instant gaming legitne ?
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
I jak zakończyło się to ?djduri pisze: 1 sie 2023, o 15:05 Tez dziś kupiłem doładowanie PSN. I wyskoczyły jakies cykliczne płatnosci. Potwierdziłem. Można to jakoś anulować?
Anulowałeś to gdzieś czy pobrało ci pieniądze po miesiącu?
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 303 razy
Jeszcze się tam nie wje..wszedłem na minę. Nawet rzekome "pricebugi" jak The last of us 1 za 70PLN czy Mount&Blade Bannerlord za 40PLN do dzisiaj na koncie siedzą i raczej się już nigdzie nie wybiorą. 

- Discord: simonstillwater
- Podziękował: 292 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Kluczykownia to zawsze ryzyko - nie zawsze, że ci zabiorą z konta, ale bardziej, że gra pochodzi z lewego źródła.BadBombardier pisze: 16 sie 2024, o 15:51 Jak wygląda sytuacja z IG w 2024? Nikomu gry nie zabrakło? Sam myślę nad HD2 i nie wiem czy brać, czy dać 2 dychy więcej z gamebillet (podobno "oficjalny dystrybutor").
Twoje pieniądze i czy dwie dychy robią aż taką różnicę zależy od ciebie.
To nie kluczykownia czy wiejski bazar a zwykły sklep. Czy na Stream tez jest ryzyko że gry z prawego źródła, i za 48h będą usuwać z konta, bo twórca nakradł $ z karty kredytowej swojej babci ?xarlo12 pisze: 16 sie 2024, o 17:47 Kluczykownia to zawsze ryzyko - nie zawsze, że ci zabiorą z konta, ale bardziej, że gra pochodzi z lewego źródła.
Twoje pieniądze i czy dwie dychy robią aż taką różnicę zależy od ciebie.
Ludzie nawet nie korzystają z tych serwisów ale oczywiście każda pierwszą głupote to gotowi napisać

- Podziękował: 99 razy
- Podziękowania: 197 razy
- Kontakt:
Nie. Z jakiegoś powodu są na gg.deals w kategorii z keyshopami. Chyba działają na podobnej zasadzie co cdkeys.
edit: W każdym razie kupiłem już tam trochę gier i ani razu się nie przejechałem.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Będąc analnoretentywnym: sklep nieautoryzowany.
Różnica między klasyczną kluczykownią jest taka że jak najbardziej handlują kluczykami z drugiej ręki ale tylko i wyłącznie na własny rachunek.
Różnica między klasyczną kluczykownią jest taka że jak najbardziej handlują kluczykami z drugiej ręki ale tylko i wyłącznie na własny rachunek.
Tak porównywarka cen wyznacznikiem co nie jest scamem w internecie, ogarnijDonOnion pisze: 16 sie 2024, o 19:07 Nie. Z jakiegoś powodu są na gg.deals w kategorii z keyshopami. Chyba działają na podobnej zasadzie co cdkeys.

Chociaż wiesz że Cdkeys i instant gaming działają inaczej niż taka Eneba czy kinguin czy gamivo ?
Czy jedyne co wyczytałeś o tych platformach, że są keyszhopami i nic więcej

- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
30 kupionych gier. Pierwsza w 2016, ostatnia w grudniu ubiegłego roku. Support pomocny, odpowiedzi od kilku minut do godziny. Refundy szybkie. Chyba więcej nie można oczekiwać po keyshopie. IG i Yuplay są moimi ulubionymi. Dla przykładu support Cdkeys/Kinguin bywa powolny a odpowiedzi nie zawsze precyzyjne.BadBombardier pisze: 16 sie 2024, o 15:51 Jak wygląda sytuacja z IG w 2024? Nikomu gry nie zabrakło? Sam myślę nad HD2 i nie wiem czy brać, czy dać 2 dychy więcej z gamebillet (podobno "oficjalny dystrybutor").
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Mimo wszystko ta porównywarka cen ma nawiązaną współpracę z danym sklepem, więc można bezpiecznie założyć że jest lepiej zorientowana w charakterze jego działalności i powiązanymi z tym ryzykami, niż jakiś anonim z internetu ze swoim "trust me bro".darkhulk pisze: 18 sie 2024, o 09:32Tak porównywarka cen wyznacznikiem co nie jest scamem w internecie, ogarnijDonOnion pisze: 16 sie 2024, o 19:07 Nie. Z jakiegoś powodu są na gg.deals w kategorii z keyshopami. Chyba działają na podobnej zasadzie co cdkeys.
![]()
Chociaż wiesz że Cdkeys i instant gaming działają inaczej niż taka Eneba czy kinguin czy gamivo ?
Czy jedyne co wyczytałeś o tych platformach, że są keyszhopami i nic więcej![]()