Konkurs - kto pierwszy, ten lepszy #5
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 89 razy
- Podziękowania: 2258 razy

Brawo, koniec.

KeeRay szczęśliwy traf, czy znałeś kolesia?
Przy okazji polecam wszystkim fanom superbohaterów film kick-ass i kick-ass 2.

Trzeci nieodgadnięty aktor dodatkowy to Michael C. Hall (Dexter).
Potwierdzenie odpowiedzi:
hasło do pliku - yqepazyr
hasło do archiwum - oskary2022
- Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 2):
- KeeRay • eldawido159
- Podziękował: 197 razy
- Podziękowania: 408 razy
- Kontakt:
Dzięki, tak znałem go wcześniej, głównie z MCU, ale widziałem go też w Godzilli i jeszcze ostatnio w Tenet. Kick-Ass nie oglądałem, ale właśnie jak go dawałem to zobaczyłem, że grał tam główną rolę.Arbiter Elegancji pisze: 16 lut 2021, o 15:46![]()
Brawo, koniec.![]()
KeeRay szczęśliwy traf, czy znałeś kolesia?
Przy okazji polecam wszystkim fanom superbohaterów film kick-ass i kick-ass 2.![]()
Ostatnio zmieniony 16 lut 2021, o 15:53 przez KeeRay, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Ech, zabawa była przednia ale zakończenie mnie lekko rozczarowało.
Mimo wszystko uważam że gdyby wygrał Kayode Ewumi albo chociaż Mr. T to byłby totalny odlot
A za akcję z Van-Dammem to szanowny OPie kat cię czeka. Nie może to inaczej być
Mimo wszystko uważam że gdyby wygrał Kayode Ewumi albo chociaż Mr. T to byłby totalny odlot

A za akcję z Van-Dammem to szanowny OPie kat cię czeka. Nie może to inaczej być

- Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post:
- Arbiter Elegancji
- Podziękował: 2090 razy
- Podziękowania: 443 razy
- Kontakt:
Gratki byku
- Ci użytkownicy podziękowali eldawido159 za ten post:
- KeeRay