Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Też nie dostałem kuponu, więc nie każdy dostaje - ale to nic, zapisałem się na bundla z VH, więc nadrobię zaległości
Tymczasem zbierałem sobie punkty na
https://www.orlygift.com/giveaway
co by mieć ich konkretny zasób przy jakimś wartym zachodu givełeju i już miałem ponad 100 i już chciałem przestać - losowali jakiegoś crapa - i niestety trafiłem go w ostatnim podejściu
No nic, +1 do biblioteki jest i karty będą, więc nie ma co narzekać, tylko trzeba zbierać od nowa

Tymczasem zbierałem sobie punkty na
co by mieć ich konkretny zasób przy jakimś wartym zachodu givełeju i już miałem ponad 100 i już chciałem przestać - losowali jakiegoś crapa - i niestety trafiłem go w ostatnim podejściu

No nic, +1 do biblioteki jest i karty będą, więc nie ma co narzekać, tylko trzeba zbierać od nowa

- Podziękował: 79 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
To musisz zużyć, bo nie będziesz mógł brać udziału w nowych - takie zabezpieczenie ostatnio wprowadzili.
Jak niestety zdecydowana większość tytułów, które można tam trafić

Jak coś fajnego, to w małej lub baaardzo małej ilości także i tak szansa jest promilowa

- Discord: #2540
- Podziękował: 125 razy
- Podziękowania: 1273 razy
- Kontakt:
No właśnie po wygraniu Life is Feudal nie mogłem brać udziału w kolejnych losowaniach. Dopiero teraz do tej co rozdają już się dało

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Czas znów polowanie zacząć, Poprzednio Life is Feudal sie nie udało, może to chociaz
Czas znów polowanie zacząć, Poprzednio Life is Feudal sie nie udało, może to chociaz

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Mam pytanie odnośnie gównianej indie gali, czy tylko ja mam taki problem, że na chrome i operze po zrobieniu captchy daje komunikat Forbidden, a na IE w ogóle się nie da kliknąc zweryfikuj?
@Edit: Wow, firefox podołał. Szkoda tylko, że jakiegoś normalnego addonu z vpn'em nie ma.
@Edit: Wow, firefox podołał. Szkoda tylko, że jakiegoś normalnego addonu z vpn'em nie ma.