Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Rychu, tak, jak i wtedy, tak teraz, uruchamiasz vpn'a, kupujesz towar i aktywujesz juz bez vpn'a (sa to wersje Retail). sprwadzone info. Podobnie jak Gryph kupowałem wtedy i teraz (dzis). Adnotacja o locku wtedy tez byla, bo nawet pisalem do supportu, ale cale szczescie ktos z forum napisal, zeby ich olac i uzyc Holi, no i poszlo :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

tak, rockstar miał bloka na dodanie do koszyka, musialem przez hole tez. ale lego na bank złapałem , bez holi. póki jeszcze były , sam Gryphon mi w nocy pisales ze jest ta promka wtedy , i bez zastanawiania łapałem na głownym koncie z ktorego nigdy przez hole nie biore (w przeciwienstwie do kilku innych altów) :) nie wiem, moze moje ip upc zmienilo na tamta noc :)

Fat, no wzialem jeszcze kilka, tylko sie zastanwaim czy moga cos zrobic z kluczami juz kupionymi a nieaktywowanymi jeszcze..

w kazdym razie - zawsze niepokoja mnie takie czerwone komunikaty jak ten co koledzy wkleili wyżej a ktory dodano dopiero dzis...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

pawciostxxx pisze:
Gryphonheart pisze: 2 miechy temu nie dodawało się do koszyka, i nie wmówisz mi, że było inaczej bo akurat kilka dni przed promocją robiłem format i specjalnie dla tych paczek zainstalowałem HOLA w przeglądarce.
Potwierdzam, np. z Rockstar Games Collection było podobnie, dodatkowo Nuuvem miałoby dać locka na klucze które już sprzedało i aktywowały się na steamie? No proszę? :lol:
Też się z tego uśmiałem :E
Dodatkowo warto dodać, że Nuuvem ma głęboko w pompie czy naprawdę jesteś z Argentyny/Brazylii czy też przeprowadziłeś się "tymczasowo" :trollface: bo dla nich to jest zarobek - i tylko to się liczy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Gryphonheart pisze:
pawciostxxx pisze:
Gryphonheart pisze: 2 miechy temu nie dodawało się do koszyka, i nie wmówisz mi, że było inaczej bo akurat kilka dni przed promocją robiłem format i specjalnie dla tych paczek zainstalowałem HOLA w przeglądarce.
Potwierdzam, np. z Rockstar Games Collection było podobnie, dodatkowo Nuuvem miałoby dać locka na klucze które już sprzedało i aktywowały się na steamie? No proszę? :lol:
Też się z tego uśmiałem :E
Dodatkowo warto dodać, że Nuuvem ma głęboko w pompie czy naprawdę jesteś z Argentyny/Brazylii czy też przeprowadziłeś się "tymczasowo" :trollface: bo dla nich to jest zarobek - i tylko to się liczy.
Nuuvem ma w pompie? Oczywiście, że tak. Ale jeżeli klucze aktywują inną wersję gry - co jest możliwe, nie wiem tylko jak to wygląda w przypadku Lego, musiałby to sprawdzić ktoś, kto umie pewniej poruszać się po Steamdb - możliwe jest nawet zablokowanie wsteczne. Jasne, że nie przez Nuuvem, ale w ramach walki Valve z handlem międzyregionowym. Ja lego kupiłem przez hole wczoraj, zanim pojawił się napis. Te części, które aktywowałem działają normalnie. Byłem tylko ciekaw, czy pozostałe mogę bez problemu wrzucić na Steamgifts.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Gry aktywują się jako wersje RETAIL. Wszystkie wersje Lego. Sprawdziłem. Któraś nawet jako steam store retail :E.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Nowe promo na Nuuvem: L.A. Noire, Max Payne 3, GTA i inne. Wbijać!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

taquito pisze: Nowe promo na Nuuvem: L.A. Noire, Max Payne 3, GTA i inne. Wbijać!
Czyli nie wyprzedali wszystkiego ostatnim razem ;) nowe-stare można powiedzieć :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

taquito pisze: Nowe promo na Nuuvem: L.A. Noire, Max Payne 3, GTA i inne. Wbijać!
Te promocje pojawiają się co kilka miesięcy, żadna rewelacja :P Jak już się czyms zachwycać to czymś nowym, np:
Silent Hill Homecoming - 4.99 (6.16zł) - wymaga użycia holi do zakupu, aktywuje się wersja retial ^^
http://www.nuuvem.com.br/produto/1914-s ... homecoming
SAW - 4.99 (6.16zł) - wymaga holi do zakupu
http://www.nuuvem.com.br/produto/1915-saw
Ci użytkownicy podziękowali Furrak za ten post:
Jerry
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

http://www.nuuvem.com.br/produto/2419-p ... occer-2015

Brał ktoś to i bez problemu się aktywowało? Info, że blokada jakaś jest niby nie ma, ale lepiej się upewnić :P Ceny chyba mniejszej jeszcze nie było :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Furrak pisze:
Te promocje pojawiają się co kilka miesięcy, żadna rewelacja :P Jak już się czyms zachwycać to czymś nowym, np:
Silent Hill Homecoming - 4.99 (6.16zł) - wymaga użycia holi do zakupu, aktywuje się wersja retial ^^
http://www.nuuvem.com.br/produto/1914-s ... homecoming
SAW - 4.99 (6.16zł) - wymaga holi do zakupu
http://www.nuuvem.com.br/produto/1915-saw
Dzięki za info o promo na SH. :tak:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Wielkie dzięki za info o SH :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Również dzięki za SH.
Żałuję, że na LEGO się nie załapałem :(
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Hola na jaki kraj do tego SH? Brazylia?

@edit
ok, Hola mi zbugowała i po prostu Brazylii nie ustawiła, działa, dzięki!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

LEGO oraz SH poszły na ustawioną Argentynę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

ja wszystko z Brazylią kupiłem
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Mi sie nie chce noweg konta zakładac, bo zawsze kupowalem bez holi to wole nie kombinowac zeby mi konta w sklepie nie zbanowali.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Ten Silent Hill to jakiś remake czy co? Która to część bo się nie orientuje nawet
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

DirtyMac pisze: Ten Silent Hill to jakiś remake czy co? Która to część bo się nie orientuje nawet
Bodajże piąta część, a szósta jak policzy się Origins.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, o 12:34 przez Quellehir, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Mam pytanie o GTA IV, jest napisane, że wymagane jest "Games for Windows - LIVE e Rockstar Games Social Club", czy kupując na nuuvem będzie jakiś problem z uruchomieniem gry?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Z uruchomieniem nie ma problemu, ale nie pograsz na multi z powodu wyłączenia serwerów GFWL, musisz tylko założyć konto na Rockstar Social Club, oczywiście jeśli jeszcze go nie posiadasz.
ODPOWIEDZ