1. Baldur's Gate 3
2. Hoghwart's Legacy
3. Dead Space Remake
Rozczarowanie:
Diablo IV
Szkoda, że tylko 3 a nie top 5 czy 10. Było sporo dobrych gier w tym roku jak nowa Zelda czy Mario Wonders, choć nie każdy ma Switcha.
Plebiscyt Łowców Gier - Najlepsza Gra 2023
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
1. Diablo 4
2. Dead Island 2
3. Mortal Kombat 1
Jednocześnie największym rozczarowaniem roku jest dla mnie Mortal Kombat 1. Nie jest to jakaś dramatycznie słaba gra. Dlatego jest w top 3, ale oczekiwałem od niej więcej.
2. Dead Island 2
3. Mortal Kombat 1
Jednocześnie największym rozczarowaniem roku jest dla mnie Mortal Kombat 1. Nie jest to jakaś dramatycznie słaba gra. Dlatego jest w top 3, ale oczekiwałem od niej więcej.
- Podziękował: 97 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
1. Talos Principle 2
2. Hogwarts Legacy
3. Baldurs Gate 3
Rozczarowanie roku - za dużo tego (diablo 4 / starfield / alan wake 2 / te nowe the walking dead(chyba destinies) i wiele więcej . Tak jak ktoś napisał wcześniej dla rozczarowań powinien być zupełnie osobny ranking.
2. Hogwarts Legacy
3. Baldurs Gate 3
Rozczarowanie roku - za dużo tego (diablo 4 / starfield / alan wake 2 / te nowe the walking dead(chyba destinies) i wiele więcej . Tak jak ktoś napisał wcześniej dla rozczarowań powinien być zupełnie osobny ranking.
- Ci użytkownicy podziękowali JAROMIR [PL] za ten post:
- spamslovic
- Podziękował: 349 razy
- Podziękowania: 343 razy
1. Stasis: Bone Totem
2. Alan Wake 2
3. Hi-fi Rush
Rozczarowanie - najbardziej mnie zasmucił fakt, że Divinity 3 (o przepraszam, Baldur's Gate 3) ma walkę turową a nie z aktywną pauzą. Jednak to było już wiadome 3 lata temu, więc emocje już opadły. Niech będzie The Invincible, bo sporo obiecywali w kontekście hard sci-fi a wyszedł kolejny nudnawy walking sim.
2. Alan Wake 2
3. Hi-fi Rush
Rozczarowanie - najbardziej mnie zasmucił fakt, że Divinity 3 (o przepraszam, Baldur's Gate 3) ma walkę turową a nie z aktywną pauzą. Jednak to było już wiadome 3 lata temu, więc emocje już opadły. Niech będzie The Invincible, bo sporo obiecywali w kontekście hard sci-fi a wyszedł kolejny nudnawy walking sim.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
Baldurs Gate 3
Talos Principle 2
Hogwarts Legacy
Rozczarowanie - diablo 4 albo i starfield ciezko wybrac
Talos Principle 2
Hogwarts Legacy
Rozczarowanie - diablo 4 albo i starfield ciezko wybrac
- Ci użytkownicy podziękowali cort3x za ten post:
- spamslovic
- Podziękował: 197 razy
- Podziękowania: 408 razy
- Kontakt:
Jeden z najlepszych "roczników" w historii branży. Liczba, co najmniej, bardzo dobrych gier, które wyszły w tym roku jest porażająca. O ile z dwoma pierwszymi miejscami(trzema, gdyby liczyły się dodatki) nie mam większego problemu, to z trzecim miejscem jest spory problem, bo mam z 7-8 tytułów, które zasłużyły, aby się tam znaleźć.
Cyberpunk 2077 2.0 + Widmo Wolności - jako, że dodatki się nie liczą to pozostaje tylko honorowa wzmianka. Gdyby nie ta zasada, to z całą pewnością gra byłaby w moim TOP3.

1. Alan Wake 2

2. Baldur's Gate 3

3. Marvel's Spider Man 2

Rozczarowanie roku: brak Alana Wake'a 2 na Steamie

1. Alan Wake 2

2. Baldur's Gate 3

3. Marvel's Spider Man 2

Rozczarowanie roku: brak Alana Wake'a 2 na Steamie
1. Dead Space Remake
2. Baldur's Gate 3
3. Diablo IV
Rozczarowanie - Starfield