Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Wczoraj po południu przyszedł kodzik zniżkowy.
Poszło zamówienie i dzisiaj mam maila o tym, że paczka już leci do paczkomatu :)

Szybko, sprawnie i na temat - Thx Muve !
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Bawcie się dobrze. :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Pudełkowy Wasteland 2 to jest jakie wydanie? Zwykły dvd box, czy macie może jeszcze Edycję Strażnika?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

W sumie mam jedno małe pytanie. Czy V będzie wysyłana dzień przed premierą czy w dniu premiery?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Keth pisze: Pudełkowy Wasteland 2 to jest jakie wydanie? Zwykły dvd box, czy macie może jeszcze Edycję Strażnika?
Edycji Strażnika już nie ma dawno niestety.
Michael_ pisze: W sumie mam jedno małe pytanie. Czy V będzie wysyłana dzień przed premierą czy w dniu premiery?
Na dzień premiery. Jak zawsze. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Czy pojawiły się jakiekolwiek nowe informacje na temat Kombat Packa do Mortal Kombat X? Na steamie, greenmangaming, gamersgate itd od dawna można zrobić preorder a co z muve.pl?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 242 razy
Kontakt:

Keyser pisze: Czy pojawiły się jakiekolwiek nowe informacje na temat Kombat Packa do Mortal Kombat X? Na steamie, greenmangaming, gamersgate itd od dawna można zrobić preorder a co z muve.pl?
Na Muve nie ma nawet wersji cyfrowej a w reklamie w najnowszym CDA jest jak byk - zamów z darmową dostawą lub pobierz w wersji cyfrowej.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Keyser pisze: Czy pojawiły się jakiekolwiek nowe informacje na temat Kombat Packa do Mortal Kombat X? Na steamie, greenmangaming, gamersgate itd od dawna można zrobić preorder a co z muve.pl?
Z digitalem jest tak, że czekamy na pozwolenie sprzedaży. Kombat Packa do pudełek nie dodajemy.
Awatar użytkownika
Łowca

kilka pytań
1. czy rzeczywiście nie można zmienić paczkomatu na inny w przypadku zamówienia preorderowego, które nie zostało jeszcze wysłane?
2. można to zamówienie anulować?
3. ile czasu się czeka na zwrot pieniędzy?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

pcrysis pisze: kilka pytań
1. czy rzeczywiście nie można zmienić paczkomatu na inny w przypadku zamówienia preorderowego, które nie zostało jeszcze wysłane?
2. można to zamówienie anulować?
3. ile czasu się czeka na zwrot pieniędzy?
Cześć!

1. jest mozliwa, ale jest dla nas bardzo problematyczna. latwiej jest anulowac i zlozyc nowe
2. mozna anulowac kazde zamowienie oprocz cyfrowych wyslanych
3. do 3 dni roboczych

A wszystko to robisz przez adres pomoc@muve.pl.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

A tutaj dobre wieści jeżeli chodzi o MKX w digitalu. Jeszcze walczymy o samego Kombat Packa.

http://muve.pl/digital/bijatyki/mortal- ... zczegolowy
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
A tutaj dobre wieści jeżeli chodzi o MKX w digitalu. Jeszcze walczymy o samego Kombat Packa.

No właśnie liczę na samego "Kombat Packa" w przystępnej cenie.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Są jakieś szanse na wydanie Magicki 2 w pudełku?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 242 razy
Kontakt:

Merque pisze:
muve.pl pisze:

No właśnie liczę na samego "Kombat Packa" w przystępnej cenie.
Tak 69,99zł byłoby w dechę.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

aRo pisze: Są jakieś szanse na wydanie Magicki 2 w pudełku?
Nie wiem. Gra chyba nie jest jeszcze w Polsce ogłoszona.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Mortal juz wyslany w piatek. Gud dżab :tak:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Właśnie odebrałem swojego Mortala z paczkomatu. Rewelacja! Serdeczne podziękowania dla muve.pl za tak szybka dostawę, teraz tylko trzeba wytrzymać do premiery :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Ja mam takie pytanko/pytanka. Jeśli ma sie kod zniżkowy z Kompanii Graczy który kończy się powiedzmy 20 kwietnia, a teraz złoże zamówienie na preorder (dodając zniżke), które opłace dopiero po 20 kwietnia (bo na opłate takiego zamówienia mam 44 dni czasu), to czy po tym 20 kwietnia zapłacę kwotę która była w złożonym zamówieniu(razem ze zniżką), czy bede musiał płacić pełną cene?

Mam nadzieję że coś z tego wiadomo, bo niby logicznym wydaje sie, że do zapłaty będzie kwota która widnieje w zamówieniu (wliczająca zniżke), ale jednak wole sie dopytać ;)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Greg pisze: Ja mam takie pytanko/pytanka. Jeśli ma sie kod zniżkowy z Kompanii Graczy który kończy się powiedzmy 20 kwietnia, a teraz złoże zamówienie na preorder (dodając zniżke), które opłace dopiero po 20 kwietnia (bo na opłate takiego zamówienia mam 44 dni czasu), to czy po tym 20 kwietnia zapłacę kwotę która była w złożonym zamówieniu(razem ze zniżką), czy bede musiał płacić pełną cene?

Mam nadzieję że coś z tego wiadomo, bo niby logicznym wydaje sie, że do zapłaty będzie kwota która widnieje w zamówieniu (wliczająca zniżke), ale jednak wole sie dopytać ;)
Jeżeli zamawiasz z kodem, to kod będzie honorowany niezależnie od tego, kiedy opłacisz zamówienie.

Keyser pisze: Właśnie odebrałem swojego Mortala z paczkomatu. Rewelacja! Serdeczne podziękowania dla muve.pl za tak szybka dostawę, teraz tylko trzeba wytrzymać do premiery :)
Miło nam. Pamiętajcie, żeby nie uruchamiać gry przed premierą na konsoli, bo mogą być przykre niespodzianki. Bany itp.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Kiedy będziecie wysyłać pudełkowe GTA V?
ODPOWIEDZ