Ależ panowie, nie ma obowiązku udzielania się na forach, na których nie podoba się regulamin lub zachowanie moderatorów. Zawsze można zabrać swoje zabawki do innej piaskownicy, albo zrobić swoją piaskownicę.
Kliknięcie przycisku "zgłoś post", wybranie statusu inne i napisanie "brakuje informacji o wymaganych gemach", albo napisanie posta w tym wątku, który zresztą nazywa się "Gry darmowe/gry freeware - komentarze" zapewne by wystarczyło.
Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Na Steamgifts jeden z użytkowników napisał maila do Golden Joystick w sprawie Dark Souls i przyszło takie coś -
"Hi,
The keys were sent out last night. However due to limited stock and unprecedented demand several people were unsuccessful in their application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key. We don't want anyone to leave empty handed so if you didn't receive a download key you will receive an email explaining further + a gift from us.
George"
Wspomnianym giftem jest podobno zniżka -15% przy zakupach powyżej 100€. Czyli jak ktoś nie dostał to już na pewno nie dostanie. Zastanawia mnie tylko, jak można było nie przewidzieć dużego popytu na DS :d
"Hi,
The keys were sent out last night. However due to limited stock and unprecedented demand several people were unsuccessful in their application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key. We don't want anyone to leave empty handed so if you didn't receive a download key you will receive an email explaining further + a gift from us.
George"
Wspomnianym giftem jest podobno zniżka -15% przy zakupach powyżej 100€. Czyli jak ktoś nie dostał to już na pewno nie dostanie. Zastanawia mnie tylko, jak można było nie przewidzieć dużego popytu na DS :d
Nie zauważyłem tamtego tematu, wybacz.
Co do zniżki - dlatego napisałem "podobno"
Co do zniżki - dlatego napisałem "podobno"

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
George Coll (GJ Store Support)
Mar 17, 14:10
Hi,
George
także i mi takie cośprzyszło jak do nich napisałem, trzeba czekać może w końcu czytać,
co do zachowania na forum, powiedziałem wyrzuę te gry mimo że część jest darmowa a nikomu tu nie dam bo się nie opłąca, linków też nie będę wrzucał bo po co, sami wiecie że czasem wystarczy 3 minuty opóźnienia by promocja się skońćzyła,
Mar 17, 14:10
Hi,
George
także i mi takie cośprzyszło jak do nich napisałem, trzeba czekać może w końcu czytać,
co do zachowania na forum, powiedziałem wyrzuę te gry mimo że część jest darmowa a nikomu tu nie dam bo się nie opłąca, linków też nie będę wrzucał bo po co, sami wiecie że czasem wystarczy 3 minuty opóźnienia by promocja się skońćzyła,
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Raczej nie trzeba już czekać bo kody poszły. Dostałem takie oto mail od nich.
No niby dają tą cała subskrypcję na gazetkę.Your requested copy of Dark Souls Prepare to Die Edition
Due to limited stock and unprecedented demand you have not been successful in your application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key.
But there is still some good news!
We really appreciate you taking the time to visit us and, because we don’t want anyone to leave the Golden Joystick Store empty-handed, we’re giving you a free three month subscription to the digital edition of the brilliant PC Gamer magazine.
To claim your free subscription, simply select your region by clicking the button below and use your unique code at the checkout.
Co do reszty Twojej wypowiedzi to przecież, nikt Cię nie zmusza byś cokolwiek wklejał, wysyłał komuś ani ba nawet cokolwiek pisał więc nie wiem o co to oburzenie.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2016, o 18:54 przez kmax16, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
tak tylko wiesz co, trochę to przykre że ludzie nie potrafiążyć jakoś tak uczciwie, ciężko podziękowac?? nawet nie wiesz jak zdiwka mnie wzięła jak wymieniłem bez problemu około 30 kluczy na steamie, bez oszóstw i wyzysku, ceaniactwa i kombinactwa (pozdrawiam jak wieloletni gracz metina z dobrymi itemami którego chcieli okradać co 2 dzień), przykro patrzeć że ludzie tutaj żyją jak sępy,kmax16 pisze:Raczej nie trzeba już czekać bo kody poszły. Dostałem takie oto mail od nich.
No niby dają tą cała subskrypcję na gazetkę.Your requested copy of Dark Souls Prepare to Die Edition
Due to limited stock and unprecedented demand you have not been successful in your application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key.
But there is still some good news!
We really appreciate you taking the time to visit us and, because we don’t want anyone to leave the Golden Joystick Store empty-handed, we’re giving you a free three month subscription to the digital edition of the brilliant PC Gamer magazine.
To claim your free subscription, simply select your region by clicking the button below and use your unique code at the checkout.Jakby ktoś chciał kod to niech mi napisze PM to podeśle bo nie mam zamiaru używać.Kod już oddany
Co do reszty Twojej wypowiedzi to przecież, nikt Cię nie zmusza byś cokolwiek wklejał, wysyłał komuś ani ba nawet cokolwiek pisał więc nie wiem o co to oburzenie.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
@Kafelo
Ja nic nie mam do użytkownika który skomentował link dotyczący Man of War, słusznie postąpił. Może źle to trochę napisałem, ale po prostu odwołałem się do regulaminu tematu który jasno mówi o tym, że post nie zawierający informacji z grą jest "nagradzany" -1 repy i usunięciem. Również uważam, że HRK czy jak to tam zwą już nie rozdaje gier za darmo bo to żadna darmówka. Swoim postem nie miałem zamiaru urazić nikogo / ani zaatakować.
A co do Dark Souls'a to nie załapałem się, a dostałem w zamian kod na golden joy stick na 3 miesięczną subskrybcję PC Gamer'a.
Ja nic nie mam do użytkownika który skomentował link dotyczący Man of War, słusznie postąpił. Może źle to trochę napisałem, ale po prostu odwołałem się do regulaminu tematu który jasno mówi o tym, że post nie zawierający informacji z grą jest "nagradzany" -1 repy i usunięciem. Również uważam, że HRK czy jak to tam zwą już nie rozdaje gier za darmo bo to żadna darmówka. Swoim postem nie miałem zamiaru urazić nikogo / ani zaatakować.
A co do Dark Souls'a to nie załapałem się, a dostałem w zamian kod na golden joy stick na 3 miesięczną subskrybcję PC Gamer'a.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2016, o 19:28 przez Szymi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
http://store.steampowered.com/app/430330
Darmowe DLC do Banhammer.
Darmowe DLC do Banhammer.
- Kontakt:
To jest to samo co zawsze było rozdawane, jakby ktoś był ciekawy.kmax16 pisze: [Steam] (DLC) Deadbreed - Special content
https://gleam.io/AkxLO/free-10000x-dead ... ontent-key
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Tak niestety to prawda. Sprawdziłem właśnie czy doda mi jakieś DLC albo cokolwiek a tutaj lipka. No ale może ktoś jeszcze nie miał to teraz sobie ma szanse dorwać. W sumie to zedytuje to by każdy wiedział.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
https://cubicbundle.com/neon-space-ultra-giveaway
5 000 itch.io keys for Neon Space Ultra!
5 000 itch.io keys for Neon Space Ultra!
@up jeśli ta gra przejdzie greenlight to , *bimbom* nie dziwie się czemu ta gra przeszła https://www.youtube.com/watch?v=_a2_esrrMrU
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Mnie aktywowało ten kluczyk jako coś czego jeszcze nie miałem, mimo, ze już coś do Deadbreed aktywowałem wcześniej. Chyba, że jeszcze jakąś inną paczkę, nie wiem czy dawali różneFotelSkrzypi pisze:To jest to samo co zawsze było rozdawane, jakby ktoś był ciekawy.kmax16 pisze: [Steam] (DLC) Deadbreed - Special content
- Kontakt:
Teraz zerknąłem na swoje Deadbreed i mam jakieś 2 DLC aktywowane - jedne w 2014 a drugie w 2015. Możliwe, że miałeś tylko jedno i rozdają tutaj to drugie, którego nie miałeś. Tak właściwie to nie wiedziałem, że aż tyle tego jest, to jak ktoś chce sobie nabić +1 DLC do konta to może próbowaćRecu pisze:Mnie aktywowało ten kluczyk jako coś czego jeszcze nie miałem, mimo, ze już coś do Deadbreed aktywowałem wcześniej. Chyba, że jeszcze jakąś inną paczkę, nie wiem czy dawali różneFotelSkrzypi pisze:To jest to samo co zawsze było rozdawane, jakby ktoś był ciekawy.kmax16 pisze: [Steam] (DLC) Deadbreed - Special content

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
podobno w regulaminie jest podpunkt dotyczący tego, aby dawać linki tylko do gier na steam.
czemu więc ja tam widzę kupę linków do gier drm-free (jakbym chciał gry drm-gree to bym sam sobie je znalazł
)
czemu więc ja tam widzę kupę linków do gier drm-free (jakbym chciał gry drm-gree to bym sam sobie je znalazł