Nie wien co to za roznica gdzie sie kupuje. Kod przyszedl w kilka sekund.
Indie Gala – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Ciekawe co zdaniem Indie Gali ma wspólnego z Mad Maxem gra z RPG Makera, rozdawana już zresztą za darmo?krzysiekduch pisze: Dziwne, że nikt jeszcze nie napisał o paczce z Mad Maxem
https://www.indiegala.com/madmax
Mad Max
Mad Max - The Ripper - Bonus DLC
Memories of a Vagabond
= 27,99$
+ Lifeless Planet
= 29.49$

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
https://www.indiegala.com/deponia
Za 3,79$ pozostało prawie 5k kompletów
Za 3,79$ pozostało prawie 5k kompletów
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Może ktoś z forum wie co dzieje się z wysyłką giftów grupowego zakupu Hiddden Mysteries. Niestety nadal nie otrzymałem maila z gift linkiem. Ponieważ potrzebowałem kilku dni żeby zapłacić za bundla, w związku z tym że paypal miał problem z przelewami przychodzącymi, nie załapałem się do pierwszej wysyłki kluczyków. Niestety jedyne wyjaśnienie odnośnie następnej wysyłki pochodzi z zamkniętego forum zapisów z dnia 16.08.2015 gdzie organizator zakupu prosi o cierpliwość. Od tamtego czasu minęło już kilka dobrych dni, więc czy jest w dalszym ciągu szansa na otrzymanie bundla?
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Do organizatora napisałem już 28 sierpnia i wiadomość nadal nie została odczytana, dlatego zadaje pytanie na tym forum. Zdaje sobie sprawę, że indie gala coś kombinuje więc zakup grupowy może nie dojść do skutku, ale dobrze wiedzieć co aktualnie dzieje się w tej sytuacji. Nawet nie wiem czy może nie zostałem przeoczony przy wysyłce giftów. Nie mam potrzeby pieklenia się, ale prosił bym o kilka słów wyjaśnień.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Nasz ukochany organizator zbiórek wyjechał na parę dni, na zasłużony urlop. W ciągu kilku dni wszystko się wyjaśni.adeksz pisze: Do organizatora napisałem już 28 sierpnia i wiadomość nadal nie została odczytana, dlatego zadaje pytanie na tym forum. Zdaje sobie sprawę, że indie gala coś kombinuje więc zakup grupowy może nie dojść do skutku, ale dobrze wiedzieć co aktualnie dzieje się w tej sytuacji. Nawet nie wiem czy może nie zostałem przeoczony przy wysyłce giftów. Nie mam potrzeby pieklenia się, ale prosił bym o kilka słów wyjaśnień.
Z pewnością niedługo otrzymasz wyjaśnienia/gifta.
Możesz mi wierzyć, że IG ostatnio odwala dziwne numery, przykładowo: na ostatnie 20 giftów z Down Under czekaliśmy ponad tydzień (IG zgarnęło kasę, giftów nie dało, i stwierdziło, że transaction is scheduled for review).
W międzyczasie nie odpisywali na zgłoszenia wysyłane do suportu. Łowcy się dopytują "co z giftami", a my nic nie wiemy.
Dlatego proponuję uzbroić się w cierpliwość (najlepiej w całe wiadro), bo z IndieGalą jest coraz gorzej...
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Czyli wygląda na to, że Down Undery będą jednak rozsyłane?McSnake pisze: Możesz mi wierzyć, że IG ostatnio odwala dziwne numery, przykładowo: na ostatnie 20 giftów z Down Under czekaliśmy ponad tydzień (IG zgarnęło kasę, giftów nie dało, i stwierdziło, że transaction is scheduled for review).
W międzyczasie nie odpisywali na zgłoszenia wysyłane do suportu. Łowcy się dopytują "co z giftami", a my nic nie wiemy.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Myślałem, że zostały już rozesłane...mrmahon pisze:Czyli wygląda na to, że Down Undery będą jednak rozsyłane?McSnake pisze: Możesz mi wierzyć, że IG ostatnio odwala dziwne numery, przykładowo: na ostatnie 20 giftów z Down Under czekaliśmy ponad tydzień (IG zgarnęło kasę, giftów nie dało, i stwierdziło, że transaction is scheduled for review).
Niestety z pytaniami o szczegóły musisz pytać Starego jak wróci

- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
No to nowy Monday... Hercules Monday 
- 12 Labours of Hercules
- 12 Labours of Hercules II: The Cretan Bull
- 12 Labours of Hercules III: Girl Power
- Abandoned
- Rube Works: The Official Rube Goldberg Invention Game
- Super Star Path
- Rock, the Tree Hugger