Zagadki filmowe
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Witajcie czas na świateczne zagadki,dzisiaj jako,że są święta dam pierwszej odpowiedzi nie jedną a dwie gry(ale skala jest niestety taka sama
[nie jestem bogaczem ])
Zagadka świateczna numer 1

Z jakim filmem kojarzą wam się te obrazki?
Do wygrania dwie giereczki na desure:
Gravi
Three Dead Zed

Zagadka świateczna numer 1

Z jakim filmem kojarzą wam się te obrazki?
Do wygrania dwie giereczki na desure:
Gravi
Three Dead Zed
Terminator?
- Kontakt:
Dobra następna zagadka,może dla niektórych troche łatwiejsza,ale,że troche się postarałem to zobaczymy ;P
Zagadka świateczna numer 2
Jest zielony i nie lubi świąt.
Jest tez brzydki i ma okropny wąs xD
Występował w bajce i w filmie
Wystepował w nim Jim Carrey a któż by inny
Miał pieska co mu pomaga
I dziewczynke co od świąt wiecej wymaga
Toż jest to....
Chodzi mi o samą postać
Do wygrania:
Anomaly Warzone Earth
Zeno Clash
(według mnie niska wygrana bo to bundlówka i darmówka:))
Zagadka świateczna numer 2
Jest zielony i nie lubi świąt.
Jest tez brzydki i ma okropny wąs xD
Występował w bajce i w filmie
Wystepował w nim Jim Carrey a któż by inny
Miał pieska co mu pomaga
I dziewczynke co od świąt wiecej wymaga
Toż jest to....
Chodzi mi o samą postać

Do wygrania:
Anomaly Warzone Earth
Zeno Clash
(według mnie niska wygrana bo to bundlówka i darmówka:))
- Kontakt:
Kościół ci pomaga 
EDIT: Ostatni mam nadzieje,że najtrudniejszy będzie później bo jeszcze nagrody nie przyszły i zastanowie się czy nie wpadne na nowy pomysł(bo wprawdzie mam kilka zagadek,ale po tempie odpowiadania,to niewiem czy będzie godna
)

EDIT: Ostatni mam nadzieje,że najtrudniejszy będzie później bo jeszcze nagrody nie przyszły i zastanowie się czy nie wpadne na nowy pomysł(bo wprawdzie mam kilka zagadek,ale po tempie odpowiadania,to niewiem czy będzie godna

- Kontakt:
Oto ostatnia zagadka świąteczna:

Z jakim filmem/bajka świateczną kojarzy ci się ten obrazek
Do wygrania:
Death to Spies : Gold
Crusaders Kings Complete
P.S: nie są to bundlówki sam je kupiłem dla was

Z jakim filmem/bajka świateczną kojarzy ci się ten obrazek
Do wygrania:
Death to Spies : Gold