Agony-Premiera

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Pewnie #nikogo, ale posiadacze podstawki dostają Unrated za darmo:
https://steamcommunity.com/games/879420 ... 7231243709
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Ciekawe, czy co, co kupili poza Steam, też się załapią, na stronie niby napisane jest,
"Agony UNRATED will be a free game for all players who bought the basic version of Agony on the Steam platform!".
No nic, zobaczymy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Revan pisze: Pewnie #nikogo, ale posiadacze podstawki dostają Unrated za darmo:
https://steamcommunity.com/games/879420 ... 7231243709
Mnie interesuje, dzięki :)

Nawet mi już dodało:

"Agony UNRATED is already in your Steam library"
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

A wie ktoś dlaczemu agony z 35zł podrozalo na 45zł w cdkeys.. chcialem sobie wlasnie w tamtym tygodniu kupić zeby dostac to drugie a tu zonk...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jeśli 24 października był komunikat, a może i wcześniej, to pewnie wyczuli,
że ktoś będzie chciał tanim kosztem dostać Unrated i zwiększyli cenę podstawki, byznesmemy :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 170 razy
Podziękowania: 125 razy
Kontakt:

Rejumi, gra w wersji Unrated będzie na koncie. Ja kupowałem chyba w sklepie 3 kropki i dziś widzę, że mam Agony i Agony Unrated w bibliotece.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Również mam w bibliotece. Fajnie, i tak miałem dać te 5 zł za unrated, ale zawsze lepiej za darmo :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

26,90zł kosztowało mnie Agony + Unrated, kupione u nas, na bazarku :3
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Pograłem trochę w Unrated i jest o wiele lepiej. Te pułapki są nieco irytujące ale wreszcie gra ma ręce i nogi (zwisające z haków :P).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

loginnuss pisze: Rejumi, gra w wersji Unrated będzie na koncie. Ja kupowałem chyba w sklepie 3 kropki i dziś widzę, że mam Agony i Agony Unrated w bibliotece.
Dziwne, posiadam podstawową wersję gry od premiery i nie mam wersji Unrated w bibliotece. Od czego to zależy? Gra kupiona w dniu premiery. Jest na koncie steam lecz brakuje wersji Unrated. Mogę jedynie kupić ją w sklepie steam.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

szewczu pisze:
loginnuss pisze: Rejumi, gra w wersji Unrated będzie na koncie. Ja kupowałem chyba w sklepie 3 kropki i dziś widzę, że mam Agony i Agony Unrated w bibliotece.
Dziwne, posiadam podstawową wersję gry od premiery i nie mam wersji Unrated w bibliotece. Od czego to zależy? Gra kupiona w dniu premiery. Jest na koncie steam lecz brakuje wersji Unrated. Mogę jedynie kupić ją w sklepie steam.
Za pozno kupione,m tam byl okres czasu do kiedy jak sie kupilo mialo sie za free unrated i trzeba to bylo zrobic na 100% przed premierą, czy tam wyjsciem z EA...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

pelikulas pisze:
szewczu pisze:
Za pozno kupione,m tam byl okres czasu do kiedy jak sie kupilo mialo sie za free unrated i trzeba to bylo zrobic na 100% przed premierą, czy tam wyjsciem z EA...

No to ciekawe jak dwóch moich znajomych, którzy kupili grę miesiąc bo przekonała ich do tego moja recenzja dostali normalnie Unrated na swoje konto. I ja dostałem tydzień przed premierą grę do recenzji.
ODPOWIEDZ