Skyrim Special Edition

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Podstawowy ekwipunek jest strasznie konsolowy. Chyba, że często chowa się itemy do skrzyń, wtedy już da się jakoś na nim grać.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Zer0 pisze: 15 minut gry ze SkyUI 2.2 i już się znalazł błąd. Pojawia się on przy przejściu z zawartości kontenerów na swój ekwipunek i z powrotem na zawartość kontenera.
Aż specjalnie włączyłem żeby sprawdzić i faktycznie. Aż dziwne że przez taki okres gry (już około 7 godzin z modem!) nie musiałem się przełączać kilka razy między tymi kartami. Chyba po prostu zawsze wiem co chcę zrobić z itemami :D
Na szczęście nie jest to game breaking bug. Przyznaję, mój błąd.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Pewnie wynika to z kwestii, że ekwipunek jest sortowany, a zawartość kontenera już nie (nad czym strasznie ubolewam). Podejrzewam, że przy przejściu z ekwipunku do kontenera gra próbuje posortować jego zawartość, ale nie ma odpowiednich skryptów ze względu na brak script extendera.

Ogólnie brakuje tu kilku funkcji, ale i tak lepiej niż wygląd domyślny ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Mam problem
Gra mi się Crashuje. W różnych momentach ale głównie gdy latam po Skyrim(mniej w jakiś jaskiniach czy podobnych lok)
Co zrobiłem:
-nowe stery,dx,aktualizacja Windowsa
-wyłączyłem Xbox DVR
-brak wgranych modów
-wszelkie ustawiania na min w tym rozdzielczość
-sprawdziłem poprawność plików steam
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

PapuT pisze: Mam problem
Gra mi się Crashuje. W różnych momentach ale głównie gdy latam po Skyrim(mniej w jakiś jaskiniach czy podobnych lok)
Co zrobiłem:
-nowe stery,dx,aktualizacja Windowsa
-wyłączyłem Xbox DVR
-brak wgranych modów
-wszelkie ustawiania na min w tym rozdzielczość
-sprawdziłem poprawność plików steam
Ustaw koligację np na 2 rdzenie (ewentualnie na 1) jak procek ma 4... mi pomoglo w asasynie revelations jak mi crashowala gra zawsze w tym samym momencie, ustawilem na 1 rdzen, przeszedlem ten fragment i wrócilem na cały procek i gre ukonczyłem.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Ten beta patch jest świetny. W założeniu ma poprawiać wydajność, a np. stojąc w karczmie w Białej Grani i patrząc się w ognisko fps-y spadają dwukrotnie. :E Z tym patchem 30, a bez 60+.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Próbował ktoś odpalić na 3 monitorach? Mam problem z ekwipunkiem i menu pauzy - wogóle się nie skaluje i prawie nic nie widać ;(
Awatar użytkownika
Łowca

Mam pytanie, czy orientuje się ktoś kiedy mniej więcej ma wyjść mod Skywind?? skyrima mam i zastanawiam się nad kupnem w konsoleigry morrowinda
ODPOWIEDZ