Pomarańczowa Kolekcja Klasyki [Cenega Poland]

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

TruePirate pisze:
Jerry pisze: Wszystko było już taniej cyfrowo i bez tych paskudnych pudełek. Kolekcja Klasyki po przejściu na te pomarańczowe opakowania i podniesieniu ceny przestała być tak atrakcyjna :/
Te pudełka nie są aż tak brzydkie, o ile je trzymasz poziomo, tak samo jak edycja premium games, ja tak robię i w miarę ładnie wyglądają.
Urocze :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Te pudełka nie są aż tak brzydkie, o ile ile je trzymasz poziomo, zakopane 3 metry pod ziemią.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Klaymen pisze: Te pudełka nie są aż tak brzydkie, o ile ile je trzymasz poziomo, zakopane 3 metry pod ziemią.
Hehe, fakt ładne to one nie są ;) Seria Extra Klasyka miała ładniejsze, ale nie wiem czy jeszcze istnieje.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Jerry pisze: Wszystko było już taniej cyfrowo i bez tych paskudnych pudełek. Kolekcja Klasyki po przejściu na te pomarańczowe opakowania i podniesieniu ceny przestała być tak atrakcyjna :/
Temat został założony w celu aktualizacji oferty tej konkretniej serii wydawniczej. Nie roztrząsamy tu czy było taniej (szczególnie abstrakcyjne porównania do wersji cyfrowych są nie na miejscu). Staramy się też nie oceniać innych, bo wiadomo kto co lubi. Temat w założeniu jest czysto informacyjny, prosiłbym by nie tworzyć Off-topic i nie zaśmiecać forum.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Ciągle widzę że ktoś pisze jakie to brzydkie pomarańczowe pudełka, ale nikt nic sensownego o nich nie potrafi napisać. Jedyne co z tego można wywnioskować to że brzydkie bo pomarańczowe. Nie mówię tu, że są jakieś piękne, ale nie są aż tak złe jak te z serii dobra gra.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Pudelka pokroju blu-ray, które nijak ani kształtem, ani wielkością nie pasują do reszty boxów w kolekcji. Do tego właśnie ten bijący po oczach pomarańcz. Podobnie zresztą ma się sprawa z Premium Games, chociaż tutaj sytuację ratuje trochę czarny kolor.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

kamil_999666 pisze:
Temat został założony w celu aktualizacji oferty tej konkretniej serii wydawniczej. Nie roztrząsamy tu czy było taniej (szczególnie abstrakcyjne porównania do wersji cyfrowych są nie na miejscu). Staramy się też nie oceniać innych, bo wiadomo kto co lubi. Temat w założeniu jest czysto informacyjny, prosiłbym by nie tworzyć Off-topic i nie zaśmiecać forum.
O, nowy moderator. :o
TruePirate pisze: Ciągle widzę że ktoś pisze jakie to brzydkie pomarańczowe pudełka, ale nikt nic sensownego o nich nie potrafi napisać. Jedyne co z tego można wywnioskować to że brzydkie bo pomarańczowe. Nie mówię tu, że są jakieś piękne, ale nie są aż tak złe jak te z serii dobra gra.
Klaymen pisze: Pudelka pokroju blu-ray, które nijak ani kształtem, ani wielkością nie pasują do reszty boxów w kolekcji. Do tego właśnie ten bijący po oczach pomarańcz. Podobnie zresztą ma się sprawa z Premium Games
To.

Chciałbym pudełka Bly-ray, to bym sobie kupił kąsole. I żeby wszystko było jasne. I Extra Gra od CDP, Premium Games od Cenegi i wszystko co ma te dziadowskie pudełka jest brzydkie. I to właśnie przez zmianę pudełek DVD na pudełka Blu-Ray nie kupiłem żadnej gry z tych serii. I jeszcze jedno - płyty DVD w pudełkach Blu-Ray :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Mam pytanko. Czy Far Cry'a z "pomarańczowego pudełka", można w jakiś sposób przerzucić/aktywować na Steam'ie?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

abuyin95 pisze: Mam pytanko. Czy Far Cry'a z "pomarańczowego pudełka", można w jakiś sposób przerzucić/aktywować na Steam'ie?
Nie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Dzięki za info. ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Jerry pisze: O, nowy moderator. :o
Przepraszam, nie wiedziałem że jest to forum gdzie są użytkownicy i UŻYTKOWNICY, jeszcze raz przepraszam za zwrócenie uwagi na post w niewłaściwym miejscu, jednocześnie proszę moderatora o usunięcie mojego poprzedniego posta.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Premiera: 24.10.2014.

* DMC Devil May Cry
* Metro: Last Light
* Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
* Risen 2: Mroczne Wody
* Sleeping Dogs
* Street Fighter X Tekken
* Torchlight II
* Twierdza: Kolekcja HD (zawiera: Twierdza HD i Twierdza: Krzyżowiec HD)

Źródło: empik.com
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

W końcu będzie co dobrać w promocji 2+1 itp.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Wreszcie bedę miał okazję na pudełkowego DMC :D
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

PiccoloPL pisze: W końcu będzie co dobrać w promocji 2+1 itp.
DMC + Naruto + Mafia II Extended i mogę tydzień nie wychodzić z domu :E
serafek5 pisze: Wreszcie bedę miał okazję na pudełkowego DMC :D
Nie lepiej czaić się na premierową? Tyle, że troszkę droższą? Bo te pudełka są ohydne.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

No to wiemy mniej więcej co za 2 lata w CDA.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Hemiq pisze:
serafek5 pisze: Wreszcie bedę miał okazję na pudełkowego DMC :D
Nie lepiej czaić się na premierową? Tyle, że troszkę droższą? Bo te pudełka są ohydne.
Jeśli już, to na to z PG. Jeden z paru przypadków, gdzie to wygląda lepiej, niż premierówka.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

aRo pisze: Jeśli już, to na to z PG. Jeden z paru przypadków, gdzie to wygląda lepiej, niż premierówka.
Jak to? Nie chce mi się coś wierzyć...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

@UP
Zgadzam się z aRo, edycja z NPG ku mojemu zdziwieniu jest o wiele fajniejsza niż premierówka. Ta okładka jest po prostu zacna podczas gdy premierowa jest taka sobie. Sam wezmę edycje PG gdy będzie taka okazja :)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

SKODR pisze: @UP
Zgadzam się z aRo, edycja z NPG ku mojemu zdziwieniu jest o wiele fajniejsza niż premierówka. Ta okładka jest po prostu zacna podczas gdy premierowa jest taka sobie. Sam wezmę edycje PG gdy będzie taka okazja :)
Dobra. Wygląd okładki. Ale pudełko samo w sobie? "Double BluRay box" aż tak wam odpowiada?
ODPOWIEDZ