[PC] Heroes of the Storm
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Można sobie samemu wylevelować konta do 10 poziomu, bo od dziś jest bonus do expa. 10 leveli wbija się całkiem szybko na smurfach, zwłaszcza, że rotacja jest całkiem dobra. Można też uderzać do nowych grając mecze przeciw najłatwiejszej SI i liczyć, że klikną w Twój reflink^^
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=6xs8olSPvhwsegrand pisze: Do wszystkich tych, którzy jeszcze nie rozpoczęli przygody w Nexusie. Macie doskonałą okazję, aby na start zdobyć dwójkę naprawdę konkretnych bohaterów.
Jak to działa? W skrócie. Musicie zostać zrekrutowani przez kogoś, kto już gra w grę. I przez wbicie konkretnego poziomu na waszym koncie, otrzymacie darmowe prezenty.
Trzeba przyznać, że ciekawa inicjatywa. Nowi dostają bohaterów, starzy wyjadacze dostają portret i wierzchowca świetnego. Szkoda tylko, że wszyscy znajomi grają już w tą grę...
Blizz strzelił sobie w stopę z tym RAFEM bo o wiele późno go wprowadzili, a powinien już być chociaż pod koniec bety. Fajnie było by dorwać Vultura, ale jeśli mam LVL'ować smurfy to spassuje, a nie mam nikogo, komu mógłbym pomóc zdobyć ten 10 poziom. A mam jeszcze stymulator z eventu świątecznego przez 6 dni.
jak można odblokować chogall'a?
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Jakie 75 gier, wystarczy wygrać jakieś 10-15 meczy ze znajomym i masz 10 lvl, można też ustawić szkolenie na SI, i boty same wygrywają grę po jakichś 15 minutach, z tym, że tutaj dostaje się mało expa, ale można sobie robić w międzyczasie coś innego.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja grałem na botach ale z innymi ludźmi w teamie i szedł poziom nawet dobrze. Ale lepiej szedł jak Blizz aktywował exp weekendy, jak choćby w Odwiecznym Konflikcie evencie.
Btw. Greymane już dostępny. Szczerze? Nawet nawet, ale Blizz powinien zrobić przerwę z herosami z Warcrafta, i dać kogoś z Diablo albo Starcrafta. Marzy mi się Alarak.
Btw. Greymane już dostępny. Szczerze? Nawet nawet, ale Blizz powinien zrobić przerwę z herosami z Warcrafta, i dać kogoś z Diablo albo Starcrafta. Marzy mi się Alarak.
Farma XP w HotS: Trening. Nie wyrzuca cię za gry za AFK, boty zazwyczaj wygrywają. O ile ktoś nie postanowi sobie napisać czegoś, co będzie mu farmiło 24h/dobę tak grę, to Blizzard do niczego się nie przyczepi. Co do takiej farmy secondow dla mounta - support oficjalnie potwierdził, że nie ma problemu z tym, by levelować swoje konta.
https://www.reddit.com/r/heroesofthesto ... rfing_raf/
https://www.reddit.com/r/heroesofthesto ... rfing_raf/
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Pograłem trochę i muszę przyznać, że HotS 2.0 jest naprawdę świetne. System lootu jest bardzo udany, skrzynki lecą zarówno za levelowanie postaci, jak i profilu gracza, co więcej nie potrzeba płatnych kluczy, aby je otwierać
Drop też jest całkiem zacny, udało mi się zdobyć m.in. 2x booster na 3 dni, 2x 100 gemów, 3 postacie (w tym Genji za 15k golda!) i 3-4 skórki legendarne. Jeśli ktoś grał w przeszłości w HotSa i dawno nie odpalał, to naprawdę polecam sprawdzić tę nową odsłonę.

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
1 poziom gracza = 1 skrzynka . 1 poziom postaci = 1 poziom graczakmpt pisze: Pograłem trochę i muszę przyznać, że HotS 2.0 jest naprawdę świetne. System lootu jest bardzo udany, skrzynki lecą zarówno za levelowanie postaci, jak i profilu gracza, co więcej nie potrzeba płatnych kluczy, aby je otwieraćDrop też jest całkiem zacny, udało mi się zdobyć m.in. 2x booster na 3 dni, 2x 100 gemów, 3 postacie (w tym Genji za 15k golda!) i 3-4 skórki legendarne. Jeśli ktoś grał w przeszłości w HotSa i dawno nie odpalał, to naprawdę polecam sprawdzić tę nową odsłonę.
Co 5 i 25 poziom lepsza skrzynka, co 25 klejnociki.
Nie ma dwóch skrzynek na poziom