Pad do Androida za 11zł - Zbugowana promocja?
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Ja napisałem 2 wiadomości. Przez PayPal w formie sporu również. Zero odpowiedzi, za wyjątkiem kolejnej, tej którą z automatu wysłali. Skoro mnie ignorują, to dzisiaj po północy przekształcę spór w roszczenie. 

- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Jak takowy spór założyć? Nie używam prawie wgl PayPala (jedynie kiedyś do doładowań steam) i kompletnie nie wiem jak to się robi itp Czy najpierw napisać do nich na stronie czy coś, bo coś czuję, że i tak pewnie nie wyślą.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Po zmianie sporu w roszczenie kasa zwrócona w przeciągu 30 minut. Pisałem z nimi i nie chcieli wysłać pada tylko zaoferować kupon przy następnych zakupach. Podobno mieli 20 tysięcy zamówień