Ma ktoś taką informację przy Primalu?
Your submission is over limitation, please try again after 24 hours.
Nie ważne czy wybrałem Australię, czy Polskę.
The Division do kart Nvidii
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Cześć chłopaki,
Przepraszam, że piszę to w języku angielskim, ale tak naprawdę nie mówi po polsku bardzo dobrze. Jestem z Łotwy !!
Tak, mam ten sam problem tutaj !! Nie jest nawet mój kraj na liście - Łotwa. Wybrałem Polskę zbyt i to daje mi ten sam problem:
Ta karta nie jest sprzedawany w tym okresie kampanii. Proszę ponownie sprawdzić zasady wykupu.
Po tym, że dał mi:
z wniosków, spróbuj ponownie po 24 godzinach.
Przepraszamy za nie mówi po angielsku, ale można pisać po polsku, używam tłumacza i działa całkiem dobre !!!
Dzięki!!
Przepraszam, że piszę to w języku angielskim, ale tak naprawdę nie mówi po polsku bardzo dobrze. Jestem z Łotwy !!
Tak, mam ten sam problem tutaj !! Nie jest nawet mój kraj na liście - Łotwa. Wybrałem Polskę zbyt i to daje mi ten sam problem:
Ta karta nie jest sprzedawany w tym okresie kampanii. Proszę ponownie sprawdzić zasady wykupu.
Po tym, że dał mi:
z wniosków, spróbuj ponownie po 24 godzinach.
Przepraszamy za nie mówi po angielsku, ale można pisać po polsku, używam tłumacza i działa całkiem dobre !!!
Dzięki!!
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Ja tez za każdym razem mam taki komunikat "Your submission is over limitation, please try again after 24 hours." i korzystałem ze wcześniejszych promocji, więc już chyba się nie załapie.
Oh. Nie otrzymałem żadnej z nich. W każdym razie, piszę do wsparcia Asus. Zobaczymy, co zamierzają odpowiedzieć.
W moim kraju jest ona nazywana Dateks. Jestem z Łotwy!
http://www.dateks.lv/cenas/videokartes/ ... 5_strix_oc
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Powinieneś mieć dostęp do Far Cry ale chyba maja problem na stronieKornivsky pisze: W moim kraju jest ona nazywana Dateks. Jestem z Łotwy!
Niestety Division nie dostaniesz chyba że twój sklep miał gdzieś zapis że rozdają klucze cyfrowe
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Pytanko odnośnie kodu na The Division.
Czy wykorzystując go dostanę klucz Uplay, czy od razu muszę zaktywować na swoim koncie?
(chciałbym wymienić się na inną grę, nie wiem, czy sam mogę reedemować kod)
Czy wykorzystując go dostanę klucz Uplay, czy od razu muszę zaktywować na swoim koncie?
(chciałbym wymienić się na inną grę, nie wiem, czy sam mogę reedemować kod)
Tak, ale niestety nie mam dostępu do Far Cry ... choć niektóre błędy. ..jakaś pomoc?...Yurine pisze:Powinieneś mieć dostęp do Far Cry ale chyba maja problem na stronieKornivsky pisze: W moim kraju jest ona nazywana Dateks. Jestem z Łotwy!
Niestety Division nie dostaniesz chyba że twój sklep miał gdzieś zapis że rozdają klucze cyfrowe
Ok panowie wszyscy mówicie o kartach ASUS'a, a jak wygląda sprawa MSI? Kod tylko od sklepu idzie wklepać czy może zarejestrowanie karty pozwoli otrzymać klucz? Już z pół roku temu miałem kod ze sklepu sferis przy zakupie, ale wciąż się łudzę że może otrzymam coś przy rejestracji karty.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Na MSI bym nie liczyłgrzesiek9229 pisze: Ok panowie wszyscy mówicie o kartach ASUS'a, a jak wygląda sprawa MSI? Kod tylko od sklepu idzie wklepać czy może zarejestrowanie karty pozwoli otrzymać klucz? Już z pół roku temu miałem kod ze sklepu sferis przy zakupie, ale wciąż się łudzę że może otrzymam coś przy rejestracji karty.
Strasznie upominają się o dowody zakupów więc nawet jakbyś się łapał to nie masz aktualnego dowodu zakupu.