Dark souls II
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Zależy jaki mod - Dark Souls 2 ma teraz VAC do ochrony, czyli każdy mod który przy okazji coś ułatwia, dodaje jakieś ".exe" czy ".dll", może być szybką drogą do otrzymania blokady na konto. Te poprawiające tylko grafikę, teoretycznie powinny być bezpieczne.
EDIT:// Tu jest nawet całkiem sporo w tym temacie: http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comm ... c_secured/
EDIT:// Tu jest nawet całkiem sporo w tym temacie: http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comm ... c_secured/
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Śledzę z dnia na dzień allegro i co kilka godzin coraz to niższa cena. Klucz no-VPN można już nabyć za 69,99zł masakra 
http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... gory-45713

http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... gory-45713
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Nie wierzę w taką cenę. Gdzieś musi być promo za mniej niż 40 zł, nie uwierzę, żeby gość sprzedawał to bez zysku, 1000 sztuk na pewno nie ma i sprzedaje towar jak wszyscy handlarze z allegro - tylko podczas promocji, która jak się skończy to aukcja jest zamykana (ktoś kupuje u niego na aukcji, wtedy on kupuje na promocji w jakimś sklepie) a więc do roboty, szukamy miejsca, w którym DS2 jest za mniej niż 40 zł 

- Kontakt:
W takim razie co innego - próbował zrobić sobie reklamę w ten sposób - napiszcie mu, że to nie podziałało i teraz wszyscy czekają, aż znowu wrzuci aukcje za 40 zł 

Nie sprzedałby, dostałby jednego negatywa i po sprawie. Pewnie to zwyczajna pomyłka i tyle.
- Kontakt:
Nie, ktoś z nim pisał i sam gość pisal, że to nie pomyłka. Manewrował tymi aukcjami i kilka naraz zamknął. Zwykłe kombinowanie z wypromowaniem swojego "sklepu" 

&^%), właśnie mi usunęli z konta dark souls II, niby koleś na allegro ma prawie 1k komentarzy 99,9% pozytywów. Co mam teraz zrobić, oczywiście będe kontaktował się z kolesiem, ale jak to nie poskutkuje to rozumiem że nic nie mogę zrobić? Na szczęście nie wystawiłem jeszcze oceny sprzedaży na allegro. Mój klucz był bez blokady regionalnej.
"Aktywacja produktu na twoim koncie została cofnięta, ponieważ wystąpił problem z płatnością za ten produkt. W związku z tym gra powiązana z tym produktem została również zablokowana. Może być to związane z metodą płatności, która została przez ciebie wybrana do zapłacenia za ten produkt u swojego sprzedawcy lub może być to związane z tym, w jaki sposób twój sprzedawca uzyskał klucz produktu. Skontaktuj się ze sprzedawcą klucza produktu, aby uzyskać pomoc.
Odwiedź sklep Steam, aby kupić ten tytuł. W przeciwnym wypadku zalecamy usunięcie lokalnej zawartości związanej z grami."
"Aktywacja produktu na twoim koncie została cofnięta, ponieważ wystąpił problem z płatnością za ten produkt. W związku z tym gra powiązana z tym produktem została również zablokowana. Może być to związane z metodą płatności, która została przez ciebie wybrana do zapłacenia za ten produkt u swojego sprzedawcy lub może być to związane z tym, w jaki sposób twój sprzedawca uzyskał klucz produktu. Skontaktuj się ze sprzedawcą klucza produktu, aby uzyskać pomoc.
Odwiedź sklep Steam, aby kupić ten tytuł. W przeciwnym wypadku zalecamy usunięcie lokalnej zawartości związanej z grami."
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Kradzione numery kart kredytowych. W sumie czego sie spodziewac po podejrzanie tanim towarze?
Zglos sprawe na policji, jesli masz czas/zdrowie/checi. Ewentualnie pretensje do samego siebie.
Zglos sprawe na policji, jesli masz czas/zdrowie/checi. Ewentualnie pretensje do samego siebie.
- Kontakt:
Leigam, żądaj zwrotu pieniędzy. Należy Ci się i jak koleś nie będzie chciał to kulturalnie strasz policją w międzyczasie pisząc do allegro. Będą po Twojej stronie oczywiście.
Telefon na który dzwoniłem jest chyba poza zasięgiem. No ale cóż, powiedzmy że niektórzy mają długi weekend. Ja też chciałem mieć długi weekend z solsami
.
Dane o kolesiu.
7dni 30 dni Wszystkie Kupił/Sprzedał
Pozytywne 146 624 1458 34 / 1424
Neutralne 0 0 1 1 / 0
Negatywne 0 0 0 0 / 0
Więc w sumie wątpię żeby robił problemy, ale kto wie.
Jak myślicie, zgłosić to od razu przez centrum sporu? Żeby w razie czego był dowód na allego? Wysłać od razu potwierdzenie nabycia ze steama które dostałem po aktywacji klucza i screen ze steama z usunięciem gry?
Czy jakoś inaczej to rozwiązywać?
Edit: "witam, prosze podeslac na ten email wiadomosc z danymi do zrobienia zwrotu za zakupiony klucz ds2 , prosze dac w temacie listu nick allegro - zwrot, to przyspieszy wszystko pozdrawiam."
Sam napisał.

Dane o kolesiu.
Neutralne 0 0 1 1 / 0
Negatywne 0 0 0 0 / 0
Jak myślicie, zgłosić to od razu przez centrum sporu? Żeby w razie czego był dowód na allego? Wysłać od razu potwierdzenie nabycia ze steama które dostałem po aktywacji klucza i screen ze steama z usunięciem gry?
Edit: "witam, prosze podeslac na ten email wiadomosc z danymi do zrobienia zwrotu za zakupiony klucz ds2 , prosze dac w temacie listu nick allegro - zwrot, to przyspieszy wszystko pozdrawiam."
Sam napisał.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Wygląda mi to na statystyki gościa, który wczoraj za 40 zł wystawił.Leigam pisze: Telefon na który dzwoniłem jest chyba poza zasięgiem. No ale cóż, powiedzmy że niektórzy mają długi weekend. Ja też chciałem mieć długi weekend z solsami.
Dane o kolesiu.
Neutralne 0 0 1 1 / 0
Negatywne 0 0 0 0 / 0
Sam napisał.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
uf. a miałem kupić za te 84, ale się powstrzymałem. kilka gier kupiłem z "kluczowni" i nigdy nie miałem problemów, chociaż ceny były w miarę "normalne".
chyba dobrze na początku się skontaktować z gościem i może da radę załatwić to bez sporów.
ps te spory allegro są gówno warte, o ile nie jest to ich kasa tylko Ty tracisz to mają to w *zadzitrata* i polecają drogi sądowe. Kumpla jakiś koleś na 3 tysiaki oszukał (wysłał mu pirackie windowsy) i allegro to ma w *zadzitrata*.
chyba dobrze na początku się skontaktować z gościem i może da radę załatwić to bez sporów.
ps te spory allegro są gówno warte, o ile nie jest to ich kasa tylko Ty tracisz to mają to w *zadzitrata* i polecają drogi sądowe. Kumpla jakiś koleś na 3 tysiaki oszukał (wysłał mu pirackie windowsy) i allegro to ma w *zadzitrata*.
Nie wiem czy to ten sam gość co miał za 40 zł. Ale trzeba przyznać że się w porządku się zachował. Więc złego słowa nie powiem, puki co. Tylko teraz pytanie. Gdzie szybko kupie pewny i tani klucz w krakowie?
Bossy czekają do ubicia cholera
Czy moje konto w jakimś przypadku może zostać zablokowane, np. jeśli sytuacja taka by się powtórzyła?
Bossy czekają do ubicia cholera

Czy moje konto w jakimś przypadku może zostać zablokowane, np. jeśli sytuacja taka by się powtórzyła?