Ankieto-konkurs #7 - FPS'y

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.

Jak wolisz bardziej grać w FPS'y?

Czas głosowania minął 28 maja 2023, o 20:00

Singleplayer
34
72%
Multiplayer
13
28%

Liczba głosów: 47
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 365 razy
Podziękowania: 180 razy
Kontakt:

Arbiter Elegancji pisze: 29 maja 2023, o 17:44 Greed rozumiem cię, zrobiłem ci pierwsze nadzieję, a potem spowodowałem ból. :oops:
Źle odliczyłem na końcu podczas nagrywania, bo odliczałem od Jaime;go jako od jedynki, a nie od dwójki. Zorientowałem się że źle wskazałem wygranego już podczas uploadowania filmu, więc już nie dałem rady nic z tym zrobić. Dzięki za zrozumienie.
Liczy się przede wszystkim dobra zabawa. Rób dalej to co robisz. Mam nadzieje, że nie sprawiłem ci przykrości swoim wpisem bo nie miałem tego na myśli.

Robisz dobrą robotę z tymi konkursami bo ożywiasz forum.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

to koło fajniejsze w mojej opini :)
Ci użytkownicy podziękowali Hildunio za ten post (w sumie 2):
GreedQuoyque
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 224 razy
Podziękowania: 105 razy

Arbiter Elegancji pisze: 29 maja 2023, o 17:44 Jeśli chcecie losowanie nim w konkurso-ankietach zamiast na randomie.org, to dajcie znać, lepiej będzie jak wy sami wybierzecie metodę losowania. ;)
Twój konkurs, Twoje zasady, Twoja odpowiedzialność :trollface:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Ale zamieszanie.
Jak udało mi się wygrać kiedyś typowanie ceny HB, jeszcze w dolarach, to się okazało że Steam źle cenę pokazywał, i też było zamieszanie. Ciągnie się to za mną ewidentnie. :trollface:

Niemniej dzięki bardzo! I nie widzę problemu podzielić się wygraną z Greedem jeśli tak chcemy to rozwiązać. ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 365 razy
Podziękowania: 180 razy
Kontakt:

Natan pisze: 29 maja 2023, o 21:58 Ale zamieszanie.
Jak udało mi się wygrać kiedyś typowanie ceny HB, jeszcze w dolarach, to się okazało że Steam źle cenę pokazywał, i też było zamieszanie. Ciągnie się to za mną ewidentnie. :trollface:

Niemniej dzięki bardzo! I nie widzę problemu podzielić się wygraną z Greedem jeśli tak chcemy to rozwiązać. ;)
Już nie wracajmy do tego konkursu i zapomnijmy xD

Gratuluje wygranej i życzę miłej gry :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 83 razy
Podziękowania: 56 razy

Arbiter Elegancji pisze: 29 maja 2023, o 17:44 Jeśli chcecie losowanie nim w konkurso-ankietach zamiast na randomie.org, to dajcie znać, lepiej będzie jak wy sami wybierzecie metodę losowania. ;)
Wygląda całkiem miło... Pytanie tylko, czy jest jakiś limit wpisywanych pozycji...? :)
Zaś jako metoda losowania, pewnie dobra jak każda inna...
Greed pisze: 29 maja 2023, o 17:43 Mój błąd, przyznaje się.
I takie coś szanuję, coraz mniej ludzi potrafiących przyznać się do błędu... :piwo:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

kręć kołem : )

a limit jest chyba wysstarczający dla tych tu konkursów bo widziałem te koło na twitchu jak losowali chyba ponad setke osób
ODPOWIEDZ