Kosmos ceny

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 62 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

a mnie tam nie boli ze ktos daje wysoko jakies gry, co mi to ma przeszkadzac ? ja po prostu tego nie kupuje i tyle, ja tam tylko robie sobie z tego podsmichu*ki :D wam jest zal ze ktos sprzeda uszatka za 12zl i to on zarobil dobry hajs a nie wy :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze: Pies trącał januszy i zawyżonych cen, bo to reguluje się samo, lepiej się zająć całym tym szambem, które wybiło z bundlestars na bazar :(
Nikt się tym nie zajmie zapewne, skoro na głównej pisze czerwonym druczkiem ;-)

Jeśli zdecydujecie się na zakup paczki i są w niej duble Waszej kolekcji Steam albo po prostu niechciane tytuły, to zapraszamy do wystawienia ich na Bazarze Łowców Gier!

Poważnie nie idzie ukryć tych gier w liście, po synchronizacji bazarkowego konta z Salenauts?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

TomHa pisze: Poważnie nie idzie ukryć tych gier w liście, po synchronizacji bazarkowego konta z Salenauts?
Postępuj zgodnie z instrukcją, a się uda :tak: :D
https://bazar.lowcygier.pl/site/instructions
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Denionet pisze:
TomHa pisze: Poważnie nie idzie ukryć tych gier w liście, po synchronizacji bazarkowego konta z Salenauts?
on to wie, to byl taki pocisk na tych co marudza :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

michall0 pisze:
Denionet pisze:
on to wie, to byl taki pocisk na tych co marudza :D
Heh mało kumaty jestem :lol: nie popatrzyłem na ilość postów i od kiedy jest na forum :D
A jeśli chodzi o za wysokie ceny, to co to kogo obchodzi. Za tyle to ktoś kupił to albo głupi albo nie wchodzi na stronę główną ŁG. Nieraz kwota jednej gry na bazarku to kwota całego Bundle, ale pytanie czy jeśli ktoś za tyle wystawił czy to ktoś kupi? Osoby, które narzekają, że "Janusz" wystawił grę za drogo tak naprawdę są zazdrosne, że to one nie zarobią tych parę groszy
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Jak ja kocham tych domorosłych psychologów bez dyplomów ;) Oni zawsze wiedzą co inni myślą, czują, robią/zrobią :) Tak, odgadłeś moje intencje. Nawet nie wiesz jak mnie to wnerwia, że to nie ja chapnę te 12 zeta za Uszatka..Chyba spać nie będę mógł. Ale wiedz, że to JA wpadłem na genialny pomysł sprzedaży jednego klucza na części :) heh Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Heh, też gdzieś o tym pisałem, żeby podzielić klucz do Warhammera na trzy części, po 25 ziko za sztukę ..... chyba na SB :D
Ale na Bazarze i tak by to nie przeszło, max za trzy dyszki by poszedł, ale to jeszcze trzeba mieć repa odpowiedniego ;-)

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Żeby już było oficjalnie i sprawiedliwie to mój pomysł udoskonalił kolega bolesnaprawda :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

viper218 pisze: Żeby już było oficjalnie i sprawiedliwie to mój pomysł udoskonalił kolega bolesnaprawda :)
:oops: :oops: :oops:
ach, jak miło :trollface: :trollface: :trollface:

Ale za argument "a ciem boli pupsko, żeś som ni sprzedoł za tylem!" to powinien być co najmniej warn, a najlepiej to ban :lol: No jak nic zazdroszczę, że ktoś wystawił coś za 15 ziko, czego nie sprzeda, choćby i pod siebie robił :lol:
Ale dobrze, że mamy takich rekinów biznesu, którzy przejrzeli nasz plan i zazdrość! Szkoda tylko, że radami jak sprzedawać z maluczkimi się nie dzielą :cry: Bo mi... nic na bazarku nie schodzi od kiedy powstał :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Pewnie masz za tanio! Jak jest za tanio, to podejrzanie jest! :D Może kradzione masz te gry, albo kupowane kradzionym kredytówkami! :trollface: :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin

TomHa zdemolował w tym temacie i nawet nie było czego napisać, ale trzeba wrócić do tematu. Uwaga, bo zrzucę bombę
Obrazek

Tak dla porównania, 2,5 eurogejbena :trollface: alior i credit agricole przy tym przeliczniku to niebo :lol:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

no to to samo z Wolfenstein 3D za 14,90zl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

on ma wiecej takich ofert juz nie chcialem tu nic pisac bo by bylo ze tylko chodze i sie czepiam :D

ale jak to jest ze tu na forum sie szydzi a samemu daje ceny kosmos :D

Obrazek

##EDIT sorki myslalem ze to oferty BolesnejPrawdy :D dwacztery nie udzielal sie tu nic jednak :P
Ostatnio zmieniony 28 lut 2017, o 18:59 przez michall0, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Widać opłacało się kupić ultra dala bandla, to się wbiło repa, żeby takie ceny walić.
Kurczem, mogłem brać :cry:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

michall0 pisze: on ma wiecej takich ofert juz nie chcialem tu nic pisac bo by bylo ze tylko chodze i sie czepiam :D

ale jak to jest ze tu na forum sie szydzi a samemu daje ceny kosmos :D

Obrazek

##EDIT sorki myslalem ze to oferty BolesnejPrawdy :D dwacztery nie udzielal sie tu nic jednak :P
Co nie zmienia faktu, że kolegę trochę poje***o z tymi cenami :trollface: :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Tu inna sytuacja , zbijanie cen z faremer kont ,ktos chce kupuc tanio to wystawia oferty po 2 z lewych kont.
https://bazar.lowcygier.pl/offer/23293
Awatar użytkownika
Wiedźmin

michall0 pisze: ##EDIT sorki myslalem ze to oferty BolesnejPrawdy :D dwacztery nie udzielal sie tu nic jednak :P
No co mogę powiedzieć, dałeś d (.) ...ciała :trollface: :trollface: :trollface:
U mnie nawet kupowałeś... Brutusie ty :trollface: Zakaz wstępa dostajesz :trollface:

Skąd oni te ceny biorą :?: Może będzie bandyl za 10 minut, to temat od razu odżyje bazarowymi ofertami :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Kuba pisze: Tu inna sytuacja , zbijanie cen z faremer kont ,ktos chce kupuc tanio to wystawia oferty po 2 z lewych kont.
https://bazar.lowcygier.pl/offer/23293
to znaczy, że co?

ja kupilem te gre za 1zl na bazarze
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

TomHa pisze: Pewnie masz za tanio! Jak jest za tanio, to podejrzanie jest! :D Może kradzione masz te gry, albo kupowane kradzionym kredytówkami! :trollface: :D
Może być też tak: Ojciec przychodzi na bazar i widzi Uszatka za 50 groszy. Patrzy że takie tanie i nie kupi bo to musi być kupa, bo tylko crappy są za 50 groszy ;) Przychodzi Matka i widzi Uszatka za 15 zł. Kupię dziecku na prezent bo w sumie nie takie drogie ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Ciekawe jakie ceny będą na gry z marcowego monthly?
Zablokowany