Tremor Games
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
u mnie na koncie leży jakie 8k punktów - a już od jakiegoś miesiąca tam nie zaglądałem... generalnie ciekawa opcja dla kogoś kto chce sobie powyciągać pojedyncze gry z bundli zamiast kupować całą paczkę ale na klucze do gier AAA bym się raczej nie nastawiał - ceny są zaporowe 

- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 72 razy
- Kontakt:
Jeśli ktoś zbiera coinsy to polecam ofertę "Energia dla firm- Rachunki na minus, portfel na plus." za 1876 coinsów,wystarczy się zarejestrować i po około 10 minutach coinsy wpadną na wasze konto 

Ja zostałem zbanowany po 1 dniu od rejestracji. Napisałem do nich z pytaniem w jaki sposób mogłem naruszyć ich "Terms of Service" w ciągu jednego dnia skoro jedyne co zrobiłem to wykupiłem avatara za 20 punktów. Czekam obecnie na odpowiedź.
Nie zmienia to faktu, że sama idea wymiany punktów za gry czy itemy jest całkiem ciekawa. Jeśli jakimś cudem zniosą mi tego bana to poświęce temu trochę czasu.
Nie zmienia to faktu, że sama idea wymiany punktów za gry czy itemy jest całkiem ciekawa. Jeśli jakimś cudem zniosą mi tego bana to poświęce temu trochę czasu.
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Pewnie sprawdzili twoje imię i nazwisko na steamie i stwierdzili, że sobie jaja z nich robisz(Grzegorz Brzęczyszczykiewicz). Idea fajna ale strumień punktów jest bardzo dziwaczny takie oferty za 0.5-2k free(ankiety i zapisy) są raz na 3tygodnie(zupełnie jak by były ustawione w celu przyciągnięcia innych). W pozostałe dni kilkadziesiąt punktów się średnio wyrabia.robstal pisze: Ja zostałem zbanowany po 1 dniu od rejestracji. Napisałem do nich z pytaniem w jaki sposób mogłem naruszyć ich "Terms of Service" w ciągu jednego dnia skoro jedyne co zrobiłem to wykupiłem avatara za 20 punktów. Czekam obecnie na odpowiedź.
Edit To z imieniem to żart, wpisuj sobie w profil co chcesz i jak chcesz. Przecież nie podajesz konta steam w TG.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2013, o 11:17 przez morganpl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Tego typu strony nie są skierowane na polski rynek.
Kiedyś jak sie w to bawiłem na amerykańskich proxy w celu zdobycia waluty w jakiejś grze f2p to Amerykanie mogli w ciągu jednego dnia zdobyć więcej punktów niż Polacy przez kilka miesięcy.
Pamiętam nawet na forum jak jeden koleś z US wstawił ss z punktami wymienionymi na walutę w grze o wartości ponad 500 dolarów (i on to w ciągu jednego dnia uzbierał).
Kiedyś jak sie w to bawiłem na amerykańskich proxy w celu zdobycia waluty w jakiejś grze f2p to Amerykanie mogli w ciągu jednego dnia zdobyć więcej punktów niż Polacy przez kilka miesięcy.
Pamiętam nawet na forum jak jeden koleś z US wstawił ss z punktami wymienionymi na walutę w grze o wartości ponad 500 dolarów (i on to w ciągu jednego dnia uzbierał).
Mam tylko (nikłą) nadzieję, że otrzymam od nich jakąś informacje, ale nie zdziwiłbym się gdyby potraktowali mnie jak powietrze. "Nie ma człowieka, nie ma problemu" jak to zwykł mawiać Stalin.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Po zmianie adresu dostałem u nich bana (zmieniło mi się ip z Polskiego na Brytyjskie - uznali to za proxy) - w ciągu 24h po mailu do supportu wszystko wróciło do normy.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
w USA zarabiają po 5 tys pkt dziennie, chyba, że komuś się chce bardziej to i więcej, bo można grać i ofert jest o wiele więcej. Pamiętajcie, że ma znaczenie też z jakiej przeglądarki korzystacie, bo np na chrome nie pokazuje mi kilku ofert, które widzę na ff. Codziennie można zdobyć po 1-2 tys pkt, kwestia tego, że trzeba siedzieć cały dzień, bo są i takie oferty, co tylko 2 osoby mogą wypełnić. W miesiąc zrobiłem coś koło 10 tys pkt, starczyło mi na 6 tf2 kluczy, tzn na 5, teraz czekam na kupno 6 jak wrzucą