie, trzy osoby trochę słabo się pakować na randomy, nigdy nie wiadomo kiedy trafi się na griefującego ruska. :evil:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Farma XP w HotS: Trening. Nie wyrzuca cię za gry za AFK, boty zazwyczaj wygrywają. O ile ktoś nie postanowi sobie napisać czegoś, co będzie mu farmiło 24h/dobę tak grę, to Blizzard do niczego się nie przyczepi. Co do takiej farmy secondow dla mounta - support oficjalnie potwierdził, że nie ma problemu z tym, by levelować swoje konta.

https://www.reddit.com/r/heroesofthesto ... rfing_raf/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

TomoSiara pisze: Jest ktoś chętny do zrobienia ekipy na rankedy? :mrgreen: Bo w dwie, trzy osoby trochę słabo się pakować na randomy, nigdy nie wiadomo kiedy trafi się na griefującego ruska. :evil:
Ja mógłbym coś zagrać w wolnej chwili:
Rank 1 solo
Dragon#2614
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Jak ktoś chce pograć to RALF#2924
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jak tam po zmianach. Ktoś zdażył już zagrać 10 gier pozycjonujących?
Ja na ten moment bardzo szczęsliwie. 5/5
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Gra doczekała się wersji 2.0... może znaleźliby się jacyś chętni na wspólne zdobywanie osiągnięć Nexusa? :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

kmpt pisze: Gra doczekała się wersji 2.0... może znaleźliby się jacyś chętni na wspólne zdobywanie osiągnięć Nexusa? :)
Ja tam mogę poszpilać ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

ja też - battle tag: naifa#1214
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Pograłem trochę i muszę przyznać, że HotS 2.0 jest naprawdę świetne. System lootu jest bardzo udany, skrzynki lecą zarówno za levelowanie postaci, jak i profilu gracza, co więcej nie potrzeba płatnych kluczy, aby je otwierać :E Drop też jest całkiem zacny, udało mi się zdobyć m.in. 2x booster na 3 dni, 2x 100 gemów, 3 postacie (w tym Genji za 15k golda!) i 3-4 skórki legendarne. Jeśli ktoś grał w przeszłości w HotSa i dawno nie odpalał, to naprawdę polecam sprawdzić tę nową odsłonę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

kmpt pisze: Pograłem trochę i muszę przyznać, że HotS 2.0 jest naprawdę świetne. System lootu jest bardzo udany, skrzynki lecą zarówno za levelowanie postaci, jak i profilu gracza, co więcej nie potrzeba płatnych kluczy, aby je otwierać :E Drop też jest całkiem zacny, udało mi się zdobyć m.in. 2x booster na 3 dni, 2x 100 gemów, 3 postacie (w tym Genji za 15k golda!) i 3-4 skórki legendarne. Jeśli ktoś grał w przeszłości w HotSa i dawno nie odpalał, to naprawdę polecam sprawdzić tę nową odsłonę.
1 poziom gracza = 1 skrzynka . 1 poziom postaci = 1 poziom gracza
Co 5 i 25 poziom lepsza skrzynka, co 25 klejnociki.
Nie ma dwóch skrzynek na poziom :)
ODPOWIEDZ