Dark souls II

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Czy za mody na grafikę można dostać bana? bo nie wiem czy na innych forach ludzie trolują czy mówią prawdę :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Zależy jaki mod - Dark Souls 2 ma teraz VAC do ochrony, czyli każdy mod który przy okazji coś ułatwia, dodaje jakieś ".exe" czy ".dll", może być szybką drogą do otrzymania blokady na konto. Te poprawiające tylko grafikę, teoretycznie powinny być bezpieczne.

EDIT:// Tu jest nawet całkiem sporo w tym temacie: http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comm ... c_secured/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Śledzę z dnia na dzień allegro i co kilka godzin coraz to niższa cena. Klucz no-VPN można już nabyć za 69,99zł masakra :D
http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... gory-45713
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Nie wiem jak to możliwe, ale za 40 zł już jest. :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

No właśnie też zauważyłem, aż nie chce mi się wierzyć :O
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Nie wierzę w taką cenę. Gdzieś musi być promo za mniej niż 40 zł, nie uwierzę, żeby gość sprzedawał to bez zysku, 1000 sztuk na pewno nie ma i sprzedaje towar jak wszyscy handlarze z allegro - tylko podczas promocji, która jak się skończy to aukcja jest zamykana (ktoś kupuje u niego na aukcji, wtedy on kupuje na promocji w jakimś sklepie) a więc do roboty, szukamy miejsca, w którym DS2 jest za mniej niż 40 zł :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Po sprzedaży jednej sztuki zakończył aukcję. Hmm...
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

W takim razie co innego - próbował zrobić sobie reklamę w ten sposób - napiszcie mu, że to nie podziałało i teraz wszyscy czekają, aż znowu wrzuci aukcje za 40 zł :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Ciekawe co by było jakby ten jeden osobnik kupił naraz 100 sztuk ;-) Pewnie sprzedawca by miał przechlapane.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Nie sprzedałby, dostałby jednego negatywa i po sprawie. Pewnie to zwyczajna pomyłka i tyle.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Nie, ktoś z nim pisał i sam gość pisal, że to nie pomyłka. Manewrował tymi aukcjami i kilka naraz zamknął. Zwykłe kombinowanie z wypromowaniem swojego "sklepu" :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

&^%), właśnie mi usunęli z konta dark souls II, niby koleś na allegro ma prawie 1k komentarzy 99,9% pozytywów. Co mam teraz zrobić, oczywiście będe kontaktował się z kolesiem, ale jak to nie poskutkuje to rozumiem że nic nie mogę zrobić? Na szczęście nie wystawiłem jeszcze oceny sprzedaży na allegro. Mój klucz był bez blokady regionalnej.

"Aktywacja produktu na twoim koncie została cofnięta, ponieważ wystąpił problem z płatnością za ten produkt. W związku z tym gra powiązana z tym produktem została również zablokowana. Może być to związane z metodą płatności, która została przez ciebie wybrana do zapłacenia za ten produkt u swojego sprzedawcy lub może być to związane z tym, w jaki sposób twój sprzedawca uzyskał klucz produktu. Skontaktuj się ze sprzedawcą klucza produktu, aby uzyskać pomoc.

Odwiedź sklep Steam, aby kupić ten tytuł. W przeciwnym wypadku zalecamy usunięcie lokalnej zawartości związanej z grami."
kmj
Awatar użytkownika
kmj
Łowca
Podziękowania: 0

Z tymi ofertami na DS2 coś było nie tak od paru dni, śledziłem ostatnio jak myślałem żeby kupić. Teraz hype mi przeszedł i czekam sobie na jakieś pierwsze porządne przeceny
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Kradzione numery kart kredytowych. W sumie czego sie spodziewac po podejrzanie tanim towarze?
Zglos sprawe na policji, jesli masz czas/zdrowie/checi. Ewentualnie pretensje do samego siebie.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Kontakt:

Dlatego właśnie nie kupuję nigdy kluczyków z allegro, czy 'kluczykowni'. Przynajmniej nie muszę się martwić blokadą lub innymi problemami.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Leigam, żądaj zwrotu pieniędzy. Należy Ci się i jak koleś nie będzie chciał to kulturalnie strasz policją w międzyczasie pisząc do allegro. Będą po Twojej stronie oczywiście.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Telefon na który dzwoniłem jest chyba poza zasięgiem. No ale cóż, powiedzmy że niektórzy mają długi weekend. Ja też chciałem mieć długi weekend z solsami :(.
Dane o kolesiu.
7dni 30 dni Wszystkie Kupił/Sprzedał
Pozytywne 146 624 1458 34 / 1424
Neutralne 0 0 1 1 / 0
Negatywne 0 0 0 0 / 0
Więc w sumie wątpię żeby robił problemy, ale kto wie.
Jak myślicie, zgłosić to od razu przez centrum sporu? Żeby w razie czego był dowód na allego? Wysłać od razu potwierdzenie nabycia ze steama które dostałem po aktywacji klucza i screen ze steama z usunięciem gry?
Czy jakoś inaczej to rozwiązywać?

Edit: "witam, prosze podeslac na ten email wiadomosc z danymi do zrobienia zwrotu za zakupiony klucz ds2 , prosze dac w temacie listu nick allegro - zwrot, to przyspieszy wszystko pozdrawiam."

Sam napisał.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Leigam pisze: Telefon na który dzwoniłem jest chyba poza zasięgiem. No ale cóż, powiedzmy że niektórzy mają długi weekend. Ja też chciałem mieć długi weekend z solsami :(.
Dane o kolesiu.
7dni 30 dni Wszystkie Kupił/Sprzedał
Pozytywne 146 624 1458 34 / 1424
Neutralne 0 0 1 1 / 0
Negatywne 0 0 0 0 / 0
Więc w sumie wątpię żeby robił problemy, ale kto wie.
Jak myślicie, zgłosić to od razu przez centrum sporu? Żeby w razie czego był dowód na allego? Wysłać od razu potwierdzenie nabycia ze steama które dostałem po aktywacji klucza i screen ze steama z usunięciem gry?
Czy jakoś inaczej to rozwiązywać?

Edit: "witam, prosze podeslac na ten email wiadomosc z danymi do zrobienia zwrotu za zakupiony klucz ds2 , prosze dac w temacie listu nick allegro - zwrot, to przyspieszy wszystko pozdrawiam."

Sam napisał.
Wygląda mi to na statystyki gościa, który wczoraj za 40 zł wystawił.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

uf. a miałem kupić za te 84, ale się powstrzymałem. kilka gier kupiłem z "kluczowni" i nigdy nie miałem problemów, chociaż ceny były w miarę "normalne".

chyba dobrze na początku się skontaktować z gościem i może da radę załatwić to bez sporów.

ps te spory allegro są gówno warte, o ile nie jest to ich kasa tylko Ty tracisz to mają to w *zadzitrata* i polecają drogi sądowe. Kumpla jakiś koleś na 3 tysiaki oszukał (wysłał mu pirackie windowsy) i allegro to ma w *zadzitrata*.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Nie wiem czy to ten sam gość co miał za 40 zł. Ale trzeba przyznać że się w porządku się zachował. Więc złego słowa nie powiem, puki co. Tylko teraz pytanie. Gdzie szybko kupie pewny i tani klucz w krakowie?
Bossy czekają do ubicia cholera ;)

Czy moje konto w jakimś przypadku może zostać zablokowane, np. jeśli sytuacja taka by się powtórzyła?
ODPOWIEDZ